Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (204)
Raspunsuri - Pagina 14
Luminel spune:
Lilly, ce Craciunitza fromoasa si fericita! felicitari!
trece timpul ca nebunul....si ne trecem si noi
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lilly79 spune:
lumi La multi ani! cu intarziere, dar nu am mai intrat de ceva vreme pe forum.
Am reusit sa pun si un filmulet aici.Julia incerca sa ne arate si acasa cum va sari ea intr-un picior, dar e inca prea mica ca sa poata sari si mi s-a parut asa haioasa cum incerca ea sa topaie
Luminel spune:
Merci, Lilly
chiar ca e haioasa Julia!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
belleane spune:
Lilly: tare dragalasa Craciunita ta. Felicitari pentru serbare!!!
Noi avem serbare saptamana viitoare luni sau marti am si uitat, pentru ca avem o groaza de evenimente si programari cu date diferite. Avem programari la doctori, avem serbari, petreceri, aproape in fiecare seara pana pe 21. Super aglomeratie.
Elena vrea sa invitam toate cunostintele si rudele la serbare dar noi n-am auzit de la ea nici macar un vers, strofa, nu stim ce rol are, daca are nevoie de vreo costumatie.. nimic. Ea ne spune cate un vers din multe poezii de craciun amestecate si adaptate dupa preferintele ei. Cred ca va fi distractiv la serbare. Deja educatoarea ii spune gogoneata. Oare de ce?
Noi n-am scapat de tuse inca. Pana acum era seaca, acum si-a mai dat drumul si tuseste mai putin ziua si mai mult noaptea. Am tot fost la doctora, am facut analize,am luat diverse fara rez. Secretii nazale nu are, la plamani nu are nimic, alergie nu are. Mai ramane sa vedem adenoidele avem programare la orl luni.
belleane spune:
ALERTA in Sibiu: Un TIGRU a evadat de la Zoo! E liber prin oras!Bine ca nu suntem din Sibiu.
Victoria_mami spune:
Am vazut si eu o micuta Vrajitoare si o micuta Craciunita, la fel de
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Simonix spune:
Salutare fetele
In primul rand, sa uram (cu intarziere, of course ) LA MULTI ANI frumosi si fericiti Luminelei noastre dragi :) Sa traiesti si sa infloresti, sa te bucuri de cei doi copilashi (o copilasha si un copiloi ) si, evident, de sotzul tau :)
Aha, deci mai sunt mami ce baietei atrasi de jucarii de fetitze Deci noi am avut faza cu printese cam acum un an - era fascinat de Azapada si de Cenusareasa, in magazinele de jucarii barbatelul meu :D punea mana numai pe printese Desenul lui preferat inca este TinkerBell. Apoi, dintr-odata a zis ca ii place de "zana baietel" din Tinkerbell. Buun... am depasit faza cu printese oarecum, acum stiti ca suntem la faza cu sirene - dureaza cam mult faza asta. E disperat dupa sirene, chiar am cautat sa ii cumpar o jucarie sirena Dar sunt prea ... feminine, nu gasii si eu un siren rege / imparat ... Pt mosh i-am luat niste stickere cu sirene, asta e tot ce va primi in legatura cu sirenele. Totusi
Noroc ca uneori e un dragon si compenseaza :) Mai imi vine si mie inima la loc
Fetele, frumoase piticele voastre Le-am admirat in poze :) Interesante info despre Craciunul vienez, nu stiam. Pe aici sincera sa fiu nu prea stiu cum este, un singur Craciun am petrecut cu un nene flamand, si stiu ca masa a fost foarte diferita de cea romaneasca. Ne-a dat supa de dovleac, si am mancat foie gras si dulceatza de ceapa :D si multe altele, dar pe astea le tinui minte. In rest noi fie suntem cu prieteni romani, fie plecam in tara. Anul asta o sa facem o masa intre vecini cred :D cu niste mancatorii romanesti.
Noi am facut the brad, a iesit foarte frumos, a participat si Robert (a pus fix 2 gloabe, in rest tot eu cu munca ). Asa ca acum asteptam mosh - trebuie sa ii caut garajoi de care viseaza.
Va pup, nu prea am timp de forumit, din pacate,dar va cetesc cu interesuri !
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Reallaura spune:
Buna scumpele
si eu cu fatuca mea prin casa
Adriana, Lorich, Nicolemerci fetele, sigur ca e in avantajul copiilor sa stau cu ei acasa, nu poti sa lasi copilul 12 ore cu bunica, si aia plictisita si satula deja de copii ce sa va mai spun ca in apirlie nu mai am unde ma intoarce, mi+am dat demisia de la primul angajator si 2 luni am muncit la altii..
Nicole tu cu cine lasi baiatul? tu ai si o meserie care merita si in care e bine sa- ti pastrezi continuitatea...dar nu stiu cum rezisti fara sa-l vezi pe David, draga de tine...cred ca ti-e supergreu .
Lorich, Lumi, Lilly frumoase pozici, m+am distrat de vrajitoarea Cristiana, studioasa Ana si Craciunita Julia inr-un picior!
Ali asa trupa mare asista un puiut la serbare? multe invidii o sa starneasca...
Desiree trebuie sa incepi sa gatesti chinezeste, nu are gusturi rele fata ta! ce pofta mi-e si mie de un chinez...
Adriana ce frumos ca va duceti in concediu, sper sa fie cu folos acum pentru ambele fetite. Oricum, insist ca-ti trebuie mare curaj sa le pui copiilos skiurile in picioare!!
va pup fug la treaba
Victoria_mami spune:
Laurita, mai fac si eu cate o mancare chinezeasca acasa, dar evident ca nu-mi iasa la fel. Cat despre gusturile fie-mii mare snoaba (fripturi, sushi, caviar, somon, shrimp, numa' de-astea 'delicate')
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia