Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (205)
Raspunsuri - Pagina 6
Victoria_mami spune:
Aly, felicitari ptr. Vlad. Pupam si noi baiatul destept.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
stefany_p spune:
Multumesc mult fetele pentru urari!
Desiree, no comment, jecmaneala pe fata !
Mai puneti poze de la serbarile copiilor!
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 Carmen, exista si la noi firme care trimit cu vaporul. Doar ca pachetul meu era mic, avea abia 5 pounds si in plus am cumparat webkinz ptr. Desiree si s-a pierdut! Mi-a ajuns tarziu, oricum imi faceam griji ca nu o sa-l primeasca la timp ptr. Craciun. Andreea, am platit $155 ptr. 5 lb.!!! L-a trimis Daddy, ca daca mergeam eu la posta, scoteam exact numai cadourile de Craciun si le puneam intr-o punga din-aia cu bule. Si eu am zis gata la trimis pachete, de-acu' le trimit bani, ca pe cat am cheltuit eu cu pachetul asta (peste $200) le cumparau ei la fete o gramada de Craciun! Noi nu prea trimitem, poate de 2 ori/an pachete, bani nu prea le trimitem, dar de acum nu mai trimit pachete, mai bine bani si sa cumpere ei de acolo cadouri ptr. fete, ca oricum, fetele nu stiu ca nu am trimis eu, ci sunt cumparate de acolo... CLEO, intreaba-l pe Vic, daca am inteles eu bine de la generale (mesajul tau) si se calculeaza asa: $255*2,5=6,35 si la astia se adauga TVA 24% = $7,85 si asta trebuie sa plateasca? Ca ei au calculat asa: (din cate mi-am dat eu seama, sa ajunga la suma aia) 255*24%*2,4%= 2 milioane si ceva... _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia |
da nadia, asa am calcualt si noi aseara.
Am estimat colet la 100 euro, 6.5% la 100 euro este 6.5.
La acesti 6.5 se aplica tva-ul romanesc24% si iesea cativa euroi acolo.
Cine i-a calculat acolo, nu a dat matematica la bac si i-a insumat sau i-a incadrat la categorie aparte,, victor zice ca la regim de firma. Atat ca el nu a mai facut vami de multi ani.
Chiar si pt marfa cumparata din alt continent, China/SUA, din comert online, cu factura, legea e clara: intre 150 euroi (cam 200 dolarei) si 700 euro, regimul e: taxa de vama, aia de catziva euroi, plus tva 24%.
Victoria_mami spune:
Ce sa va mai spun, decat ca deja ma doare capul! Sa-l trimita Posta romana inapoi si posta canadiana sa il arunce, ca eu nu platesc sa-l ridic. Eu am platit o data, treaba lor, atata timp cat nu ramane in Romania, sa faca ei ce-or vrea cu el!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Victoria_mami spune:
Cumnatul meu a vb. azi cu seful vamii de la deva care i-a zis exact aceasi cretinitate. Probabil ca el a invatat-o pe tanti aia noua cum sa calculeze si uite asa, o intreaga directie vamala calculeaza gresit!
_
VICTORIA
stefany_p spune:
Sunt foarte multumita, am terminat sesiunea foarte bine iar la stagiu am luat cea mai mare nota din grupa. Am muncit foarte mult insa rezultatele sunt frumoase. Tot ce simt e incredere si usurare..
Si am o luna de vacanta dedicata in intregime puiului meu!
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefany_p Sunt foarte multumita, am terminat sesiunea foarte bine iar la stagiu am luat cea mai mare nota din grupa. Am muncit foarte mult insa rezultatele sunt frumoase. Tot ce simt e incredere si usurare.. Si am o luna de vacanta dedicata in intregime puiului meu! |
bravo! felicitari! si vacanta frumoasa si linistita!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Doloress spune:
Bravo Stefany! Unde ai facut stagiul? Si spre ce vrei sa te indrepti dupa ce termini? Eu n-as putea in veci sa lucrez in directia asta, insa am zis ca atunci cand o sa am ceva timp, am sa ma inscriu voluntara pentru NICU la Royal-Victoria, acolo unde a stat Patrick. Daca se poate, ca stiu ca e complicat si cu voluntariatul asta, te pui pe o lista, te cheama ei, unde au nevoie, nu e dupa cum vrei tu.
Victoria_mami spune:
Mai fetelor, suntem aproape pe pagina 2! Vine Lumi luni si iar va luati!
_
VICTORIA