Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
isabeluta spune:
Stiu ca nu-i locul potrivit, dar consider ca este un articol deosebit si merita citit!
http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-evz-experienta-lui-radu-primul-copil-din-romania-recuperat-din-autism-956895.html#ixzz1fwaWAns9
Yaia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Roxana_G
Cam minor gagiul |
Si eu prefer barbatii mai barbati, nu asa baietani...cu exceptia tipului din Lipstick Jungle care e cam tinerel, dar ala are un corp...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
SabinaY. spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui carpatina
A trecut de 30 de ani asa ca il bifam la majori ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Adicalea io mai am de asteptat inca vro' doi ani??
SabinaY. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
uite aici.. http://www.youtube.com/watch?v=26nWMmoANPE&feature=fvsr Sanatate! ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Oh, doamne!
Yaia spune:
Doamnele, exces de saliva pe aici!
Annisio, nascusi au ba? hai la noi cu un flacau bucalat si cu dansa 'in one piece'...ca sa spun asa!
Copii mei sunt sanatosi, mananca floricele si se uita la Toy Story 1. Alegerea Alexiei, care i-a vrut pe 'UdiBaj'si Dino. La ea, Woody si Buzz sunt legati. Acum se lupta pe bolul cu floricele.
Azi dimineata am fost cu saniile la terenul devenit patinoar si m-am suit pe patine dupa ani buni. Inca ma tin pe ele si mai stiu chiar si cu spatele.
Sa aveti u weekend placut in continuare!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Annisia spune:
Yaia, n-am nascut bresi nici nu vad semne cum ca s-ar pune ceva la cale. Cred ca bebe al meu e baiat salon si isi asteapta randul frumusel. Mai nasol e ca am observat iar niscaiva rupturi in zona buricului si pe sani. Credeam ca am scapat de data asta, dar se pare ca pielea de elefant de la prima sarcina nu s-a lasat impresionata, oricat de tare a fost intinsa. Asta este... Nu are rost sa ma mai vait nici de kile, nici de piei. Mergem inainte si vorba poeziei: bucurosi le-om duce toate!!!!
ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+)
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
Erina spune:
Sara buna. Nici mie nu imi place baietandrul are ceva guffy asa, parerea mea...
Oricum la ora asta Daria asta cinta desi nu a auzit-o decit de 2 ori, si nu nu doarme inca, spre deosebire de Alexia si Tudor ei se bat pe Iphone.
Yaia pe cind poze cu frumosii???
Annisia, Strivectin pentru vergeturi si esti ca noua.
mandarinutza spune:
Ceamica, felicitari pentru finuta!
Cecilia, patinoarul din Cismigiu este vis-a vis de Primaria Bucuresti, aproape de intrrea de la metrou. Programul este 10-12, 13-15, 16-18, 19-21, intrare 10 l-v/15 lei sambata si duminica iar copiii sub 5 ani au intrarea libera, sunt multi copilasi pe patinoar.
danuta36 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandarinutza Ceamica, felicitari pentru finuta! Cecilia, patinoarul din Cismigiu este vis-a vis de Primaria Bucuresti, aproape de intrrea de la metrou. Programul este 10-12, 13-15, 16-18, 19-21, intrare 10 l-v/15 lei sambata si duminica iar copiii sub 5 ani au intrarea libera, sunt multi copilasi pe patinoar. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010 |
Aici e 8 lei intrarea pentru copii..mergem si noi azi,de la 12..a doua oara pentru Miruna..apoi a zis ca vrea la Mac,pentru ponei,mai mult..
carpatina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Erina Sara buna. Nici mie nu imi place baietandrul are ceva guffy asa, parerea mea... |
Mah, pai nici eu nu ziceam ca de el imi place.. ci de vocea lui.
In plus, gasesc ca are tone de carisma.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)