Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (204)
Raspunsuri - Pagina 16
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 Fetele, am pus si eu poze recente si un filmulet cu Victoria-lup. De cand am venit din Niagara (Great Wolf Lodge), ma tot 'sperie' ca e un lup in casa (Si o felicitare ptr. ziua sora-sii. Am vrut sa i scriu eu, dar a zis ca ea o scrie, ca e sora-sa Cine vrea sa ne vada, de aici: https://picasaweb.google.com/107801762197623476381/December2011#5685603317450226162 _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 http://victorianadiagraham.blogspot.com/" target="_blank">VICTORIA www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia |
ptiu, ptiu sa n-o deochi, ca frumoasa s-a mai facut!
manca-i-as urechiusele ei de lupoaica mica! si ochii aia frumosi
Lumi si http://community.webshots.com/user/lumitdr/albums/most-recent" target="_blank">zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">http://www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
stefany_p spune:
Se dau Luminel..atentii...n-am auzit de bani.
Acum cred ca depinde de gradi si personal..am auzit intr-un loc unde parintii vin cu sacosele pline de atentii la sfarsit de an.
Luminel spune:
citat din mesajul lui stefany_p Se dau Luminel..atentii...n-am auzit de bani. Acum cred ca depinde de gradi si personal..am auzit intr-un loc unde parintii vin cu sacosele pline de atentii la sfarsit de an. |
intrebam pentru ca am citit pe la alte subiecte ca in Occident (inclusiv CA si SUA) nu se da, frate, nimic!!! si chiar erau criticate cele din RO care dau ca asa e obiceiul!
azi mi-a mai venit o idee: sa le iau cosuri din acelea festive (vazui in catalogul CRF si cu 26 de lei si cu 52)
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
stefany_p spune:
Dulce foc Victoria!!!
Luminel, sa le fi vazut anul trecut pe madame cum stateau aliniate in ajunul Craciunului si asteptau un pachetel ceva.
O cunostinta care lucreaza in sistemul public imi spunea ca au voie sa ia, dar cica nu prea des si atentia sa nu depaseasca 30 $
Io va pup pe azi, tineti-mi pumnii la examen!
Luminel spune:
citat din mesajul lui stefany_p Dulce foc Victoria!!! Luminel, sa le fi vazut anul trecut pe madame cum stateau aliniate in ajunul Craciunului si asteptau un pachetel ceva. O cunostinta care lucreaza in sistemul public imi spunea ca au voie sa ia, dar cica nu prea des si atentia sa nu depaseasca 30 $ Io va pup pe azi, tineti-mi pumnii la examen! |
bafta! n-am retinut, la ce dai examen?
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
Mai Ylari eu ti-am mai zis, te simt mult mai stresata sarcina asta, stiu, cam stiu si de ce, dat tot nu pace!
Cu constipatia e asa la noi: mi-am dat seama ca nu are legatura cu ce manaca / bea- in ultimul timp ciorbe zilnice, sucuri de fructe, apa, legume, cereale...si tot face la 3 zile, daca il lasi. Ultima daca ne-a speriat cu un ...unul, enorm, nu stiu cum l-a putut elimina. Asa ca am decis ca a doua zi, sa zic asa, daca nu afce sa-i punem supozitor. Culmea, aseara statea le olita si zicea ca nu poate "ca e blocat, s-a tinut prea mult"..si-i zic de supo si el zice da, pune-mi. Apoi, "multumesc mami c am-ai ajutat cu medicament la fundulet". Deci..ce sa mai zic.
Ma bcuur ca sunteti toti (era sa zic 4) , impreuna!
Cu educatoarele sa vedeti ce procarie am facut eu - am fost contactat de o mamica, cica sa punem bani s aluam cadou comun, 50 lei, pt 2 edu+2 ingrij. Bun, zic, ok, ca oricum iese mai ieftin si orcum am lehamite si scarba de gradi asta si vreau sa-l mut. la serbare aflu ca s-au dat bani in plic. Mi se pare tare aiurea, dar cica ele se plang mereu d ebani, cu banii isi iau ce vor..la ce le-ar folosi sa aiba 5 cozonaci si nu stiu cate dulciuri sau cafea...Nu e o idee rea, dar mi se pare tare aiurea. Oricum, mult nu-mi pasa de ele.
Lily superba Julia, ff haioasa, am vazut filmul de muulte ori, m-a innebunit Robert.
Merg sa-l vad pe al Nadiei
belleane spune:
Ce tare e Victoria, iti vine sa o mananci.
Stefany: eu daca as fi in CA, nu as duce nimic maica. Pai de asta as vrea sa plec de aici, ca ma crizeaza astia cu obligatiile.
Lori: stiu ca si la noi s-a strans dar n-am aflat cine face asta. Cred ca o sa iau si eu ceva, sa nu fiu unica fara, nici nu stiu cate educatoare sau cate ingrijitoare au. Mi se pare aiurea oricum ca nu sunt platiti suficient si sunt nevoiti sa se bucure de ce primesc.
Asa se intampla si la scoli. Deci cosmarul cu cadouri si bani va continua fetelor.
Victoria_mami spune:
Multumim
LUMI, aici se dau 'atentii', gen un cos cu fructe, o cutie de ciocolata, ceva de genul asta, nu bani, cafea, etc.
Noi la asistente anul trecut le-am dat felicitari facute de Victoria. Si am luat o tava mare de fructe si am pus-o pe masa in clinica pentru copii. Ca toata lumea adusese biscuiti, prajiturele, etc. Urmatoarea saptamana noi am dus fructele.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
YLARI spune:
citat din mesajul lui Lorich Mai Ylari eu ti-am mai zis, te simt mult mai stresata sarcina asta, stiu, cam stiu si de ce, dat tot nu pace! Cu constipatia e asa la noi: mi-am dat seama ca nu are legatura cu ce manaca / bea- in ultimul timp ciorbe zilnice, sucuri de fructe, apa, legume, cereale...si tot face la 3 zile, daca il lasi. Ultima daca ne-a speriat cu un ...unul, enorm, nu stiu cum l-a putut elimina. Asa ca am decis ca a doua zi, sa zic asa, daca nu afce sa-i punem supozitor. Culmea, aseara statea le olita si zicea ca nu poate "ca e blocat, s-a tinut prea mult"..si-i zic de supo si el zice da, pune-mi. Apoi, "multumesc mami c am-ai ajutat cu medicament la fundulet". Deci..ce sa mai zic. Ma bcuur ca sunteti toti (era sa zic 4) , impreuna! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
Hm... stresata e putin spus. Recunosc. Imi e frica. Mi-a fost o frica teribila la inceput. Inca imi mai e dar am ajuns sa accept ca mai mult decat fac nu se poate si ca nu am nicio putere. Cum o vrea Dumnezeu. Dar chiar si asa tot nu am reusit sa ma linistesc. Da, cred ca asta e, nu mai sunt linistita, nu mai am rabdare si nu mai accept ceea ce mie mi se pare nedrept sau incorect. Asta e de fapt ceea ce s-a schimbat la mine. Nici mie nu prea imi place si astept momentul de cotitura in care eul meu se va schimba iar, sper ca in mai bine de data asta. Vor veni vremuri mai grele ptr noi, vrem sa demaram (iar) si cu casa si strangem si noi cureaua asa ca alte stresuri, ptr un scop nobil, parintii imbatranesc si ei si ... etc etc...
Cam asta cu mine. Si la sv a fost un an atat de greu, atat de multe dezamagiri, atat de multa rautate am inghitit anul asta de la niste oameni care mananca paine de pe urma mea pana la urma. Chiar ma gandesc sa nu spun la nimeni cand hotarasc sa plec in prenatal, am sa plec si gata, pur si simplu nu am sa mai vin. Nu am chef de falsitate de care cu siguranta vor da dovada cateva persoane. Sper ca anul care vine sa imi aduca mai multe lucruri bune, caci cel care sta sa se inchieie... inafara ca suntem sanatosi (care nu-i lucru putin), ca am reusit sa ne cununam si ca ne-a adus spre final sarcina asta... cam lucruri neplacute a adus... In fie, hai ca m-am lamentat destul.
Lumi, noi olita o folosim doar la misto sau cand lenea e foarte mare (dimineata) ptr pipi. Si la tzara a mai folosit-o. Nu, pur si simplu nu vrea sa faca. Dar sper sa rezolvam si pe asta.
Pup fetele.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Victoria_mami spune:
Blleanne, nu sunt obligatii aici. Aici duci din placere, daca vrei sa le arati ca le apreciezi.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia