Buburuze- LMA buburuze de 24-31 ianuarie! (128)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu o sa-l duc pe Andrei la vaccinul de un an si gata! Ar trebui sa-i faca la Diana cel de 4 ani, dar a zis ca numa daca vreau eu si cand am intrebat-o daca o primeste la gradi fara vaccin, a zis ca-l poate trece in carnet ca si facut sa n-am probleme. Am tot cantarit vaccinul asta cu dr si-a zis ca nu-i ceva super important, musai de facut, c-o sa-l faca si in clasa 1 si in cl 3-a si n-are rost s-o intepe si acuma. Eu ma duc pe mana ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

uau ce m-am "labartzat" ... poate o sa-mi iasa si mie candva frumos
despre vaccinul de an inca nu am vb cu dr. dar EU am hotarat sa nu-i fac vaccinul ROR ... pe acelasi principiu ... sa le faca copil fiind decat mai tarziu .....

cu priorix-ul mai "negociez".... ma gandesc destul de serios. am o prietena f buna care era sa-si piarda copilul (la modul cel mai serios, in sensul ca afost bine mersi copilul , a facut intr-o zi febra , care apoi a tinut 4 zile , a fost tratata de raceala , intr-un final a ajuns cu ea la dr. unde i-au spus ca nu e mare lucru ca trece , iar seara i-a spus mamei = insarcinata in 5 luni= ca nu stie daca fata ei va supravietui noptii ....a ajuns cu ea la buc. si dupa 2 sapt de antibiotice , analize , regim si alte tratamente au reusit sa o scape....) asa ca reflectez intens asupra posibilitatii de a-l face ...chiar daca va face o forma de boala , in nici un caz nu va fi asa de grava ca la copilul prietenei mele.

eu in schimb am alti "pitici" vreau musai sa-i fac pt meningita.... (infestarea doctorilor de care se vorbea mai devreme era chia rin cazul unei meningite severe facuta de o tanara de 21 ani care a murit in 2 zile si cu care au intrat in contact 70 persoane - cadre medicale,familie si prieteni-)

asa ca pe lista mea de vaccinuri e cel pt meningo-encefalita .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

LA MULTI ANI !!!!!
MIRUNA GEORGIANA
SI
ALESSIA TIMEEA

SA CRESTETI MARI SI SANATOASE SI FRUMOASE SI DESTEPTE

SI

LA MULTI ANI TEODOR

SI

o supermamica deLA MULTI ANI MAMI MIRELA dicata , iubitoare , corecta si buna prietena

noi binisor.
la cta e mare zapada mare , e frig brrrrrrr si nu aveam nici un chef sa merg la servici.
2. mandra dulce e tot la mamaie , am lasat-o la femeie initial pt 2 zile si iaca se face saptamana. .... e cald si bine la mamaie(femeia de la copil) , mamaie e happy ca nu mai trebuie sa strabata orasul pe frig si ger ....
3. iar s-a irautatit relatia cu dl. sot... asa imi vien sa-mi bag picioarele .... mama mamam ..... pt prima data in 10 ani dorm de 3 nopti in living ... nu-l vreau sa-l vad apai sa-l simt ... nimik.... ce m-oi face nu stiu ! cum va decuge relatia cu el si relatiile dintre noi , parinti , copil si viceversa.. nu stiu ....

cam atat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata!

LA MULTI ANI MIRELA!!!Sa traiesti si sa infloresti, sa te bucuri de motanu mare si motaneii mici , sa-ti faca viata o poezie toti trei!

LA MULTI ANI TEODOR !!!
Sa cresti mare si sanatos!

Noi tot cu mucii in ceai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

La multi ani THEODOR!
-------------------------------

La multi ani MIRELUSH!Esti o mamica si o femeie deosebita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata la amiaz!

La multi ani Theodor!!! Multi ani fericiti!!

Mirela, la multi ani mami drag!![/b] Multu de tratatie!

Andri mami, corecteaza-ma, da' nu e tot aia ROR si Priorix? Eu asa stiam. S-ar putea s agresesc. Sau il confunzi cu Prevenar? Eu prevenar cred ca-i fac Anei la 2 ani, o doza.
Imi pare rau de relatia cu tati, sper sa va reveniti, sa fie doar o perioada de aia de care are absolut toata lumea, dar multi n-o recunosc.

simis sananate!! arunca ceaiu aia, paote scapati!!

fug la trebi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Andri;imi pare rau..sa stii ca si noi ne certam foarte des..mai bine zis avem dsicutii contradictorii..ceea ce e normal..apoi cedez si imi revin..ca tati mereu isi cere iertare..si asa il tot iert de 12 ani..Fara el as fi o handicapata..asa drept bine ne complectam unul pe altul.Si copiii sunt nebuni dupa el..Mai ales Mario..
Capul sus..va impacati,faceti compromisuri si va fi bine!

Simis;Eu i-am dat pt muci nurofen,vit c picaturi doza dubla si expectorant..sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Andri, eu in 5 ani nu m-am certat cu musiu cat m-am certat anul asta. Noi am avut mereu o relatie minunata, dar anul asta s-a ajuns la certuri si vorbe grele de multe ori... Am discutat chiar si despre divort la un moment dat. Dar stim, in adancul sufletului, de fiecare data, ca e doar stresul si oboseala si, mai ales, schimbarea majora din viata noastra. Am invatat, cu timpul, sa ne amintim , in clipele de furie sau dezamagire, ca noi ne iubim extrem de mult si ca doar impreuna am invins amandoi greutatile prin care a trecut fiecare in parte.
Si are dreptate Lori, toata lumea are perioade din astea dar, din pacate, nu multi recunosc ba, mai mult, infloresc. Si atunci tu te simti handicapat in relatia ta....
Hai ca va fi bine! Asa trebuie!

Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Atunci cand Dalai Lama a fost intrebat ce l-a surprins mai mult īn ceea ce priveste umanitatea, acesta a raspuns: " Omul. Pentru ca īsi sacrifica sanatatea pentru a face bani. Apoi sacrifica bani pentru a-si recapata sanatatea. Si pe urma este atāt de īngrijorat de viitor īncāt nu se poate bucura de prezent; rezultatul fiind ca el nu traieste īn prezent sau viitor; traieste ca si cānd nu va muri niciodata si apoi moare fara sa fi trait vreodata cu adevarat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

LA MULTI ANI TEODOR!

Sa cresti mare,sanatos,voios si frumos!

LA MULTI ANI MIRELA!
Multa sanatate,fericire si fie ca toate dorintele pe care le ai sa se implineasca!

Andri,toata lumea se cearta,de multe ori cum zice Andutza,se ajunge si la vb grele...gen divort...stiu...si eu m-am certat anul asta cu al meu cat pt 10...na....trece....
si eu stiu ca priorix=ROR

o zi frumoasa sa avem!

Mirela multumim de toate cele si sa ne tii la curent cum te sarbatoresti,sper ca esti la coafor,masaj,spa si toate cele,da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

La multi ani Alessia Timea!
La multi ani Maria Sofia!
La multi ani Miruna Georgiana!
La multi ani Teodeor!

Sa cresteti mari si frumosi, sanatosi si voiosi!

La multi ani mamica cu suflet frumos Mirela! Sa fii sanatoasa si rabdatoare cu puii tai si sa fii alaturi de ei o suta de ani de-acu incolo! Te pup de-o mie de ori!

Noi suntem bine...nu a mai facut mandra febra de miercuri...tratamentul l-a luat pana azi noapte....de azi e pe barba ei si sper sa nu mai faca...nu stiu ce-a fost...probabil vreun virusoi ca numai cu febra ne-am confruntat...nemancat si maraieli...dar ieri a halit ciorbica de vacuta 300 ml si azi paste cu sos de legume si peste cu putina sare si ulei de masline...a ras un ditamai castronul ca io facusem mai mult ca am zis ca mananc si io...de unde...n-a vrut sa-mi lase nik dar nu m-am suparat...

mai nou avem doua mese pe zi i-am scos masa de fructe ptr ca nu mai manca bine la nicio masa...avem supica/ciorbica cu peste/carne/ou si dupa masa spre seara iaurt cu branzica si un fruct sau diverse alte mancaruri...mai ciuguleste cand sta cu noi la masa...fructe cand pap io si LP doua trei portii depinde de chef...mi se pare mai buna varianta asta decat sa ma rog de ea sa manace trei pape solide pe zi...

in rest, mi-e dor sa ies afara dar nu ma indur inca...sapt viitoare..

ralukara bine ai revenit!

si noi avem momente de cearta si nu ne vorbim...dar ne trece si trecem si noi mai departe...el reuseste mai bine ca mine sa treaca peste..io nu ca m-astept sa faca el primul pas mai ales cand greseste, da el orgolios...io la fel...pana la urma tre sa vb de cand cu bebe...la noi e invers..ne certam mai putin de cand o avem pe piscot si dureaza mai putin:))

va pup si va doresc o zi super!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput