Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Annisio, pai daca termini "abia" 37 de saptamani care-i graba cu nascutul?

Si daca pana la urma-ti vine si nu poti sa te abtii.. nastere usoara si sanatate amandurora! Imi amintesc ca nu vrei sa vezi motate.. asa ca-ti trimit incurajari cu una mai de pe strada ta

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Niciodata portugheza nu a fost mai melodioasa nu-i asa?

Obisnuita fiind cu spaniola ,pe care am inceput-o in clasa a2a, portugheza mi s-a parut mereu un pic "impiedicata". Cred ca muzica e cea care ma atrage aici...

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui luy
Cine este nenea de care vorbeai ? Trebuie sa caut pe youtube, nu ?

uite aici.. http://www.youtube.com/watch?v=26nWMmoANPE&feature=fvsr

Cam minor gagiul

A trecut de 30 de ani asa ca il bifam la majori

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

am intrat si eu sa ma laud cu finuta mea cea inalta si grasana : 53 kg si 3500g
avea dpn pe 27ian dar a vrut sa-si serbeze ziua de nastere cu Rares !
La multi ani Ela !

Sa-ti traiasca! Sa fie sanatoasa si norocoasa!

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia
Ati auzit ca s-a apucat si Inna sa cante melodia cu pricinica? Ia sa o ascultati... Mie mi se pare ca e mult mai naspa decat originalul.

mie-mi place originalul...

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Eu sunt la categoria satula de munca. Dar trebuie sa mai indes pana la finalul programului.

Dar nah, organizatoricele de tip BB nu-s de mine. Nu mai zic ca e o situatie temporara. Odihna asta iese pe nas in perioada titirez intre copii.

Asa.. incurajeaz-o!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Totally agree with Roxana. Ieri si alaltaieri fraza pe care o auzea M cind intra in casa: nu mai potttt imi iau cimpii. Azi pur si simplu am iesit pe usa... David teezut de alarma la 17.05 plingacios, l-am tinut in brate si pe toaleta... Daria ok. E greu cu amindoi, macar de ii puteam scoate la aer...dar sunt asa frumosi si gingasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Vale, sa vezi ce mica e lume!Partenera lui Alex de dans este Alexandra, fetita Mianei Cana, care te stie foarte bine. Intamplator ii povesteam de tine, dat fiind ca si ei au venit de la clubul vostru.

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Chiar ca este foarte mica lumea! O stiu foarte bine pe Miana, iar Alexandra este o fetita de toata isprava. Ma bucur mult ca Alex ii este partener. Pustoaica chiar are dansul in sange. Nu-mi venea sa cred cand Miana mi-a spus ca fata dupa doar sase luni de dans, a intrat in concursuri cu rezultate bune. Bafta micutilor in continuare!
Luni incepe si Alexandra lectiile particulare, deocamdata o ora pe saptamana, ca nu ma mai ajuta finantele. Dupa ce va stapani foarte bine tehnica va fi prezentata baietelului si Doamne ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Carpatina, am colul deschis si nenea doctorul mi-a spus ca mi se pot rupe membranele oricand, respectiv declansa nasterea. Cica lasa doua sarcina uterul este mult mai moale si de aici posibilitatea sa o comit mai devreme. Oricum, mi-a spus sa stau linistita ca din saptamana 38e considerata sarcina la termen...Eu maine intru in saptamana 38 si gata smecheria...

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna seara,
Cu mine nu ajungeti la 2 capitole pe an, d-apoi pe zi!!! Anisia nastere usoara si bebe sanatos! Eu am uitat cum e...daca esti cumintica rezista bebe cu colul deschis daca nu o fi iesit sa verifice daca a ninns!
Papanash si noi am scos polipii. Am facut la spitalul ORL cu anestezie. A durat cam 15 minute cu totul. Pentru el a fost dureros dupa ce s-a trezit. In special s-a plans de durerile de gat (cel putin asa a zis el). Cam o saptamana pana s-au retras edemele. Nu a sangerat deloc. Nu a facut febra si nu a zacut. Era super vioi, spre agitat. Daca ma intrebi pe mine merita 100%. Nu mi-a mai racit de atunci deloc, doar un pic de guturai din cand in cand. Vladut a avut si auzul afectat. Daca ai intrebari suplimentare, cu mare placere! De dr nu stiu ce sa-ti spun pentru ca ne-a operat un medic din Targoviste (dar la Bucuresti pentru ca la noi anestezistii fug de copii mici).

Mergi la inceput