Buburuze- LMA buburuze de 24-31 ianuarie! (128)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata si multi ani sarbatoritilor de azi ILINCA si LEAH

multumesc frumos pt urarile de ieri

revin ca urla un moton

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

LA MULTI ANI ILINCA!

LA MULTI ANI LEAH!

Noi am facut pentaximu la un an si priorix il facem cred ca peste doua saptamani...depinde de programare si de starea de sanatate. Si noi am stat in dubiu daca sa ii facem sau nu Priorix tot citind grozavii despre efectele lui...dar am citit si ce se poate intampla daca nu il fac asa ca mai bine mergem pe mana doctorei...Si Doloress si aici exista posibilitatea de a face vaccinul pentru varicela dar asta nu e gratis asa ca multi nu-l aleg...mie doctora mi-a zis ca asta s-ar face dupa priorix si nu odata cu el.

Noi suntem bine...am terminat cu febra...am avut trei zile fara bube la final asa ca se poate si asa...probabil o fi fost vreun virusel mai fara sorti de izbanda ceea ce ma bucura ptr ca nu am avut probleme cu mucii si ii pot face analizele saptamana viitoare.

E nebunie cu drumurile astea..bine ca au scapat cu bine ai tai Anco...la ce grozavii au aratat astia la tv...al meu e plecat la Sibiu azi...sper sa fie bine. Baga si tu ceva calciu in vena!:)

va pup si va doresc weekend placut

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

La multi ani Ilincutzo!Dulceata de fetita cu mami deosebit!

sa cresti mare ,sa ai parte numai de bucurii si impliniri in viata!

La multi ani LEAH PAULA!
sanatate,minte si noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

LA MULTI ANI ILINCA SI LEAH!

Sa cresteti mari,frumoase si norocoase in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

La multi ani Ilinca! La multi ani Leah!

Sa fiti sanatoase, fericite si pline de energie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani Ilinca, fetita isteata, frumoasa foc,
sa cresti mare si sanatoasa, fericita, alatura de mami, tati si surioara Ioana!!

La multi ani Leah,multa sanatate, fericire si
multe bucurii scumpete mica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

LA ,ULTI ANI ILINCA SI LEAH!!!!

Mai, ma dispera febra asta....azi noapte am atins 40,4....si da-i si fa-i impachetari, pune-i sosete cu otet, stai cu comprese reci pe frumte...deja mi se pare prea mult si pentru dinti si pentru reactie de vaccin...bube nema (inca!)...si azi tot numai pe la 39 ne-am situat...nu mai pricep nimic...

va si sper sa aveti o zi mai buna decat mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

LA MULTI ANI ILINCA!

LA MULTI ANI LEAH!

RaluKara, e totusi cam mare febra; stiam ca febra de la dinti nu ar trebui sa depaseasca 39. A vazut-o vreun doctor?
Sanatate!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) si 17s
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

LA MULTI ANI, ILINCUTZO!!!!

LA MULTI ANI, LEAH!!!!

SA FITI SANATOASE SI SA AVETI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Raluca;mie mi-a zis dr sa nu merg la urgenta niciodata cu copilul cu febra de 40!ca nu au ce sa-i faca altceva decat as putea sa fac Eu acasa.
Sa fac apa calduta..sa inmoi un prosop frotir in ea..s-o storc si sa zvant numai odata in aer sa nu fie cald..sa fie caldut..si invelit copilul de la umeri in jos pana la varful degetelor1si fara sa-l acoperi cu altceva peste...asa il lasi 1 ora!cum se raceste carpa pe el..asa ii scade si febra..stiu ca e groaznic..Am avut parte de astea cu Mario..cel mai bine mergea dac ii puneam si otet de mere in apa...pupici si sanatate multa!

Mergi la inceput