Vieti distruse
Raspunsuri - Pagina 3
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Grishca ... Desi pare greu de crezut, exista totusi o parte pozitiva a divortului: aceea de a te redescoperi pe tine si de a incepe o viata noua. Divortul nu este un esec, ci este decizia matura de a incheia o relatie care nu mai functioneaza, insa acest lucru nu inseamna ca nu mai ai voie sa fii fericit si sa te indragostesti din nou. Din acest motiv este de preferat sa te redescoperi, sa te uiti in oglinda si sa vezi care sunt calitatile tale si care sunt resursele cu care pleci pe noul drum." Mamica fericita de Tudor Mihai (31.07.2009) |
Citeste asta de cate ori ti-e greu!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
anda141 spune:
Iti vine sa razi de situatie atata timp cat nu ti s-a intamplat tie. Cand esti in situatie nu iti mai vine deloc sa razi, chiar daca logica spune altceva . Nu poti gandi totdeauna logic cand e vorba de sentimente.
CorinaDani spune:
imi pare rau ca treci printr-o astfel de situatie. asa cum ti-au spus si ceilalti useri, cred ca ti-ar fi mai bine singura, decat alaturi de sotul tau.
citind cele povestite de tine, mi-am amintit ca acum un an sau doi a existat un subiect, in care patroana unei agentii de organizare evenimente povestea ca una dintre salariatele ei, care urma sa-i devina fina, era cuplata cu fotograful cu care colabora agentia respectiva, si isi facea probleme morale, daca sa-i deschida sau nu ochii viitorului mire, in legatura cu aleasa lui. povestea se petrecea in iasi. nu stiu din ce localitate esti tu, insa pe mine m-a izbit asemanarea celor doua povesti...
Victoria_mami spune:
Corina, ai avut un subiect deschis atunci? Ca eu imi amintesc ceva, un subiect asemanator, dar nu stiu daca tu l-ai deschis.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
ratusca1977 spune:
Corina, nu au legatura cele doua subiecte, eu sunt din Bucuresti.
Oricum, viata bate filmul, asta e clar.
In ultimul timp am auzit multe cazuri similare, din pacate.
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca1977 Corina, nu au legatura cele doua subiecte, eu sunt din Bucuresti. Oricum, viata bate filmul, asta e clar. In ultimul timp am auzit multe cazuri similare, din pacate. |
ratushco, moralul sus. I-ati o hartie, pix, si scrie ce ai frumos acum in viata. Fara sot - el e la capitolul uratzenii. Focuseaza-te pe ele - e sfarsit de an si momentul sa iti propui sa faci lucruri noi si minunate pt anul care vine pt tine.
Du-te la o cosmetica, schimba-ti coafura, fa un abonament la o sala de fitness, cauta 2-3 prietene (chiar mai multe) ne virtuale, iesiti la suc, la dans, la o librarie. Schimba aranjamentul mobilei in casa, zugraveste singura o camera, lipeste-ti o floare preferata (roz sau lila )langa pat - sa iti insenineze ziua. Este timpul tau, este sansa ta sa iti arati ca te iubesti. Nu te mai iubeste el? incearca sa te iubesti tu pe tine mai mult.
Exista aici o comuniatte de fete care au trecut prin situatii similare, unele mai grele. Fiecare e o lectie de viata, si un inceput. Fiecare are momente de cumpana, cand corabiile se inneaca fix in punctul cel mai sensibil. Capul sus, privirea inainte, viata o sa ti le intoarca inzecit, si nu de unde te astepti si ceri.
ratusca1977 spune:
Asa mi-am propus sa fac, dar nu pot brusc, e foarte greu sa ma detasez de trecut, sufar foarte tare si mi-e foarte greu...mai am de trecut un hop, cel al divortului, probabil dupa aceea incep sa-mi revin si sa ma gandesc la viitor.
roxy spune:
ratusca daca esti independenta financiar, chiar nu vad nici un impediment sa nu-i dai tu ce merita acestui om caruia nu i-a pasat de tine.A ales el , acum alegi tu.Probabil sau sigur daca cu respectiva e doar atractie pantalonica atunci dupa ce le mai trece, dovada ca ea nici nu a spus acasa ce face...va incerca sa se reintoarca, stiind ca poate.Ar trebui sa-i fie foarte clar de pe acum domnului ca nu mai e cale de intoarcere indiferent de ce va face el cu respectiva, tu ai viata ta , care nu e la dispozitia si toanele pantalonilor lui.
Daca ii va fi clar asta , s-ar putea sa ii treaca mai repede drogarea si sa vada ce are in fata lui si ce a pierdut.
ratusca1977 spune:
Roxy, de fapt nu cred ca el se gandeste acum ca s-ar putea intoarce atata timp cat mi-a spus clar ca nu se mai intoarce, vrea sa divortam, mi-a setat numarul de telefon in "blacklist", m-a eliminat din lista de prieteni de pe FB, asa ca nu cred ca are de gand sa se intoarca. A avut un moment (la cateva zile dupa ce a plecat de acasa) in care redevenise cum il stiam eu, m-a sunat, a plans, mi-a spus ca nu stie ce e cu el, ca simte ca e bolnav la cap, ca nu-si inchipui cum a putut sa faca asta, insa, dupa momentul acesta si pana in prezent s-a dovedit un "monstru" prin prisma faptelor si vorbelor lui...
buli spune:
atunci cu atat mai bine ca ai scapat de el si cu atat mai bine ca nu aveti copii.
un barbat normal, chiar daca face o pasiune pt alta femeie, nu o ia razna.