Buburuze- LMA buburuze de 24-31 ianuarie! (128)
Raspunsuri - Pagina 13
Dedicut spune:
La multi ani, Leah!
La multi ani, Ilinca!
"... cel mai interesant, in a avea un copil, este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!" (Anne Lamott)
Alexandru Stefan 18.01.2011
Mimo spune:
Madalina, nici noi n-am facut ambele vaccinuri in aceeasi zi. Mai intai Priorix si urmeaza sa facem Infarix. dar a fost pura intamplare - sosire Priorixul si eu nu cumparasem Infarix, altfel faceam in aceeasi zi.
gabivalceanu spune:
Mamicile mele, multumim de urari!
Ilincutz a fost cumintel (relativ) si a ales ochelari de soare de pitzipoanca, apoi carte de carturar si bani de milionar. Deci.
Altminteri crestem, racim, mucim, crestem, papam, d-istea.
Sa stiti ca desi nu intru, stiu ca sunt lunile noastre de aur (ma rog, le-a luat olecutza din stralucire Magnetism, din cite-am auzit, in fine), zic deci ca stiu de lunile acestea frumoase cind puii nostri trec din lumea dulce si inocenta a bebelusirii in cea tumultuoasa si la fel de inocenta a copilariei... Asa ca va zimbesc mereu in gind si va transmit multe multe multe urari de sanatate, fericire si noroc pentru puii mici de oameni mari.
Imi amintesc cu drag povesti din odisee, agitatii, hemoragii, ape plesnite in miez de noapte, mamici speriate ca bebeii nu se adaptau, sau dimpotriva, mamici cu bebei puternici din prima, apoi mamici care-au nascut in aceeeasi zi, altele care nu mai nasteau si se simteau precum curcanii... Prima luna, unele eram speriate, altele nu, avem lapte, n-avem , ia in greuate, nu ia, de ce plinge, de ce nu plinge?! Am fost (mai suntem?) o mare familie, destine incrucisate, amintiri comune, temeri sau bucurii impartasite, sustineri, incurajari...soti bulangii, mame asijderea, soacre-poame acre... Si peste toate noi unite, forumul, noi ajutindu-ne, incurajindu-ne, distrindu-ne, surprinzindu-ne... Noi deasupra detaliilor, avind aceeasi axa: bebelusul nostru.
Ei, iata ca in ianuarie-februarie 2012, bebelusul se face copil si noi avansam in grad de la mamici novice la unele pricepute...
Va felicit si va doresc numai bine si sanatate si voie buna!
Va pup,
G
mirela2 spune:
neata
gabiiii ce ma bucur ca ai scris, chiar ma gandeam sa te sun, rusine sa mi fie ca n am facut o , m am luat cu plozii mei si am uitat, dar sa sti ca ma gandesc mereu la tine
o zi frumoasa fetelor
luciact spune:
neata
primiti si de la intarziati?
LA MULTI ANI ILINCA SI LEAH PAULA!
sa cresteti mari , santoase si sa aveti o viata lunga plina de bucurii!
Gabiv, frumos mesaj
florintunde spune:
Neata
Gabivalceanu;esti si vei ramane o femeie desteapta ,deosebita,cu capul pe umeri
adryiii spune:
La multi ani draga Ilincuta!
La multi ani Leah, printesa!
Sa cresteti mri si sanatoase!
adryiii spune:
Din cauza ca merg la serviciu, nu mai pot tine pasul. Asta cred ca se vede deja. Ma tot gandesc inainte sa o am pe Elena, ce faceam cu atata timp liber.
Sanatate puiutilor bolnaviori.
Gabiv
Si multumesc tuturor celor care se gandesc la noi. Suntem bine. Papa mult, dupa parerea mea. Nu stiu unde incape. Azi fac carnita de iepure la cuptor. Vreau sa-i dau sa guste. Luni mergem la vaccin (schema nationala). Miercuri va fi prima zi de cresa. Vreo trei zile poate sta bunica cu ea pe acolo si apoi Doamne ajuta. Ea e un copil cuminte si sper sa ramana asa. Am reusit atunci cand plec de acasa sa-i spun ca plec si ma intorc iar, ea se maraie apoi zambeste si imi face pa. Sper sa nu se schimbe nici asta.
Pup mamicile si buburuzele lor.