Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (205)
Raspunsuri - Pagina 4
Adriana_78 spune:
La multi ani Stefany si tot ce-ti doresti!
La noi s-a terminat serbarea cu bine, a fost super frumos la amandoua.
Desiree, ce faza de kko. Ii strica omului toata bucuria
Sper sa rezolvati
Laura, da sa stii ca si eu am mai auzit de accidente la ski, insa fetele merg la ski pe partia de copii, unde e mai lejer, plus ca in Austria e mai civilizat
Sper sa rezolvati cu tusea -- cimbrisor e f bun, daca tot nu va trece, poate va trebuie altceva
noapte buna
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich [red]Ce faci mai mami Stefany??? Te fofilezi????? Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 [b] |
ha ha, nu i-a mers! neuronu' meu a fost pe faza
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
ce tupeu stefany, sa te fofilezi . Hai la multi ani, si sa fii tanara ca acum mereu (cleo e mai baba ca tine).
Desiree, e nasol asta cu posta romana, stiu ca taxe se pun la vama, daca e factura in interior, pe cand tu trimiti un cadou.
Victoria_mami spune:
Adriana, Cleo, ce s amai zic? I-au zis cumnatului meu ca ei il tin 90 de zile dupa care il trimit inapoi si sa platesc eu iar transportul! I-am zis Dianei sa nu-l ia, pe banii aia le cumpara fetelor ce am trimis eu si ii mai raman si bani! Sa-si bage picioarele in el pachet, eu am terminat cu pachetele! Sa plateasca Posta Romana sa-l trimita si eu nu-l ridic si sa se spele pe cap cu el! E pacat, insa, ca atat ma bucurasem ca am gasit pe e-bay webkinz husky, ce-si dorea Desiree si ii luasem asa o posetuta frumoasa ptr. Andrada si niste lucrusoare ptr. baietelul prietenei mele, efectiv, doar niste nimicuri de gest, pana una-alta si uite ce cadou au, ca tre sa dea cat nu merita sa-si ia cadoul!!! Ce am zis inainte ca romania e tara lu' papura-voda, da mi-e asa o scarba, de ro, de nu va imaginati! Bleax, bine ca am plecat!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
cleo78 spune:
citat din mesajul lui Desiree2002 Adriana, Cleo, ce s amai zic? I-au zis cumnatului meu ca ei il tin 90 de zile dupa care il trimit inapoi si sa platesc eu iar transportul! I-am zis Dianei sa nu-l ia, pe banii aia le cumpara fetelor ce am trimis eu si ii mai raman si bani! Sa-si bage picioarele in el pachet, eu am terminat cu pachetele! Sa plateasca Posta Romana sa-l trimita si eu nu-l ridic si sa se spele pe cap cu el! E pacat, insa, ca atat ma bucurasem ca am gasit pe e-bay webkinz husky, ce-si dorea Desiree si ii luasem asa o posetuta frumoasa ptr. Andrada si niste lucrusoare ptr. baietelul prietenei mele, efectiv, doar niste nimicuri de gest, pana una-alta si uite ce cadou au, ca tre sa dea cat nu merita sa-si ia cadoul!!! Ce am zis inainte ca romania e tara lu' papura-voda, da mi-e asa o scarba, de ro, de nu va imaginati! Bleax, bine ca am plecat! _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia |
desiree, imi pare rau ca te-ai suparat.
Spune-le sa mearga sa faca o reclamatie scrisa si CU NUMAR DE INREGISTRARE, cum ca au trecut un cadou cu lucruri vechi la o categorie gresita de persoana NUME PRENUME, sa ceara o copie, si sa trimita asta si la OPC. Nu stiu daca obtin ceva, dar poate realizeaza ca fac abuz in serviciu (unii angajati la stat isi bat joc de munca lor, dar nu e cazul de ignorat).
La opc, eu dadeam meiluri (cred ca adersa mea o bagau automat in SPAM la cate dadeam ... ) bucuresti@opc.ro, mai e una pe la anpc.
Data viitoare, cand trimiti colete, scoate din cutii, nu facturi, si trimite-le ca pe produse uzate.
Iar la pretul asta, cred ca Posta romana da faliment, mai bine trimit prin DHL, ca ies mai ieftin.
Am fo la mara la scoala - au facut marche de noel. Nu e serbare, ci tombola, si strangere de fonduri: cumperi frites facuti de scoala, carnati, gateaux pecare tot noi le-am dus etc. Am mancat o portie imensa de un gateaux arab, cred ca cu gris, sigur cu mult mac, si o nuca de cocos deaspura presarata de o savoare .... Apoi am fugit pe jos pana la scoala mea de franceza, si inapoi tot pe jos, juma de ora prin ploaie si vant sa imi consum caloriile.
La tombola, Mara a tras de 2ori, si are 2 tricouri XL si XXL (mari si lui VIc.), un rucsac din ala de fas, o sapca tot pt tati, si un ceas fara baterii. Deci cam asta au dus parintii pt tombole . Unul din tricouri il duc io la tombola mea martea viitoare
edit: desiree, am discutat problema ta cu Vic.
deci, el a facut ani de zile vama pt diverse firme.
Prima intrebare de la el:
- ce ai declarat pe colet?
Noi am cautat in nomenclatorul vamal, la http://www.customs.ro/, si inca un site, si a zis ca daca declarai numai produse cosmetice de ingrijire corporala, se face o tarifare de 2-3 euro.
