Buburuze- LMA buburuze de 24-31 ianuarie! (128)
Raspunsuri - Pagina 11
adryiii spune:
La multi ani Teodor!
La multi ani mami Mirela! Sa fii sanatoasa si iubita si apreciata!
Dedicut spune:
La multi ani, Teodor!
La multi ani, Mirela, mamica de motani gemenasi!
Andri, multa rabdare mami, acum problemele sunt mai multe, responsabilitatile mai mari....norocul meu e ca tati nu-si pune mintea cu mine, ma lasa in pace daca vede ca e rost de scandal si asa trece mai repede supararea.
Noi am facut ROR-ul, eu am o treaba cu vaccinul asta. Nu am citit prea mult despre reactii adverse pentru ca stiam ce se poate intampla si daca nu-l faci. Eu am avut oreion cand aveam vreo 10 ani, am luat tratament dar cum-necum am dat in meningita. Si am stat in spital vreo 2 saptamani, mi-a facut puncite in coloana. Era cu mine in salon o fata care nu era zdravana la cap, vorbea tot aiurea, cred ca a ramas cu ceva sechele, sau poate era asa dinainte, nu stiu, dar ok nu a plecat de acolo. Si sora mea dupa doua saptamani tot la spital a ajuns, tot din cauza bolii dar a avut o forma mai usoara. Varul meu tot in spital a stat, cred ca suntem un neam sensibil la boala asta. Iar la baieti poate sa genereze infertilitate, asa ca noi l-am facut.
"... cel mai interesant, in a avea un copil, este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!" (Anne Lamott)
Alexandru Stefan 18.01.2011
madalina_m spune:
La multi ani Mirelush, mami haioasa!!! Multa fericire si impliniri pe toate planurile!
madalina_m spune:
Anko, cui ii iesira analizele proaste? Tie sau lui bubu? Sanatate multa oricui ar fi!
shubulina spune:
LA MULTI ANI TUDOR!!!
LA MULTI ANI MIRELUSH!!!SA FII SANATOASA MAMICO,CA FERICIREA E LA PUTEREA A 3-A PENTRU TINE.TE PUP CU DRAG!
florintunde spune:
Anka;pai nu erau pregatiti astia..cica cum?sa ninga in ianuraie?se poate asa ceva?Cand era sotul meu in AUSTRIA a nins 130 cm..si erau deblocate toate drumurile...la noi nu se poate...saracii oameni..au stat in frigul acela..fara mancare,fara apa.Soferii nostrii amandoi cu tirurile au stat 2 zile in frig..la 3 km primul peco....mergeau pe jos ..offf..
Doloress spune:
Mai la noi daca s-ar bloca drumurile de fiecare data cand ninge si ninge sanatos de prin noiembrie pana in aprilie (anul asta avem iarna usoara, a nins prima data in decembrie!) apoi ar muri toata Canada. In anul cand eram insarcinata cu Patrick a nins adunat cam 2 metri. Tin minte ca la un moment dat treceam pe langa un namete mare cat autobuzul. Intr-o dimineata, cum eu plecam mai devreme, nu avusesera timp sa dezapezeasca la bloc (strazile erau deja curatate, autobuzele veneau la fix, dupa program) dar in jurul blocului era treaba administratorului si el nu se trezise inca. Si uite asa am iesit din bloc si am dat de zapada pana la jumatea coapsei. Da-i si croieste-ti drum cu ditamai burtoiul in fata prin nameti, tin minte ca mi-am zis atunci pentru prima data ca eu in iarna aia nasc prematur. Si pana la urma asa a fost, bine pe 29 aprilie nu mai erau nameti dar erau 3 grade.
Eu lui Patrick i-am facut ROR - la Kevin stau in dubii. Tot de complicatiile oreionului mi-e si mie frica. Oricum daca i-l fac, astept pana la 18 luni, nu ii fac acum cand mai are inca unul de facut (nu mai stiu exact care se face acum la un an). Mai las ceva timp sa treaca intre ele. Si as vrea sa-i fac numai ROR, la noi exista 2 variante (sau asa era pe vremea lui Patrick) ROR simplu si ROR cu varicela.
Doloress spune:
La multi ani Ilinca! Sa fii fericita si iubita alaturi de mamica ta deosebita! Ne e dor de tine!
La multi ani canadianca noastra Leah Paula! Sa ai parte numai de bucurii si zambete in viata!
madalina_m spune:
Neata!
Doloress uite ca se naste o noua intrebare: fetele care faceti ROR-ul, il faceti odata cu vaccinul de 1 an sau separat? Doctorul a zis iar ca eu decid, ca el are parinti care au ales sa le faca separat si parinti care au ales sa le faca impreuna. Ma gandeam si eu daca sa le facem impreuna ca sa scap de ele.