Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (207)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Si eu o sa scot majoretele pentru maine cand vine fratiorul Sarei, cu nume de print. II urez Alinei sa aiba inca un copil cuminte, frumos, sanatos care sa-i umple viata de bucurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Hai ca mai dau si eu o tura si gata!

nu ma lasati singura pe aici, ca innebunesc pana la 5

Mergi la inceput

Pai eu plec la 18 cu mine cine ramane?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Pai eu plec la 18 cu mine cine ramane?

Te iubim, printesa Victoria!!!

hai fetelor care sunteti acasa, n-o lasati singura pe Belleane pana la 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

eu nu plec nicaieri, aici stau, cu ruladele d egat !!

Lumi da, si eu, si eu LA MULTI ANI BAIATULUI MARE, sa fie sanatos si norocos!! Mai, eu nu stiu cum il cheama pe major!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

eu nu plec nicaieri, aici stau, cu ruladele d egat !!

Lumi da, si eu, si eu LA MULTI ANI BAIATULUI MARE, sa fie sanatos si norocos!! Mai, eu nu stiu cum il cheama pe major!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

Florin-Stefanita ce-am patit cu el ca cica ce a fost in capul meu cand i-am pus "stefanita"!!! acum stau si ma gandesc a nici eu nu stiu

merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

ce-or mai face Nadia si Victoria???

Lumi si www.facebook.com/photo.php?v=332043703489671" target="_blank">balerina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Lumi, eu la cafea, Victoria la desene. Victoria a facut aseara febra, am 'prins' febra cand era in crestere, in 10 minute a crescut de la 38,6 la 39. In astea 10 minute asteptam la tel. sa raspunda dr. I-au dat pager de 2 ori (deci, eu sun la centru, ei il suna pe dr. de garda). Nu a raspuns, am sunat pe sectie, nu mai era nici un dr. la 6 seara (nici nu ma asteptam). Am mai sunat o data la pager, l-au mai sunat, mi-a zis tanti aia, super-draguta ca l-a sunat si acasa si [e cel., si apel pe pager si nu raspunde. L-am sunat pe Daddy (era la servici), a zis ca vine sa mergem la urgenta, apoi am decis impreuna sa-i dam tylenol si daca nu scade febra, mergem. A scazut febra, inceeeeeeet, incet, cam 0,1 grade la 5-10 minute! La 11 incepuse sa creasca iar, am trezit-o, i-am mai dat tylenol. Intre timp, pe la 9 (dupa 3 ORE!!!) m-a sunat idiotul ala dfe dr. si se scuza ca a ramas fara baterie in pager... ok, si celularu'? Si-ala era descarcat? Si tel. de acasa??? Si ala? Whatever! In fine, acum e bine, adica fara febra, dar e racita conza, tuseste rau, ii curge nasul parca-i Dunarea. Joi iar tre sa ma iau de ei. Ieri am povestit cu sefa de la urgente vreo juma de ora, i-am tot explicat cat de nepregatiti sunt! Mi-a cerut la un moment dat sa am incredere in ei; i-am spus ca exact asta e problema, ca am intrat sambata in urgenta cu incredere si ei au facut (iar) greseli! I-am spus ca e trist ca de cate ori ajungem in urgenta trebuie sa o sun sa-i spun nemultumirile mele. In general, a fost de acord cu (cam) tot ce am spus, in primul rand cu faptul ca atunic cand eu am spsu fata de 2 asistente ca Victoria nu e ok, nu m-au ascultat, nimeni nu a intrebat 'de ce cred eu ca Victoria nu e ok', nimeni nu a investigat. Cica au sedinta in fiecare vineri dimineata si in fiecare saptamana ea le spune sa fie foaaaarte atenti la ce spun parintii! Si uite ca degeaba le tot spune. Ei mi-au zis ca putem pleca acasa, eu i-am spus asistentului ca nu plec niciunde pana nu sunt eu 100% sigura ca Victoria e ok. Mi s-a 'permis' sa stau in urgenta si cam atat. Nu m-a intrebat nimeni de ce nu e ok, nu a venit nimeni (Dr) sa o mai vada o data pana Daddy nu s-a ratzoit la ele. I-am spus ca ar fi mai indicat ca pe copiii de la oncologie sa ii vada dr. oncolog, nu pediatrul sau generalistul din urgenta, ea incerca sa-mi explice ca si pediatrii astia stiu ce au de facut. I-am spus ca pe mine inca nu m-a impresionat vreun dr. din urgenta cu cunostiintele sau cu reactia (stiti ce vreau sa spun: ca a reactionat asa cum trebuia). I-am spus ca sambata hipo-glicemia putea avea consecinte foaaaaaaaarte neplacute si daca nu a fost mai rau a fost datorita lui Daddy, care s-a gandit sa-i masoare glicemia, nicidecum datorita personalului EI din urgenta. A fost de acord, ca doar avea si ea raport cu tot ce s-a intamplat.
PS: Lumi, ti-am raspuns la intrebare?

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LUMI, LA MULTI ANI PTR. BAIATUL TAU!!! Sai- dea Dumnezeu o viata lina si frumoasa.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Desiree: acum a trecut febra? Insanatosire rapida!!! Macar astia la voi nu incearca sa-i faca pe parinti de ras, la noi n-ai sa vezi vreun doctor/asistenta vinovat.

Mergi la inceput

Nadia, ma bucur ca i-a scazut febra si n-ati mai ajuns iar pe la urgenta, cine stie ce sa-i mai greseasca!
am intrebat ca parca nu mai intrasei de mult!
sanatate multa Victoriei si un special!
multumesc pentru urare!

Mergi la inceput