Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (204)
Raspunsuri - Pagina 15
belleane spune:
Simonix: noi avem sirenoi, il avem pe tata lui Ariel, Triton.
Apoi avem o gramada de alti printi:al cenusaresei, al lui Ariel, al albei ca zapada,.. Deci la noi joaca e pe bune, cu familii, cu case, cu rochite si pantaloni, cu calesti, cu cai, sirene mici, zane mici,cu fel de fel de accesorii, uneori n-ai unde calca.
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 Laurita, mai fac si eu cate o mancare chinezeasca acasa, dar evident ca nu-mi iasa la fel. Cat despre gusturile fie-mii mare snoaba (fripturi, sushi, caviar, somon, shrimp, numa' de-astea 'delicate') _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia |
piggy spune:
Salutari mamici si pitici,
intru si eu un pic pentru belleane - de tuse noi am scapat cu BARAKA - VARIANTA PT COPILASHI - SUNT PE BAZA DE CHIMEN
http://www.magazin-naturist.ro/suplimente-alimentare-nutritive/baraka-450mg-24cps-pharco--609
VA PUP ..sper sa mai intru pana la craciun
YLARI spune:
Buna fetelor,
La multi ani Luminel, sa fii sanatoasa si fericita, iarta-ma ca nu ti-am urat la timp... Emoticon care isi toarna cenusa in cap...
Laura ma bucur si eu ptr tine ca ai revenit in CIC, lasa ca o sa fie bine, cu siguranta! Gasesti tu ceva decent!
Desiree, wow, chiar ce gursturi rafinate are Victoria, dar e de inteles, chiar e o printesa!
Lorich, cum au spus fetele pe aici, ptr noi tu esti castigatoarea. Vroiam sa te intreb daca voi mai aveti probleme cu constipatia? Eva parea ca se reglase, acum iar a dat-o pe aratura, cred ca nu vrea sa faca pur si simplu. Ieri m-am suparat pe ea grav, am certat-o de am zapacit-o, pur si simplu nu mai puteam, de atat timp ne luptam cu povestea asta, dar de ceva timp iar nu mai bea apa cum trebuie, miere nu prea serveste domnisoara, iaurt ii dau si ii place, suc de fructe bea, ii dau supa, ciorba in fiecare zi (in weekend chiar cu smantana in ea) ii fac supe creme de legume, ptr fibre, degeaba, ea nu vrea sa stea pe wc, se plictiseste cred, asa ca ieri m-am suparat tare rau. Sa vedem am avut o discutie azi si cu educatoarele si cu directoarea sa insiste cu lichidele. Mi-a cam casunat si pe gradinita asta, nu prea sunt multumita, Evei se pare ca i-a picat transversal o educatoare care ii pedepseste dandu-i afara din sala de curs, pe hol, va trebui sa vb foarte serios si despre asta ptr ca nu mi se pare normal sa stea copilul pe hol, singur nesupravegheat de nimeni, orice ar fi facut. Dar asta e alta poveste.
Booon. Eva va fi fulg de zapada, i-am cumparat rochitza si pantofiori foarte frumoase, mai caut pufuleti sa ii fac o coronitza ceva, sau sa ii prind doua codite, inca sunt in dilema si oricum nu gasesc. A invatat si o poezie, sunt tare mandra de ea, am invatat-o impreuna. In rest toate bune. Inca nu i-am spus de bebe, dar ieri mi-a zis "Mami, ce burta grasa ai" lol!
E minunat de cand s-a intors tati la noi desi are foarte mult de lucru si nu prea ne ajuta prea tare dar macar e langa noi si e ok, ne simtim mai in siguranta. Eu cu drumuri pe la doctori si muuulte analize, mult mai multe decat la Eva si sunt la capatul puterilor. In plus mi se pare ca trece atat de greu timpul... Abia astept sa ... nu stiu sa ce, dar astept...
Ah vroiam sa va multumesc si eu tuturor care ne-ati votat, ptr mine a fost o surpriza mare clasarea in primii 20, nu ma asteptam. De fapt niciodata nu ma astept la mare lucru ca sa nu fiu dezamagita.
Mi-a casunat pe contul de FB si l-am desfiintat, nu stiu daca a obs cineva
Cleo ai fost tare amuzanta cu "cine a pus atatea cruci roshii in calendarul ortodox". Apoi ai fost si mai simpatica ptr ca ai incurcat sfintii, loool!!!
Belleane si noi am tusit, acum suntem ok, noi am luat mucosolvan, plus aerosoli o data seara. A revenit acolo unde avem noi abonament (nu zic ca sa nu fie reclama) dra Radu Clara, o scumpete, Doamne cat de mult mi-a lipsit, ptr prima data dupa un an jumate i s-a facut un control calumea Evei, cu graficele de varsta, cu vb despre tot inclusiv regim alimentar, ne-a recomandat vigantolette (voi mai dai copiilor?) ca sa sustinem cresterea oaselor, etc, etc, foarte multumita si fericita sunt!
Va pup mult, o sa incerc sa intru mai des.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
belleane spune:
Piggy: mersi, m-am gandit la Baraka, stiu ca i-am dat si Anei, cred ca ii dau si asta pana la urma pana ajung la orl.
stefany_p spune:
Fetele, da la doamne la gradi de Craciun duceti cevaÉ o bomboana o maslina...io as avea vreo 5-6 doamne de ''omenit''..si daca nu-mi raspundeti o sa va mai bat la cap
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefany_p Fetele, da la doamne la gradi de Craciun duceti cevaÉ o bomboana o maslina...io as avea vreo 5-6 doamne de ''omenit''..si daca nu-mi raspundeti o sa va mai bat la cap |
Eu o sa duc doar directoarei. Educatoarele ma enerveaza. Intentionez sa schimb la primavara gradinita cu una aproape de noi, din aprilie cu ajutorul bunului Dumnezeu as vrea sa intru in prenatal asa ca inca trei luni n-o fi foc, o mai duc si pe la mama, o sa mai stau si eu cu ea acasa, etc. Ah si directoarei ii duc ptr ca e super de treaba, in schimb alea chiar nu merita, parerea mea. Poate compar si eu prea mult cu gradinita cealalta unde era minunat, dar cu siguranta isi fac treaba prea din inertie doamnele astea, hai ca mi-a casunat si mai tare...
Hi hi, mi-am schimbat poza de profil cu "tetardu'" Evei. Simonix, iti multumesc iar ptr info, apropo, a desenat duminica inca o "fetitza" si i-au aparut corp, maini cu degete si unghii Deci evolueaza fi-mea se pare si imaginatia ei la fel!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Victoria_mami spune:
Fetele, am pus si eu poze recente si un filmulet cu Victoria-lup. De cand am venit din Niagara (Great Wolf Lodge), ma tot 'sperie' ca e un lup in casa (Si o felicitare ptr. ziua sora-sii. Am vrut sa i scriu eu, dar a zis ca ea o scrie, ca e sora-sa
Cine vrea sa ne vada, de aici:
https://picasaweb.google.com/107801762197623476381/December2011#5685603317450226162
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
http://victorianadiagraham.blogspot.com/" target="_blank">VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Luminel spune:
Simonixu, Ylari, multumesc mult dragelor! nu-i pb cu intarzierea, mai bine mai tarziu decat deloc
Ylari, ai fost dementiala cu "Emoticon care isi toarna cenusa in cap"
imi pare rau de constipatie Evei! oare chiar de asta sa nu faca, de plictiseala? la olita nu o mai pui? doar pe wc? ca ma gandesc ca nu e chiar asa de comod ca pe olita
a mea face caca si de 3 ori pe zi si nu moale deci, din pacate, eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau!
nu conteaza ca tati are mult de lucru, important e ca il aveti langa voi in fiecare zi!
Belleane, sanatate Elenei! Cristianei i-a trecut tusea intr-o zi cu fluimucil, dar era expectoranta
Stphany, eu am mai scris pe aici ce o sa le dau le lea de la cresa! cate o punga de cafea mare, o cioco si bani ca la astia se bucura cel mai mult!
si la voi in CA se "da" la gradi?
Laurita, stai linistita, bucurate de perioada asta, ca o sa gasesti tu altceva , nu se poate alfel!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj