Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (207)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Ylari: tin pumnii sa nu fi incurcat alea nimic, sa iasa toate bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ylari, moralul sus! inca un pic, o sa fie bine!!
ia-ti niste concediu medical, si stai acasa cu fifi, sa va odihniti si jucati si sa va bucurati de moment.

Lorich, spor la trebi. Daca nu apuc miine sa iti zic, iti urez de ati La multi multi ani piticoatei, sa fiti fericite si implinite, fetelor!!
P.S. mie ruladele mi se par greu de rulat, probabil ca nici nu am timp de cuisine-ir la 21 30 seara.

Adriana, noi am fo la all inclusive. Evident ca am iesit si din cadrul lor - atat cat am putut cu pitica de 1 an si 1 luna, aveau si niste excursii propuse de ei, f. bine organizate, mai bine decat ne-am fi organizat noi(si mai ieftin). Diferenta ca un all-inclusive are hoteluri mari si lume multa la restaurant. Dar si eu confirm ca puteam lua masa cand voiam, cred ca maxim 2x 30min erau inchise restaurantele, pt curatenie (banui si ca la 12-1 nmoaptea, dar atuncie rau baruri si discoteci).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cleo mersi. Sa stii ca si eu o sa declar asta in curand, cu ruladele. sa vezi faza azi- ma odihnesc eu asa, intr-un cot, pe masa de bucatarie, cugetand...apoi, ma intreb pe ce oare zace cotul meu de e asa moale si cald??? Era pe prosopul in care se odihnea rulada!!!

gata pauzica, i'm going back in!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

ce-or mai face Nadia si Victoria???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

ylari, curaj! sunt sigura ca o sa fie totul bine. dar stresul tau si implicit si al lui bebe conteaza. incearca sa iti faci de lucur in weekend, paote trece mai repede si mai uiti.

da, stiu ca nu au program al all inclusiv, ca poti sa mananci practic cand vrei, dar v-am zis ca noua ne place variatzia, sa ne alegem noi. ee, fiecare cu pasarelele lui, dar noi avem stoluri!

lorich, vreau si eu sa fiu sigura ca apuc sa va urez, ca cine stie maine cu ce ma iau si nu mai intru. asa ca: La Multi Ani, Ana! sa fii sanatoasa si norocoasa, ca de frumoasa esti deja si nu are cum sa se schimbe. pup mamica harnicutza.

lumi, la multi ani si tie pt flacau. baiat mare. mamaaa, nici nu imi vine sa cred ca o sa treaca vremea ca maine. vorba vecinului meu, al carui baiat a facut 18 ani mai zilele trecute: de acum daca il ia politia, nu ma mai suna pe mine, e major.

diseara mi-am facut programare la coafor, sa ma tund si sa ma vopsesc. stiu, lumea normala face inainte de sarbatori, eu dupa. dar inainte nu am avut cand, in vacantza nu am avut chef. acum am si cand, si chef, deci...

va pup. promit ca nu mai intru azi, ca v-am facut capul calendar.
sa aveti un weekend frumos si petrecere frumoasa celor cu sarbatoriti.

sisisisi: alinaaaa, nastere ushoara si bebe sanatos. tinem pumnii si asteptam vestile bune si pozele cu bebe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

lumi, la multi ani si tie pt flacau. baiat mare. mamaaa, nici nu imi vine sa cred ca o sa treaca vremea ca maine. vorba vecinului meu, al carui baiat a facut 18 ani mai zilele trecute: de acum daca il ia politia, nu ma mai suna pe mine, e major.

Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)

multumesc mult Dana

are dreptate vecinul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Aha, Adriana, am inteles acum ce vroia sa spuna Dana.
Cleule de miercuri stau acasa ca ma pocnise si diareea... Stau numai in pat si Eva se joaca si ea pe aici. Sotul si-a luat si el liber pana luni sa ma ajute, si chiar o face.
Dana si eu ca si tine cu vopsitul si coafatul.
Pupici.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hai ca mai dau si eu o tura si gata!

Tocmai de-asta noi alegem un concediu en amoureux si unul/doua cu copiii. Cel en tete a tete e cu "aventuri", celalalt cu puradeii vreau deocamdata sa fie cat mai loco si cat mai ultra, ultra, ultra all inclusive. In rest, n-am nici o pb, stau cu cortul in varf de stanca si mananc din conserve, n-am nici un complex. Dar cu copiii, m-a speriat oboseala de la muntele asta.

Adriana, merci mult pt PM. Cand va fi cazul o sa te asasinez cu telefoanele. POate in vara lui 2013 daca vom fi sanatosi!

Si acum urarile:

La multi ani Ana Isabela, copila frumoasa si desteapta, sa-ti fie viata lina si sa te bucuri de familia ta care te iubeste atat de tare!

La multi ani Junior de Lumi!! Sa fii sanatos, sa-ti gasesti un drum fara obstacole in viata si sa fii fericit! Mai ales ca ai o mami atat de tanara si frumoasa, Doamne cum sa aiba ea copil de 18 ani????

Nastere usoara, draga Alina!!! Bebe sanatos si fratior bun pt Sara! Asteptam cele mai bune vesti!!

A-propos : azi noapte a venit pe lume cel de-al treilea nepotel al meu. Abia astept sa-l vad in seara asta. Tot baiat Deci mai ramane la sor'mea o speranta sa-"mi" faca o fetita. I-am zis c-o sparg altfel Oricum mai am de asteptat.

Va pupez, weekend placut si vesti buneeeeeeee. Si nu pt cei care nu stiu literele, cifrele, nu terorizati copiii in weekendul asta, daaaaaa? Glumesc si eu, nu stiu ce m-a apucat, cred ca vine weekendul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lumi: si baiatului tau ii urez sanatate, viata lunga si fericita. Doamne, 18 ani e cea mai tare varsta. La 18 ani faci tot ce-ti trece prin cap, daca te comporti la 40 asa toti zic ca esti nebun.

Mergi la inceput

Multumesc din suflet Aly, Belle

ce sa fac, daca m-am grabit
sa vedeti ce bunica tanara o sa fiu

sa-ti traiasca nepotelul, Aly! sa fie sanatos si mancacios!

mai, care o fi explicatia de in unele familii apar numai baieti si in altele numai fete?!

Mergi la inceput