Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (207)
Raspunsuri - Pagina 6
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE Lori: cu motatele pentru Alina, stiam ca pe 14. Te iubim, printesa Victoria!!! |
numai azi nu e maine
Alysh spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorich
nu inteleg intrebarea (poate pt ca am frisca si-n urechi :))) ) Lumi -tort de ananas si ciocolata- -rulada http://www.edithskitchen.ro/2012/01/rulada-cu-crema-mascarpone.html#more -rulada cu ton+masline (tapenade) -ciuperci umplute cu creveti -pane din piept pui umplut cu castravete murat umplut cu cabanos - rulada cu sunca si branza... nu mai stiu ..tre sa consult lista. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
M-ai complexat dafinitiv
Lorich spune:
aaa....da, petru maine, au si motatele nevoie de incalzire, is anchilozate si ele, pentru maine prestam!!!
http://www.edithskitchen.ro/2010/09/rulouri-cu-ton-si-masline.html
http://www.edithskitchen.ro/2009/07/rulouri-cu-sunca-si-branza.html
cea cu pui o scriu mai tarziu, ca e "de-a mea"
mai era vreuna?
Adriana_78 spune:
Hai sa fac eu pe mediatorul --sper sa nu dau cu bata-n balata
Lumi, Lori cred ca se pregateste pt. maine 1 anisor motat al Anei
Iar Lori, cred ca Lumi n-a inteles graba ta cu majoretele cand maine e anuntat bebe Filip
Asa e? Sau nici eu n-am inteles nimic?
Belleane, - mi-a placut de tine cu Atlas , super tare
La noi sotul cica nu poate uita stresul de la job si nu se poate relaxa decat daca sta in vacanta cel putin 2 sapt. Daca e sa fie la mare si la soare, atunci nici eu nu zic: nu.
Acum 2 ani am stat 19 zile aici in Creta, nu ma saturasem de soare, insa imi iesise pe nas salata greceasca, souvlaki si tatzikiul lor
Si tot sotul, nu vrea la All Inclusiv, e genul aventurier, nu vrea program fix, impus de altii, asa ca noi mergem pe cont propriu mai mereu --- a fost OK pana acum
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE Lori: sunt niste chestii bestiale Te iubim, printesa Victoria!!! |
subscriu! de ce nu mi le-ai spus si mie inainte de ziua mea, Lori?
YLARI spune:
Buna, asa este Lumi, ieri am facut amnio, am o mi de nervi, totul s-a intamplat ca in Romania, adica de kkt stimati telespectatori. Nu am vazut nicio eprubeta cu numele meu, nu m-a intrebat nimeni cum ma cheama cand am intrat in sala, e adevarat ca imi facusera foaie de internate, dar mai era o mamica ptr recoltare de amnio si stau cu stres ca e cam ametita asistenta aia. De exemplu m-a sunat adineauri si a crezut ca suna la laborator, s-a apucat sa imi spuna ca are o pacienta disperata care a sunat-o de a inebunit-o (eu eram aia -am sunat o sg data) noroc ca am oprit-o la timp ca cine stie ce mai auzeam...
Asa ca numai bine si relaxata cum ar trebui sa fie o gravida nu sunt.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
DanaH spune:
noi, tot ca sotul adrianei, nu ne place all inclusiv. nu vrem sa avem program, ci vrem sa avem libertatea sa ne alegem restaurantul, locul, unde e atmosfera mai palcuta, mancare mai buna, batutura mai... nu stiu cum. bine, de cele mai multe ori ne pica cu tronc unul si acolo mancam mai toata vacantza, dar tot este alegerea noastra.
plus ca noi nu putem sa mancam de doua ori pe zi, si aici vorbesc serios. de obicei mergem seara la restaurant si mancam uneori doua feluri de macnare, dar de cele mai mutle ori unul singur. iar la pranz... nici gand. efectiv nu ama vea unde sa bagam. la pranz ne pace sa gustam o branza, un salam uscat, o salata de roshii, masline, cehstii din astea pt care ai nevoie de frigider.
nici eu nu gatesc nicodata in vacantze, dar imi place sa am bucataria unde sa fac cafelutza, udne sa incalzesc laptele copiilor.
lorich, ce mi-ai facut tu mie cu retele alea? si eu care vizitam topicul unde e si cleo... cred ca iar aman incepututl curei.