Vieti distruse
Raspunsuri - Pagina 5
Lo_li_Ta spune:
Eu nu vad scopul mentiunilor "nu cred sa dureze prea mult". Ce conteaza? Ratusca oricum e intr-o anumita stare emotionala, nu trebuie s-o ajute nimeni sa se "agate" de gandul ca poate trece repede si revine Fat-Frumos spasit. Ratusco, vine-nu vine, tu strange din dinti si nu uita ca prioritatea ta esti tu si ca trebuie sa lupti ca-n fiecare zi sa doara macar cu o secunda mai putin, sa privesti mereu inainte si mai deloc inapoi. E mai greu de facut decat de zis, dar trebuie sa te lupti.
ratusca1977 spune:
Ai dreptate Lolita, asa mi-am propus si eu sa fac chiar daca e greu, trebuie sa fiu optimista si sa nu mai privesc in urma dupa o persoana care nu merita nici macar dispretul meu.
ligeea spune:
Si... ex sotu mai profeseaza ? ?
Mireasa il mai lasa la pozat ?
Auzi eu l-as invita la isto peste vre-o doua luni-sa mor i-as face invitatie sa vina sa ma pozeze si pe mine la ,,nunta"
recomandata i-as trimite-o ...cu poza
ratusca1977 spune:
Probabil ca mai profeseaza, nu mai stiu nimic de viata lui de cand a plecat de acasa (22 sept.)
roxy spune:
acum ceva mai la vremea de afara...adica decembrie...ai vorbit cu mos Craciun, nu-i asa ca astepti cadoul sub brad ? Eu zic ca meriti sa iti iei ceva mare si frumoas sau mic si scump doar pentru sufletul tau.Meriti.Si nu sta plansa in casa de sarbatori ca el nu merita asta.
Matzaila_81 spune:
Ok, o sa incep cu teoria conspiratiei, nu aruncati cu rosii ca mai sunt si hormonii de vina dar mie povestea asta cu indragostitul taman la nunta mi se pare cusuta cu ata alba. Eu nu m-am maritat religios dar am fost la o groaza de nunti iar ca mireasa esti trasa in toate partile, nu ai timp de nimeni si de nimic in general.Cum de ei i-a picat asa cu tronc dar nici nu au apucat sa schimbe doua vorbe nu inteleg. Ceva nu se pupa aici. Si fotograful, pai am multi prieteni fotografi, intamplarea face ca sotul celei mai bune prietene sa lucreze in bransa, este destul de cunoscut in domeniu si stiu ca nu ai timp de absolut nimic, nu vezi pe nimeni, doar esti setat sa-ti faci treaba.
Sotul meu face si el asta in timpul liber. Face fotografii la evenimente. Asa incat stiu exact cu ce se mananca meseria asta. Un fotograf care are cat de cat respect pentru munca lui si vrea sa faca niste poze de calitate munceste ca un caine la o nunta dupa care prelucreaza pana nu mai stie de el ca sunt fineturi care trebuie modificate. Ok, ai timp sa mai arunci cate o ocheada si sa realizezi ca nasa arata bine dar atata.
Deci cum doi oameni care teoretic erau in cea mai ocupata seara din viata lor si-au facut timp sa se cunoasca, sa vorbeasca, sa se indragosteasca si dupa sa-si paraseasca consortii e cale lunga.
Adevarul e dincolo de noi cum se spunea in dosarele X.
+33
giulia71 spune:
Considera lucrul rau ce ti s-a intamplat ca pe un plan al lui Dumnezeu, poate are alt plan mai bun pentru tine. Poate suna aiurea, dar ajuta mult daca esti un om credincios.
Poate Bunul Dumnezeu te-a ferit de lucruri mai dureroase, in care erau si copii la mjloc s suferinta mai mare, pentru ei si pentru tine.
uneori gandesc prea mult....
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Ok, o sa incep cu teoria conspiratiei, nu aruncati cu rosii ca mai sunt si hormonii de vina dar mie povestea asta cu indragostitul taman la nunta mi se pare cusuta cu ata alba. Eu nu m-am maritat religios dar am fost la o groaza de nunti iar ca mireasa esti trasa in toate partile, nu ai timp de nimeni si de nimic in general.Cum de ei i-a picat asa cu tronc dar nici nu au apucat sa schimbe doua vorbe nu inteleg. Ceva nu se pupa aici. Si fotograful, pai am multi prieteni fotografi, intamplarea face ca sotul celei mai bune prietene sa lucreze in bransa, este destul de cunoscut in domeniu si stiu ca nu ai timp de absolut nimic, nu vezi pe nimeni, doar esti setat sa-ti faci treaba. Sotul meu face si el asta in timpul liber. Face fotografii la evenimente. Asa incat stiu exact cu ce se mananca meseria asta. Un fotograf care are cat de cat respect pentru munca lui si vrea sa faca niste poze de calitate munceste ca un caine la o nunta dupa care prelucreaza pana nu mai stie de el ca sunt fineturi care trebuie modificate. Ok, ai timp sa mai arunci cate o ocheada si sa realizezi ca nasa arata bine dar atata. Deci cum doi oameni care teoretic erau in cea mai ocupata seara din viata lor si-au facut timp sa se cunoasca, sa vorbeasca, sa se indragosteasca si dupa sa-si paraseasca consortii e cale lunga. Adevarul e dincolo de noi cum se spunea in dosarele X. +33 |
Asta nu e teoria conspiratiei, este o incurajare pentru tine Si sotul meu se ocupa cu d-astea, ca sa nu imi iei glumita in nume de rau. Chiar am glumit cu el cand am citit subiectul asta.
In rest, nu sunt de acord cu tine. Caci mie mi-a lipsit un milimetru sa fug de la propria-mi nunta (ma rog, e putin exagerat pentru impresie artistica, era sa fug in lume cu o zi inainte de nunta). Sau un gram de creier pe care l-am avut. Dar n-o sa stiu niciodata ce-am pierdut Am pus-o pe seama fenomenului "cold feet" si am dat inainte cu incredere. Acum n-as mai fugi ca n-ar mai fugi nimeni CU mine ci poate DE mine
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
cristinuk@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Ok, o sa incep cu teoria conspiratiei, nu aruncati cu rosii ca mai sunt si hormonii de vina dar mie povestea asta cu indragostitul taman la nunta mi se pare cusuta cu ata alba. Eu nu m-am maritat religios dar am fost la o groaza de nunti iar ca mireasa esti trasa in toate partile, nu ai timp de nimeni si de nimic in general.Cum de ei i-a picat asa cu tronc dar nici nu au apucat sa schimbe doua vorbe nu inteleg. Ceva nu se pupa aici. Si fotograful, pai am multi prieteni fotografi, intamplarea face ca sotul celei mai bune prietene sa lucreze in bransa, este destul de cunoscut in domeniu si stiu ca nu ai timp de absolut nimic, nu vezi pe nimeni, doar esti setat sa-ti faci treaba. Sotul meu face si el asta in timpul liber. Face fotografii la evenimente. Asa incat stiu exact cu ce se mananca meseria asta. Un fotograf care are cat de cat respect pentru munca lui si vrea sa faca niste poze de calitate munceste ca un caine la o nunta dupa care prelucreaza pana nu mai stie de el ca sunt fineturi care trebuie modificate. Ok, ai timp sa mai arunci cate o ocheada si sa realizezi ca nasa arata bine dar atata. Deci cum doi oameni care teoretic erau in cea mai ocupata seara din viata lor si-au facut timp sa se cunoasca, sa vorbeasca, sa se indragosteasca si dupa sa-si paraseasca consortii e cale lunga. Adevarul e dincolo de noi cum se spunea in dosarele X. +33 |
orice e posibil se poate si mai rau cu probe si nu e de dosarele x http://www.cancan.ro/actualitate/international/video-uite-cum-isi-respecta-o-mireasa-juramantul-de-a-si-cinsti-sotul-ii-face-sex-oral-cavalerului-de-onoare-chiar-in-ziua-nuntii-197746.html
Matzaila_81 spune:
Androix am ras cand am citit, nu m-am suparat. Da, chiar ca e o incurajare pentru noi. De la o nunta a venit acum ceva timp cu niste poze in care domnisoara de onoare se uita mereu fix la el si nu avea o privire taman ortodoxa. Mi s-a ridicat parul in cap dar asta a fost tot. Si te inteleg cu fuga inainte de nunta. Eu inainte de civila mea am fost ingrozita. Toate radeau si ziceau ca e minunat ca sunt asa emotionata iar eu nu-mi mai simteam piciorul stang si mi se inclestase maxilarul in ultimul hal. Daca ar fi oprit un taxi in fata mea dusa as fi fost. Nu ca nu imi iubeam sau ca nu-mi iubesc sotul sau ca aveam dubii....nu pot descrie sentimentul dar am simtit groaza.
+33