Vieti distruse
Raspunsuri - Pagina 4
emanouela spune:
eu stau si ma intreb, de ce brusc putem fi nefericiti si suparati si sa suferim si nu se intmpla brusc si fericirea, linistea interioara, bucuria...e??? te-ai intrebat vreodata? eu inteleg ca esti suparata....mai mult cred ca esti indignata de cele petrecute si dezamagita de om, e cazul sa nu te mai lasi prada acestor sentimente si sa-ti impui ca acum , cat mai repede, fara sa mai cauti scuze sa amani, sa-ti infrumusetezi viata. avem asa o atractie pt lucrurile rele....gen suferinte, suparari, etc si ne amagim tot timpul, spunandu-ne ca nu e cazul, ca e prea repede, sa ramanem cu ele cat mai mult timp, in speranta ca daca sutem suparate, poate ceva se schimba....da, se va schimba, dar nu-ti va pacea cum se va schimba...parca ne e frica sa fim fericite. eu ti-as sugera sa incep cu lucruri marunte, care-ti fac placere sa le faci....schimba-ti look-ul, stii ce bine face la psihicccc, e testat pe mine, schimba-ti stilul de imbracat, pt tine, adauga o pata de culoare...eu mi-am cumparat o esarfa foarteeeeee colorata si-o port aproape zilnic, e superba si ma binedispue...sa vezi cat de bine ma simt cand imi iau cate o tava de prajituri si-o devorez ....stii cat de putine ne trebuie sa fim radioase si fericite??? extraordinar de putin, important este sa vrem.
divortul nu e un hop, nu, daca ai sa il iei ca pe un hop, intotdeauna il vei asocia cu greutatea, aici greutatea pe suflet....si nu e bine
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Sabina spune:
deci daca te-a scos din FB e clar
(iarta-ma, nu m-am putut abtine. E doar o dovada de cat de infantil e, da-l undeva)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
roxy spune:
ratusca ma scuzi ca voi face o gluma, dar trebuie sa te mai destinzi...o fi fost aia la vrajitoare ca tot e subiect de prima pagina asta cu vrajitoarele care fac si desfac...si de aia s-a schimbat al tau asa brusc si dintr-o data.Dar tot conform zicerilor acestor mame omide totul se termina in 7 ani...
Acu tu sa nu te apuci sa-l astepti 7 ani ca sa-i treaca si sa se scuture din somnul ce la apucat, ca e timp pierdut din viata ta, inutil si nu se merita.Incepe chiar de ieri sa iti retraiesti viata si scoate-l si tu pe el din inima, nu doar de pe FB.
ego71 spune:
"am trecut pe acasa sa vad daca mai simt ceva pentru tine"
hai ca asta fu tare..mare iubire ti-a purtat baietul ista,daca la primul dat din gene ceva mai languros din partea alteia isi pune intrebarea asta..
eu in locul tau as rade,cand ar mai veni pe acasa.i-as face bocceluta si i-as spune,suav:"iubire,mi-ai holbat ochii.ai dreptate,vezi-ti de noua dragoste,pentru ca m-a palit si pe mine un chef nebun de viata. si vreau sa pleci,sa ma pot intalni linistita cu georgica."
iete-asa, doar n-o sa-ti strici frumusete de ten pentru o izmana care nu te merita,ce naiba!
pitzinuca spune:
daca mireasa era dintr-o bucata si era la fel de orbita, renunta la luna de miere...
tare mi-e ca nu va dura mult relatia lor. sper sa ai puterea sa te detasezi, si sa nu il primesti inapoi cand se va intoarce.
in rest, super tare Rufus. de acord!!!
monicabo spune:
mie nu mi-e deloc clar, fata de ce s-a mai maritat, daca tot vrea sa-si paraseasca sotul? Ca sa treaca printr-un divort? Doar asa de dragul de a trece pe la judecatorie?? Macar anulau nunta, daca sa ziceam chiar sunt suflete pereche si daca tot s-a intamplat fix inainte de nunta
Eu stiam (nu stiu daca mai e de actualitate) ca trebuie sa treaca cel putin 1 an de casatorie ca sa poti divorta "la intelegere", altfel e mai greu, cu mai multe termene, martori, etc... Zic asta, tot din cauza faptului ca ma mira ca tipa a facut nunta inconditiile in care tot vroia sa se cupleze cu sotul ratustei si sa-si paraseasca sotul.
