Buburuze- LMA buburuze de 24-31 ianuarie! (128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Special pentru fetele de azi:

LA MULTI ANI ALESSIA!
LA MULTI ANI MIRUNA!
LA MULTI ANI SOFIA!

Sa fiti sanatoase si iubite mereu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Raluca ai dreptate si daca si doctorita pediatra te-a sustinut atunci e de inteles. La mine e fix invers. Si eu am intrebat doctorul ce imi recomanda. Mi-a zis ca a avut mamici care nu au vrut sa faca (2 din 1000) si doar l-a trecut in carnet pt ca fara el nu iti primeste copilul nici la gradi nici la scoala, decizia imi apartine. Si el are o fetita de 4 ani si l-am intrebat daca el l-a facut, mai ales ca atunci cand era fii-sa de 1an nu era obligatoriu si mi-a zis ca l-a facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Noi am facut Priorix-ul. Am zis ca e in schema "obligatorie" si l-am facut. Marturisesc ca de data asta nu m-am documentat inainte, ci dupa. Altfel il tot amanam. Si nici nu mi-am intrebat pediatra daca a facut copilului ei, ca la Rotarix asa am facut si a fost un punct in plus la dezicia de a nu-l face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Chiar o sa ma uit si eu pe fisa cu vaccinurile din copilarie sa vad daca am facut ceva de genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Teodor!
Sa cresti mare, sa fii sanatos!

La multi ani MIRELA!
Sa fii fericita si iubita alaturi de toti baietii tai, esti o mamica deosebita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

dolores hug

Teodor!!! sa cresti mare si sa fi sanatos

cocutza, cand ai timp sa mergi intr un DM sa te uiti te rog ce pret au borcanelele de la babylove, cele de 12 luni, daca s mai ieftine ca la noi, as vrea si eu macar 10

va servesc cu sampanie, suc, cafea si tort diplomat sau tiramisu, ce va place

pupici fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

LA MULTI ANI MIRELA, MAMI*3,sa ti dea Dumnezeu sanatate sa ti cresti puii, si putere sa treci peste toate greutatile, te pup

LA MULTI ANI TEODOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

LA MULTI ANI MAMI MIRELA!! SA ITI DEA DUMNEZEU SANATATE SI PUTERE IN CONTINUARE SA FII CEA MAI BUNA MAMICA SI SA FII RASPLATITA IN FIECARE ZI PENTRU DARUIREA TA!!

La multi ani Teodor! Sa fii sanatos si norocos!

Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Atunci cand Dalai Lama a fost intrebat ce l-a surprins mai mult īn ceea ce priveste umanitatea, acesta a raspuns: " Omul. Pentru ca īsi sacrifica sanatatea pentru a face bani. Apoi sacrifica bani pentru a-si recapata sanatatea. Si pe urma este atāt de īngrijorat de viitor īncāt nu se poate bucura de prezent; rezultatul fiind ca el nu traieste īn prezent sau viitor; traieste ca si cānd nu va muri niciodata si apoi moare fara sa fi trait vreodata cu adevarat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

neata, multumim din tot sufletul pentru urarile de ieri, sunteti minunate asa cum ati fost si in 26.01.2011 ;
vrem sa spunem si noi LA MULTI ANI MIRUNA GEORGIANA SI ALESSIA TIMEEA SA CRESTETI MARI SI SANATOASE;
LA MULTI ANI pentru azi TEODOR;
SI
LA MULTI ANI MAMI MIRELA, MULTA SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI TU SA SE INTAMPLE;
noi cam rarut cu forumurile dar ne revenim in week-end;
si o zi minunata sa aveti;

Roxana mami de Maria-Sofia si 13+

Mergi la inceput