Pepenasi de iulie-august 2008 (211)

Pepenasi de iulie-august 2008 (211) | Autor: iul-aug2008

Link direct la acest mesaj

Bine ati venit
in bostana cu cei mai dulci

PEPENASI

Aventurile pepenasilor
1-20, 21-40, 41-60, 61-80,
81-100, 101-120, 121-140,
141- 160, 161-180, 181-200-210,

Predarea stafetei
A fost odata ca niciodata o odisee minunata
1 - 131

Sarbatoritii lunii Ianuarie:1 Anastasia (ralirali),3 Cris (monalac),7 Matei (Caprioara),12 Ileanna,16 Alexandru (Dianami),17 Mandy (AlinaMaria),19 Serenity90,20 Adrian (madina71),21 anaco,26 Roxana01,30 atb, tiberica

Sarbatoritii lunii Februarie: 4 punca1976, 5 monysorescu, Anna (Biribu), Yvonne (iriss27),7 Delia (MIKYCRIS),8 danangie, 9 diarux,14 syyylviuta,16 mihamiha,18 Cristian (michellab)
21 ooka,23 amalia1, George (flo1980)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

La multi ani tuturor pepenasilor si

La multi ani Cris!!!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

La Multi Ani si de la noi, pepenime !

avem capitol nou

haideti fetelor indrazniti

Mona sa-ti traiasca feciorul!

Turtu baga raportul ca esti scumpa la vedere, ai fost sa vezi bila cazind?

ooka am facut tort de cioco, inspirata de tine, dar alta reteta cu blat fara faina, iese f f bun, cremos. n-a mai ramas nimic .

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

La multi ani si un 2012 plin de bucurie, sanatate si dorinte implinite, bebei sanatosi si fratiori/surioare voiosi/voioase!

Scuze, am deschis cap nou ieri, dar am avut impresia ca nu a mers si am renuntat...am promis insa ca voi avea grija de grup daca se reanimeaza Mada de Irl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

La Multi Ani 2012!!!...
Multumim Mada de capitolul nou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

LA MULTI ANI 2012!!!
Mada multumim!!! pooop
Fetelor sa aveti un nou an plin de bucurii, sanatate si fericire!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

[re]LA MULTI ANI! SA FIE UN AN BUN, PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI! [/red]

Noi suntem bine, parca am inceput sa fiu mai organizata si sa am mai multa incredere ca totul va fi bine.

Vroiam sa va intreb: ai vostrii pepenasi mananca singuri, frumos la masa? Ca Miruna inca mananca cu mana, sau se naclaie in mancare. Ne-au atras atentia de la gradi ca mananca cu mana. Stie si sa manance frumos, da inca da dovada de stangacie in miscari. Aaa, si cat de bine vorbesc? Ca Miruna inca mai poceste cuvinte si nu pronunta anumite sunete: h, r, ci, ce, si inca cateva.

Dia, mami de bebeloi Miruna (15.07.2008) si bebe doi Sofia (21.11.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Helau, helau pe 2012 si de la noi. Un an nou fericit!

Noi suntem ok, eu busy cu scolile, maimutele cresc de numa. In rest nimic deosebit moving on as usual. Eu acuma invat pt examene apoi incepem niste module noi si dupa practica 8 sapt, nu am timp sa ma plictisesc. Am facut deja 4 sapt de 12 h shifts la spital la urgente la pediatrie, a fost super super fain.

De sarbatori am stat acasa ne-am relaxat am spent quality time cu fetele, am inceput sa jucam jocuri toti 4 e asa fain, pepenasa se mai plictiseste si maimuta mare nu stie sa piarda, da in rest all nice and dandy.

De gatit de sarbatori am luat the easy option, sg lucru am facut pt prima oara traditionla christmas cake si a iesit super am mancat toti de am spart. Si pt prima oara am avut brad natural, a fost super, fetele au adorat sa mergem sa alegem bradul impreuna.

Sarcina si nastere usoara la toate gravidutele, ca vad ce se imultesc!

Na cam asta de la noi pupici si ne mai auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna seara si de la noi!
Va multumesc frumos pentru urari .Suntem foarte fericiti mai ales ca ma inarmasem pentru o lupta lunga,si esecuri multe,la cat de greu a venit Timea.
Ma simt foarte bine,am avut putine greturi,doar ca am inceput sa iau proportii mult mai repede decat data trecuta.Maine ma duc sa-mi cumpar pantaloni de gravida,ca am o burta de 4 luni
Va pup,si va doresc ca anul 2012 sa va aduca tot ceea ce v-ati planificat!

_

Mamica mandra 9+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

La Multi Ani fetelor!
Am "trecut" pe aici si am zis sa va si salut.
Felicitari noilor mamici!
De la noi, in general de bine, Allegra creste repede si armonios, vorbeste mult, merge la gradinita si e fericita. Si eu pe langa ea:)))
Va pup, poate mai intru....
Sa aveti mult soare in inimi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am intrat sa va spun si voua ca pe 4.02 s-a nascut bebe Adela Alexandra de dr_anca , le doresc amandurora acomodare usoara in noua formula si multa sanatate!

La multi ani si lui Anna (Biribu) si Yvonne (iriss27), sper ca ati avut petreceri frumoase ieri!

Noi suntem relativ bine, cu ceva bolesnite la bord, dau copiii unul altuia tot, cu darnicie. Alex are fractura de clavicula dupa o cazatura din pat.
Burtica e bine, creste, pe 16 avem morfologia sa vedem daca a ramas totul in regula si daca e tot fetita.

Voi ce mai faceti? Pepenasii?

Pupam bostana .

Diana, 20+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Mergi la inceput