Din bogata lui experienta cu vamile si posta, a zis ca sigur ai nmerit tu pe un nemernic care isi bate joc de jobul de la stat. Si sa mai incerce incca o data,dar la alta pers. Pasi:
-sa ii dea scris modul de calculare a tarifarii
-sa faca reclamatie scrisa si inregistrata la posta romana
-sa faca o reclamatie scrisa si la directia vamala (este in cadrul postei, dar se supune legilor romaniei)
-sa ia copii inregistrate, si sa trimita reclamatia mai sus, nu la OPC cum am zis eu, ci copii la directia vamala judeteana si de ce nu, pe tara.
Victoria_mami spune:
Cleo, multumesc. Varul meu mi-a dat link spre autoritatea nationala a vamilor si acolo au un formular ptr. reclamatii si un nr. de tel cu acces gratuit. I-am dat cumnatului meu si linkul si nr. de tel. Zicea ca aia care lucra a zis ca ea abia a primit postul, deci poate asa se si explica excesul de zel. Cadourile de Craciun erau cu eticheta, restul erau toate scoase din cutii. M-am invatat minte, de acum ii trimit mai bine bani si sa le cumpere ea fetelor ce vor din Romania. Si daca chiar vor ceva ce nu gaseste in ro, atunci le ttrimit prin curierat. Sunt atat de dezgustata, ca, sincer, nu pot sa exprim in cuvinte furia pe care o simt fata de nesimtirea din ro, incepand de la functionari pana la guvernanti. E o crasa bataie de joc continua.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
cleo78 spune:
citat din mesajul lui Desiree2002 Cleo, multumesc. Varul meu mi-a dat link spre autoritatea nationala a vamilor si acolo au un formular ptr. reclamatii si un nr. de tel cu acces gratuit. I-am dat cumnatului meu si linkul si nr. de tel. Zicea ca aia care lucra a zis ca ea abia a primit postul, deci poate asa se si explica excesul de zel. Cadourile de Craciun erau cu eticheta, restul erau toate scoase din cutii. M-am invatat minte, de acum ii trimit mai bine bani si sa le cumpere ea fetelor ce vor din Romania. Si daca chiar vor ceva ce nu gaseste in ro, atunci le ttrimit prin curierat. Sunt atat de dezgustata, ca, sincer, nu pot sa exprim in cuvinte furia pe care o simt fata de nesimtirea din ro, incepand de la functionari pana la guvernanti. E o crasa bataie de joc continua. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia |
desiree, nu toti sunt asa in Ro. Dar o parte...uite-o in cazul asta.
Atat ca pt oamenii simpli, care nu au nici cultura legislatiei,nici medicala, nici pile, nici tupeu, nici tare in clanta, ci doar bun simt, o patesc si asa.
Sa incerce in alta zi, la alt angajat.
P.S. sotul zice ca tare fericit a fost cand nu a mai lucrat cu vamile .
Victoria_mami spune:
Cleo, stiu ce zici, pacat ca sunt multi 'fraieriti' asa. Oameni care poate asteapta un pachet si ei isi bat joc. Sincer, in mintea mea stiu ca nu ar trebui, dar in sufletul meu ma simt vinovata ca am suparat-o pe sora-mea, cand de fapt vroiam sa le fac o bucurie. Am inteles de cine vorbeai tu, dar iti spun ca (,) cumnatul meu nu e vreun fraier, iti dau un pm imediat sa-ti spun ceva.
_
VICTORIA
cleo78 spune:
citat din mesajul lui Desiree2002 Cleo, stiu ce zici, pacat ca sunt multi 'fraieriti' asa. Oameni care poate asteapta un pachet si ei isi bat joc. Sincer, in mintea mea stiu ca nu ar trebui, dar in sufletul meu ma simt vinovata ca am suparat-o pe sora-mea, cand de fapt vroiam sa le fac o bucurie. Am inteles de cine vorbeai tu, dar iti spun ca (,) cumnatul meu nu e vreun fraier, iti dau un pm imediat sa-ti spun ceva. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia |
eu ma gandesc la cazuri mai triste, cate o batranica ce asteapta un pachet de la copii din canada/sua si...
apropos de vami, s=a apucat sotul sa povesteasca aventuri prin vama. De ex, in 2001 a fost un caz du droguri - descoperit absolut intamplator, cel ce le puse nici macar nu le ascunsese, parea adaugat la coletul grosonal; ei atunci Vic. lucra pt o firma belgiana (ce coincidenta), si a importat borax. La vama, il intreaba: ce e ala borax? pai se foloseste in producerea de sticla, e o pudra alba ... si atyat a trebuit sa zica. Si l-au puricat...si l-au controlat pe transportul ala mare... (si importa firma, pachete imense, tone).
A zis ca la import de produse chimice, mergea treaba bine in vama.
Cand a facut vama pt lucruri mai palpabile: noua firma unde lucra vindea electronice, deja apareau tot felul de mici piedici, poate-poate scapa o shpagutza, ca doar factura de import era de valori imense, tva-ul platit era iar imens...
ca_eric spune:
nadia de ce nu trimiti cu ajutoarele?
noi avem aici in state firme de ajutor, sunt patronate tot de romani care dus ajutoare in tara. noi facem coletul si il trimit cu vaporul , face cam 6 sapt si il duc aia din romania pana la usa destinatarului.
eu am trimis multe colete asa
si la astea de ajutor nu fac vama. mai ales ca le scot cutiile.
stiu cazuri care au trimis arbaleta si varful iesea din cutie..se vedea clar ca e arma..dar nu a fost confiscata si nici nu s-a facut vama.
incerac sa trimiti asa..intr-adevar e mult drumul, dar economisesti multa bataie de cap pt destinatar.
aici costul e pe libra. cam 80 centi libra/poundul si e minim 40 de libre.
poate sunt si la voi.