Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
carpatina spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui SabinaY.
Adicalea io mai am de asteptat inca vro' doi ani?? |
Nuuuu.. asta e regula la baieti.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandarinutza Ceamica, felicitari pentru finuta! Cecilia, patinoarul din Cismigiu este vis-a vis de Primaria Bucuresti, aproape de intrrea de la metrou. Programul este 10-12, 13-15, 16-18, 19-21, intrare 10 l-v/15 lei sambata si duminica iar copiii sub 5 ani au intrarea libera, sunt multi copilasi pe patinoar. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010 |
Multumesc mult, am fost atat de aglomerati zilele acestea incat nu am mai ajuns nici macar in parc... Cristi nu mai vrea afara, prefera joculetele in casa( a primit multe si nu a apucat sa le imprastie)...abia il pacalesc sa iesim la paine
cecilia L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Annisia Yaia, n-am nascut bresi nici nu vad semne cum ca s-ar pune ceva la cale. Cred ca bebe al meu e baiat salon si isi asteapta randul frumusel. Mai nasol e ca am observat iar niscaiva rupturi in zona buricului si pe sani. Credeam ca am scapat de data asta, dar se pare ca pielea de elefant de la prima sarcina nu s-a lasat impresionata, oricat de tare a fost intinsa. Asta este... Nu are rost sa ma mai vait nici de kile, nici de piei. Mergem inainte si vorba poeziei: bucurosi le-om duce toate!!!! ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+) Micul Yanis creste mare Suriorul lui Yanis Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |
E bine ca mai vrea la caldurica, unde este mai bine decat acolo...cat despre kg si alte vergeturi, le rezolvi cu siguranta dupa al 3-lea bb...ca tot vrei 3 cavaleri.
cecilia L spune:
Mai voiam sa va intreb, papanasii si dulcetelele au inceput sa va bombardeze cu intrebari din diverse domenii?????
Eu deja nu mai am raspunsuri...in plus trebuie sa fiu fff atenta ce raspund, ma intreba de 2 ori acelasi lucru si ma"taxeaza" daca nu raspund la fel...imi pune intrebari, la care sincer nu stiu ce sa raspund, sau mai bine zis nu stiu cum sa-i explic pe intelesul lui, daca folosesc un cuvant pe care nu-l cunoaste o luam de la capat...incepe sa fie greu de explicat, sau cel putin asa imi pare mie.
...mai ales ca este fascinat de planete, avioane, dar si insecte( tb sa citesc despre fiecare insecta uriasa care apare, altfel ma taxeaza...asa ca vreau, nu vreau am lectii in plus de pregatit
Sabina spune:
Cecilia, da, si inca la 4 ani e soft toata treaba :D sa vezi la 9 :))
Fetili, maine plec sa ma vad cu nenea chirurgul, la o prima discutie, deci n-am stabilit nimic clar, va mai dau de veste probabil marti seara cu ce mi-a zis.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Gabriela77 spune:
No, buna ziua si de la Cluuj!
Uite asa ca sunt racita bocna, mai apuc sa intru si eu. Mi-e si rusine...A plecat tati cu fetele la sanius si am si eu cateva ore libere...
Au crescut mari fetele mele si sunt cele mai bune prietene. Vorbesc, canta, danseaza, se joaca, fac parada modei, totul impreuna. Cand lipseste una, cealalta nu e fericita.
Am citit si de voi, ce mari au crescut copiii nostri. Inca nu mi-e la indemana sa intru aici, tot la scutece m-as duce, Annisia naste imediat, Doamne ajuta!
Va pupacesc si sa fiti cuminti, da???
moldoveanca spune:
Salutare dragelor si un an nou feircit plin de bucurii.
Sper ca ma mai primit la voi dar abia acum as putea spune ca mi-am intrat in ritm .
Pe fratiorul lui Vlad il cheama Noah Alexandru si e un scump si un cumintel,grasan ca frate-sau are 6 kg jum si 63 de cm la 2 luni.
Nu are gropitze in obraji dar compenseaza cu una mare in barba ca tati.Se pare ca si el tot cu tati seamana ,asa ca ma las de facut copii
Abia acum savurez si eu din plin bebelusia si ma bucure de fiecare etapa.Vlad il iubeste asa in felul lui dar inca mai are momente in care e gelos.Eu ma simt minunat dupa operatie,a fost totul mult mai ok ca la Vlad.Laptic este pt toata Londra,asa ca, sanatosi sa fim.
Va pup pe toate si ma apuc sa mai citesc din urma.
luy spune:
Moldoveanca, bine ai revenit ! Tare frumos numele, abia astept sa vad ceva poze . Sper ca nu trebuie sa asteptam inca 2 luni . Deocamdata Vlad nu prea are motive de bucurie din puntul lui de vedere, ca inca nu poate fi vorba de tovaras de joaca. Poate peste vreo 3 ani, asa
Mult succes in continuare, banuiesc ca in cursul zilei Vlad merge la gradinita, iar tu stai cu Noah. Odata creata rutina zilnica, parca nu mai este asa complicat cu 2 copii
Gabriela, ce frumos ai scris de mamarutele tale !!! Mi-as dori sa spun si eu la fel peste jumatate de an... La voi se vede si in poze cat de mult se iubesc... Bravo, cred ca este si meritul vostru, al parintilor . Multa sanatate tie, sa te faci bine repede, repede ! Aveti zapada ? Noi nu am vazut inca asa ceva...
Mandarinutza, nu stiu daca am mai scris ( ca deh, sunt batrana si mai uit la varsta asta ), te admir mult pentru programul variat pe care i-l asiguri Antoniei. Se cunoaste deja si in dezvoltarea ei... Felicitari !
Annisia, uite ce cuminte se anunta a fi suriorul lui Yanis . Daca atunci cand iese o sa doarma noptile, te-ai scos ! Nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi pt vergeturi si alte asemenea, la cum te cunoastem noi, in 2 luni de la nastere o sa fii iar in forma maxima
Roxana_G spune:
Seara buna. Uite ca ati revenit de prin vacante si ma bucur de vesti. Mai putin de raciti, dar va doresc multa sanatate!
Am si eu puii acasa acum, azi am fost la film la Happy Feet 2. Dragut! Am auzit de bine despre Muppets.
Acum se joaca la ei in camere, cred ca le au lipsit jucariile. Asa ca eu urmaresc la stiri manifestatiile.
Cam asta ar fi. Intrebari nu prea are Andrei, oricum am antrenament de la Alex, insa atunci cand are accepta usor explicatiile. Eu nu raspund decat ceea ce stiu si spun ca nu stiu daca asa e. Caut pe net daca insista vreunul sa stie ceva. Explic la obiect in general, si daca nu inteleg, mai intreaba ei. Daca nu intreaba si nu consider ca e o informatie necesara in aceasta etapa nu insist eu.
Sa aveti seara frumoasa si saptamana buna!
Erina spune:
Buna seara. Roxana si eu cu Daria am fost la acelasi film azi 12.45.
Carpatina inseamna ca nu raspund eu la acel gen de carisma.
Moldoveanca felicitari pentru grasunelul frumos.
Cecilia un mic cercetator Cristi.
Gabriela draga ce frumosss. Sunt incintata de cit de precoce e Sofia si clar e meritul vostru al parintilor.