Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (207)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Buna, asa este Lumi, ieri am facut amnio, am o mi de nervi, totul s-a intamplat ca in Romania, adica de kkt stimati telespectatori. Nu am vazut nicio eprubeta cu numele meu, nu m-a intrebat nimeni cum ma cheama cand am intrat in sala, e adevarat ca imi facusera foaie de internate, dar mai era o mamica ptr recoltare de amnio si stau cu stres ca e cam ametita asistenta aia. De exemplu m-a sunat adineauri si a crezut ca suna la laborator, s-a apucat sa imi spuna ca are o pacienta disperata care a sunat-o de a inebunit-o (eu eram aia -am sunat o sg data) noroc ca am oprit-o la timp ca cine stie ce mai auzeam...
Asa ca numai bine si relaxata cum ar trebui sa fie o gravida nu sunt.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

de rasu'-plansu'! incearca sa te linistesti draga mea! sigur o sa fie bine! oricum nu cred ca ai ce sa faci; poate doar sa repeti amnio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Lumi, si asa stau cu morcovu in kur, vreau sa vad ca sunt ok dupa amniocenteza asta chiar nu am chef sa mai trec o data prin asa ceva...
Dana pai ce program la all inclusive? Eu stiu ca aia au mancare in continuu si te duci la masa cand vrei. Oricum imi cer scuze daca nu am inteles bine, nu prea sunt conectata la realitate. Incerc sa ma mobilizez ptr un weekend de asteptare, deja nu mai am nicio speranta, asta e, nu imi ramane decat sa astept. Si sa sper ca or sa vada si ele vreudata ce grea e o astfel de asteptare. Sunt tare trista.

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lumi pai, acu..zilele astea le-am "visat" si le-am adunat.
aaa..si asta e buna, o prestez si pe dansa "barcute din foetaj, crema branza si somon afumat" dar nu mai gasesc linkul, eu o prestez din memorie.

Ylari

Dana scuze pt faza cu (,) cura, dar eu sunt foarte bucuroasa cu pregatirile astea, nu facem party, 2 cupluri invitate, dar ma agit asa si-s fericita, e prima zi de nastere a scumpetei.

fug la bucatarit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Lumi, si asa stau cu morcovu in kur, vreau sa vad ca sunt ok dupa amniocenteza asta chiar nu am chef sa mai trec o data prin asa ceva...

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu

nici nu e de dorit! de asta ziceam sa te linistesti, sa nu te mai gandesti la ce e mai rau! hai, capul sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Ylari:sunt de coma aia cum asa ceva?
Sa va spun ca am facut analize cu trimitere de la medicul de familie si i-au iesit groaznice sotului. Deja ne programasem la diversi medici cand le-am refacut pe banii noastri si sunt ok. Le mai refacem dar asa valori mari n-am vazut si nici n-aveau cum sa scada intr-un timp asa de scurt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Lumi pai, acu..zilele astea le-am "visat" si le-am adunat.

Dana scuze pt faza cu (,) cura, dar eu sunt foarte bucuroasa cu pregatirile astea, nu facem party, 2 cupluri invitate, dar ma agit asa si-s fericita, e prima zi de nastere a scumpetei.

fug la bucatarit!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

iubita, ziceam si eu asa de "sanchi"...sa le fi facut la colegi de ziua mea; sa-i dau pe spate

ca sa fiu sigura ca nu uit si pentru ca maine cine stie daca mai apuc sa mai intru vreau sa-i urez de pe acum maslinutzei Ana-Isabela, LA MULTI ANI! O copilarie frumoasa si linistita, o viata lunga si plina de bucurii si impliniri! Sa fie iubita si pretuita toata viata asa cum este acum la 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lori: faci niste chestii super misto acolo. Ca sa nu uit ca am un weekend agitat ii urez Anei: sanatate, viata lunga si frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lumi, Belle va multumesc fete dragi!!! Aceleasi lucruri le doresc si eu pt copilasii vostri!

(v-ati prins ca i-am adormit si-mi trag si eu nitel sufletul la o ? Mai, controlorii de trafic au stres mic fatza de mine cu cuptorul aprins toata ziua si cu Ana - parca a bagat red bull. A uitat Robert, de fapt el a chemat-o acolo, usa de la dormitor deschisa, s-a dus acolo, s-a catarat in patutul lui si ...buf, a cazut!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ylari, ce faza! Tin pumnii sa iasa bine testul si sa nu-ti mai faci griji

Ref. la All-Inclusive si program -- cei care merg la hot. astea de obicei stau numai in incinta resortului asta - nu stiu cati fac excursii pe cont propriu - totul e organizat; program nu inseamna ca esti obligat sa mergi la ora fixa la masa, ci ca nu iesi in alta parte, ca daca ai mancare gratis acolo, nu prea vrea nimeni sa mearga sa dea bani sa testeze alte locuri.

E sigur mai comod la All-Inclusive, eu cred ca as fi multumita cu trandaveala de la piscina, dar sotului nu-i place, asa ca ... mergem la aventura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Ylari:sunt de coma aia cum asa ceva?
Sa va spun ca am facut analize cu trimitere de la medicul de familie si i-au iesit groaznice sotului. Deja ne programasem la diversi medici cand le-am refacut pe banii noastri si sunt ok. Le mai refacem dar asa valori mari n-am vazut si nici n-aveau cum sa scada intr-un timp asa de scurt.

Te iubim, printesa Victoria!!!

Da, Belleane, poti sa iti imaginezi??? E trist ca simt ca sunt legata si de maini si de picioare, sunt revoltata ptr ca mi s-a spus un termen care eeja e nerespectat si o sa fie mult depasit daca imi vor da rasp luni.

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu

Mergi la inceput