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicabo mie nu mi-e deloc clar, fata de ce s-a mai maritat, daca tot vrea sa-si paraseasca sotul? Ca sa treaca printr-un divort? Doar asa de dragul de a trece pe la judecatorie?? Macar anulau nunta, daca sa ziceam chiar sunt suflete pereche si daca tot s-a intamplat fix inainte de nunta Eu stiam (nu stiu daca mai e de actualitate) ca trebuie sa treaca cel putin 1 an de casatorie ca sa poti divorta "la intelegere", altfel e mai greu, cu mai multe termene, martori, etc... Zic asta, tot din cauza faptului ca ma mira ca tipa a facut nunta inconditiile in care tot vroia sa se cupleze cu sotul ratustei si sa-si paraseasca sotul. Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008) Povestea sarcinii si a nasterii Andreei Povestea nasterii super rapide a Anei Maria |
sunt intrebari si 'griji' care nu trebuie sa intereseze autoarea topicului. scopul ei este sa isi depaseasca momentele astea confuze prin care trece si sa isi redescopere bucuria de a trai. chestiile de genul sunt total nesemnificative....de ce, de ce da, de ce nu, etc. in viata asta se intampla lucruri fara logica si fara explicatii...important e ce s-a intamplat si modul in care ratusca a fost afectata, ce face el, 'mireasa' sau va face....e strict problema lor
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
emilia.m spune:
Pai cum sa anuleze nunta? Erau atatea avansuri platite, atatia oameni invitati care venisera cu plicurile pregatite sa o vada maritandu-se? Cum sa piarda ea atata banet?
Evident a mers mai departe cu toata tarasenia, in honey-moon a stabilit cu "sotul" cum sa imparta banii si acum ea cheltuie partea ei cu sotul ratustii.
Intrebarea mea e... ce fel de barbat e asta care a fost in stare sa faca poze unei femei de care taman se indragostise in timp ce ea ii jura in biserica credinta vesnica altuia? Cum sa faci asta?
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Mik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Pai cum sa anuleze nunta? Erau atatea avansuri platite, atatia oameni invitati care venisera cu plicurile pregatite sa o vada maritandu-se? Cum sa piarda ea atata banet? Evident a mers mai departe cu toata tarasenia, in honey-moon a stabilit cu "sotul" cum sa imparta banii si acum ea cheltuie partea ei cu sotul ratustii. Intrebarea mea e... ce fel de barbat e asta care a fost in stare sa faca poze unei femei de care taman se indragostise in timp ce ea ii jura in biserica credinta vesnica altuia? Cum sa faci asta? Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. |
Pentru ca sentimentul care se nascuse era puternic.
Ei na si tu acuma.
Ratusca mica, decit sa plingi mai tirziu, mai bine racoreste-te acum si lasa-l in zeama lui. Nu merita, zau.
ratusca1977 spune:
Fetelor, nu avea de ce sa anuleze nunta pentru ca inainte de nunta nu era nimic intre ei, in noaptea petrecerii de nunta s-a produs toata tarasenia. Si culmea este ca tocmai sotul parasit l-a ales pe al meu ca fotograf la nunta lor...
Emilia si eu m-am gandit la faza asta si m-am intrebat cum sa te cuplezi cu una pe care ai vazut-o in biserica cand preotul o cununa cu "alesul" ei... pentru mine e de neinteles dar, ma rog, unii trec peste orice situatie.
Referitor la divortul ei, dupa nou Cod civil poti divorta la Starea Civila, daca ambii soti sunt de acord, indiferent cat timp a trecut de la cununie.