Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (205)
Raspunsuri - Pagina 3
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefany_p nu pun Lumi ca-n poze e mai grav |
never mind! eu sunt convinsa ca esti o super gagica!
ce-ai facut la examen?
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefany_p a fost ok, mult, am scris practic 3 ore continuu..70 de intrebari |
bravo! si rezultatul?
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
stefany_p spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Luminel
bravo! si rezultatul? Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
inca nu s-au afisat notele!
Belleane, merci !
Lorich spune:
Ce faci mai mami Stefany??? Te fofilezi????? Baga mare, pepsiu si prajiturica!!!! LA MULTI ANI DRAGA MEA!!!
Nu esti baba, nu suntem babe!! Eu asa tanara ca acum n-am fost niciodata in viata mea!!!
Ce mai zic....
Gabi super poze, le-am savurat, mi-era dor de Miss Tininitza!!
Altceva..am uitat!!
DanaH spune:
faceti loc, faceti loc, va rog. putin respect pt oamenii in varsta, da? 38 de primaveri in martie. sa va mai aud acum!
La Multi Ani, Stefany! Sa fii sanatoasa si iubita! Nu anii, ci sufletul conteaza (asta zicem de la o varsta in colo :) )
si, eivedent,c a o nerushinata ce sunt, abia acum zic:
La Multi Ani, draga Nadia! Sanatate multa tie si alor tai! Sa fii fericita si implinita!
Victoria_mami spune:
Dana, multumesc.
Stefany, eu de 6 ani, tot 29 de ani fac! LA MULTI ANI, draga mea! Si la noi ploua.
Azi sunt suparata, frustrata, nervoasa pe Posta Romana! Am trimis pachet cu cadouri de Craciun ptr. nepoatele mele si ptr. baietelul prietenei mele. A ajuns azi si cand s-a dus cumnatu-meu sa-l ridice... surpriza!!! I-au cerut sa plateasca 2 milioane jumate TAXE!!! Vor sa-l taxeze inclusiv pe banii pe care eu i-am platit Postei Canadiene sa il trimit!!! Cum se poate asa ceva? Am vorbit cu verisorul meu care e judecator si mi-a dat trimitere la lege si mi-a explicat ce si cum: ptr. ca valoarea pachetului declarata depaseste 45 de Euro, au dreptul sa puna o taxa de 2,5%, adica 2,5 dolari!!! NU $75!!! Deci, ei cum pot sa-si ia pachetul fara sa plateasca $75??? hai ca intreb si la generale, poate stie cineva...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia