Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
isabeluta spune:
Stiu ca nu-i locul potrivit, dar consider ca este un articol deosebit si merita citit!
http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-evz-experienta-lui-radu-primul-copil-din-romania-recuperat-din-autism-956895.html#ixzz1fwaWAns9
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Roxana_G
Cam minor gagiul |

Si eu prefer barbatii mai barbati, nu asa baietani...cu exceptia tipului din Lipstick Jungle care e cam tinerel, dar ala are un corp...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
SabinaY. spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui carpatina
A trecut de 30 de ani asa ca il bifam la majori ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Adicalea io mai am de asteptat inca vro' doi ani??
SabinaY. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
uite aici.. http://www.youtube.com/watch?v=26nWMmoANPE&feature=fvsr Sanatate! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Oh, doamne!

Yaia spune:
Doamnele, exces de saliva pe aici!![]()
Annisio, nascusi au ba? hai la noi cu un flacau bucalat si cu dansa 'in one piece'...ca sa spun asa!![]()
Copii mei sunt sanatosi, mananca floricele si se uita la Toy Story 1. Alegerea Alexiei, care i-a vrut pe 'UdiBaj'si Dino. La ea, Woody si Buzz sunt legati. Acum se lupta pe bolul cu floricele. ![]()
Azi dimineata am fost cu saniile la terenul devenit patinoar si m-am suit pe patine dupa ani buni. Inca ma tin pe ele si mai stiu chiar si cu spatele.![]()
Sa aveti u weekend placut in continuare!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Annisia spune:
Yaia, n-am nascut bresi nici nu vad semne cum ca s-ar pune ceva la cale. Cred ca bebe al meu e baiat salon si isi asteapta randul frumusel. Mai nasol e ca am observat iar niscaiva rupturi in zona buricului si pe sani. Credeam ca am scapat de data asta, dar se pare ca pielea de elefant de la prima sarcina nu s-a lasat impresionata, oricat de tare a fost intinsa. Asta este... Nu are rost sa ma mai vait nici de kile, nici de piei. Mergem inainte si vorba poeziei: bucurosi le-om duce toate!!!!
ANNISIA, mami de
YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+)
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
Erina spune:
Sara buna. Nici mie nu imi place baietandrul are ceva guffy asa, parerea mea...
Oricum la ora asta Daria asta cinta desi nu a auzit-o decit de 2 ori, si nu nu doarme inca, spre deosebire de Alexia si Tudor ei se bat pe Iphone.
Yaia pe cind poze cu frumosii???
Annisia, Strivectin pentru vergeturi si esti ca noua.
mandarinutza spune:
Ceamica, felicitari pentru finuta!
Cecilia, patinoarul din Cismigiu este vis-a vis de Primaria Bucuresti, aproape de intrrea de la metrou. Programul este 10-12, 13-15, 16-18, 19-21, intrare 10 l-v/15 lei sambata si duminica iar copiii sub 5 ani au intrarea libera, sunt multi copilasi pe patinoar.
danuta36 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Ceamica, felicitari pentru finuta! Cecilia, patinoarul din Cismigiu este vis-a vis de Primaria Bucuresti, aproape de intrrea de la metrou. Programul este 10-12, 13-15, 16-18, 19-21, intrare 10 l-v/15 lei sambata si duminica iar copiii sub 5 ani au intrarea libera, sunt multi copilasi pe patinoar. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010 |
Aici e 8 lei intrarea pentru copii..mergem si noi azi,de la 12..a doua oara pentru Miruna..apoi a zis ca vrea la Mac,pentru ponei,mai mult..
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Sara buna. Nici mie nu imi place baietandrul are ceva guffy asa, parerea mea... |
Mah, pai nici eu nu ziceam ca de el imi place.. ci de vocea lui.
In plus, gasesc ca are tone de carisma.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)