Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (205)
Raspunsuri - Pagina 5
Doloress spune:
La multi ani Stefany! Sa fii fericita, iubita si sanatoasa, mult succes cu scolile si cu examenele!
DESIREE - eu sa stii ca nu trimit niciodata pachete, le trimit bani. Pai si pe noi ne costa o gramada de pus un pachet, tin minte ca dadeam vreo 70 de dolari pe pachet. Si mi se parea mai corect ca banii aia sa ii trimit lor, sa-si ia ce vor din ei, pentru ca in general ce le luam eu de aici, aveau si ei acolo. Mai trimit pachetele mici pentru mama, cu deodorante bio ca ea e sensibila ca mine si nu poate folosi din alea cu aluminiu, dar in rest Western Union sa traiasca.
Alysh spune:
Buna dimineataaaaaaaaaaa am inima cat casaaaaaaaaaa!!
A fost f bine la serbare, mi-a placut de Vlady ca n-a fost emotionat, era tare dragalas in costumul de om de zapada. Rolurile le-a spus frumos, desi nu stiu de ce astepta uneori sa spuna doamna inceputul de vers desi il stia bine, dar cred ca pana s-a dezmeticit ca pe partea de limba engleza s-a descurcat si mai bine, n-a mai avut nevoie de nici un ajutor. A cam fost lider pe acolo, in sensul ca de ex la cantecelele in engleza, se formau grupuri de cate 4 copilasi sa , iar doamna i-a inmanat numai lui Vlad microfonul, restul cantau asa pe lamga el.CRA-CRA, vorba voastra
Eu am bocit putin la inceput de emotie, cand i-am vazut pe toti cum au intrat in sala, micuti, emotionati, in costumase albe.Doamne, nimic nu poate fi mai inocent ca un copil. Erau superbi, efectiv.
Pozele nu le-am descarcat inca, dar curand le veti vedea.
Laurita, ce faceti, cum mai e Ilinca?
Lumi, parca ti-am scris...nu mai stiu...ca ma bucur de vestile bune!!
Stefany, la multi ani fericiti!!!
Desiree, urat momentul cu Posta Romana, cred si eu ca te-ai revoltat! Sper sa rezolvati ceva cu reclamatia!
Belleane, sanatate Elenucai!
Simonix spune:
Neatza gagicelor
Ce fac fetele tinerelele? In curand vine si la mine varsta aia de aur din care nu mai iesi - tinerete fara batranetza
LA MULTI ANI Stefany - sa fii fericita si implinita si tinerica
Va pup, fug la munci - hai ca mai e oleaca pana la vacanta :)
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Luminel spune:
Aly, felicitari! nici nu ma asteptam sa fie altfel, cu asa baiat destept!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
Alysh felicitari pt serbare!
La fel si picisilor Adrianei si felicitari si Mara de Cleo pt targ sau ce a fost!
Desiree neplacut, nu va lasati, reclamati pana la Dumnezeu, dar next time ..trimite bani!
si las
Adriana_78 spune:
Buna!
Mai intai v-am citit, apoi ma duc la facut bagaje
Alysh, bravo! ma bucur ca a fost totul bine la serbare
Ca_eric, cu ajutoarele au trimis unii o arbaleta????
pt vreun colorat din Ferentari sa-si faca singur dreptate? sau ajutor pt. vreun necolorat sa se apere de coloratii de dupa blocuri?
ciudat "ajutor"
Sub pretextul ajutoare poate deci oricine orice trimite, fara sa fie controlat? ciudat sistem
Reallaura spune:
Neata.
Am fost pe la Sis pana acum, s-au jucat f frumos copiii.
Ali e mai bine, merci de intrebare, s-a spart tusea, n-a mai tusit asa rau noaptea... Eu eram sigura ca Vladi se va descurca, de mic a fost destept
Ai poze, ceva?
Vreau sa-i culcam poate dam o tura prin carrefour la pomul laudat pentru jucarii de Craciun. Va pup
Alysh spune:
Multumesc mult pt felicitari, dragele mele
Laurita, ma bucur ca-i mai bine Ilincuta. Si eu mai am de luat niste cadouri si nu apuc. Lui Stef i-am luat niste pantaloni pe care ii poarta deja de o luna asa ca tb neaparat si ceva nou. Mai am pt tata, socru, strabunica...Copiilor le-am luat destule, gata!
Ah, da, poze am facut dar nu le-am descarcat. Mai interesant e folmul dar Stef a filmat toata serbarea asa ca nu stiu cum sa tai din el si sa-l pun pe FB.
Pup
Luminel spune:
heeeiii! suntem pe buza paginii 2
nu mai zice nimeni nimic?
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
Carmen, exista si la noi firme care trimit cu vaporul. Doar ca pachetul meu era mic, avea abia 5 pounds si in plus am cumparat webkinz ptr. Desiree si s-a pierdut! Mi-a ajuns tarziu, oricum imi faceam griji ca nu o sa-l primeasca la timp ptr. Craciun.
Andreea, am platit $155 ptr. 5 lb.!!! L-a trimis Daddy, ca daca mergeam eu la posta, scoteam exact numai cadourile de Craciun si le puneam intr-o punga din-aia cu bule. Si eu am zis gata la trimis pachete, de-acu' le trimit bani, ca pe cat am cheltuit eu cu pachetul asta (peste $200) le cumparau ei la fete o gramada de Craciun! Noi nu prea trimitem, poate de 2 ori/an pachete, bani nu prea le trimitem, dar de acum nu mai trimit pachete, mai bine bani si sa cumpere ei de acolo cadouri ptr. fete, ca oricum, fetele nu stiu ca nu am trimis eu, ci sunt cumparate de acolo...
CLEO, intreaba-l pe Vic, daca am inteles eu bine de la generale (mesajul tau) si se calculeaza asa: $255*2,5=6,35 si la astia se adauga TVA 24% = $7,85 si asta trebuie sa plateasca? Ca ei au calculat asa: (din cate mi-am dat eu seama, sa ajunga la suma aia) 255*24%*2,4%= 2 milioane si ceva...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia