Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (204)
Raspunsuri - Pagina 17
Simonix spune:
Confirm si eu cu gradinitele, aici nu exista sa se dea bani sau obiecte scumpe - cred ca ne-ar lua la goana Atentii insa se dau, DACA parintii doresc. Eu le mai iau cate o floare in martie, de martishor, pentru ca mi se pare interesant, ele nu au chestia asta aici si se bucura cand vin cu bratele pline de flori. La final de an - am ratat, voiam sa le dau cate o atentie dar ... nu avui vreme si m-am dus cu mana goala.
La noi la Bruxelles, mai ales in cartierul nostru, unde sunt multi copii de functionari europeeni, cam vine fiecare cu obiceiurile lui. Sunt destui romani si alti "estici" si se vede foarte tare diferenta - ei sunt cei care se dau cam peste cap sa aduca atentii la madame, chiar daca au inteles ca aici nu e vorba de bani. Totusi nu se lasa pana nu aduc un sampon ceva
Anul asta daca voi reusi voi face biscuiti / un dulce si poate iau un glob ceva, dar nu ma agit oricum. Din fericire adusul /neadusul de atentii nu are absolut nici o valoare aici si nici un impact aspura purtarii lor cu plozii.
Ylari - o sa fie bine, vezi partile bune, pana la urma, esti insarcinata cu bebe2, toate sunt bune, Eva face oameni cu corp E super A propos de desene, si al meu ma da pe spate, face acum animale care incep sa semene cu animalele, le pune tot ce trebuie, le pune in cadru, de exemplu deseneaza casa, peretii din jur Fiecare desen are o poveste. Lui ii place mult sa deseneze pe tablitza magnetica, deci sterge imediat, dar eu fac poze la desenele lui si cred ca o sa fac un album cu creatii. De Craciun ma gandeam sa ii iau o tabla de desenat. Cu creioane sau aquarele nu prea deseneaza el.
Si am remarcat ca deseneaza numai cu stanga. Totusi, nu pare stangaci, caci are activitati la care foloseste mereu dreapta. Io nu il corectai deloc, il las sa faca cum vrea, inca astept sa vaz ce alege Ai vostri cum sunt? Si-au definitivat optiunile ? de dreapta sau de stanga ?
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
cleo78 spune:
eu am dus ghivece cu flori, la gradi particulara in Buc. Probabil la fel o sa fac si aici, dar nu de Craciun. Ma gandesc de 1 martie, si la sf de an.
Ylari, te stresezi cu anumite lucruri inutil. Ia-ti concediu medical/de odihna, sufletul tau e mai important ca altele. Vb cu dr de familie, sigur te va intelege ca esti f. stresata cu asta.
stefany_p spune:
categoric de dreapta la noi..
am incurcat orele de examen, mai stau un ceas aici
Luminel, eu ma zbat sa devin asistent medical aici fara sa fi avut anterior nicio legatura cu domeniul...asa ca mi-e destul de greu, e multa munca, limba straina..acum am un examen de specialitate, tine 3 ore si cu prinde toata materia de peste sesiune, adica 25 de capitole. intrebarile vor fi din toate capitolele, caci timp e
Simonix...glob? detaliaza...asa-i, nu e nicio obligatie cu dusul nici aici ... doar placerea mea
Reallaura spune:
Ce frumoasa s+a facut Victoria, Desiree!
Simonix Speram si eu la un stangaci, dar cred ca alegerile sunt facute ala amandoi- dreapta!
Ylari, Simonix, ce copii avansati la desen, cum ati reusit? despre ce ponturi e vorba, m-ar interesa si pe mine daca e pt dezvoltarea imaginatiei si indemanarii la desen!
Ylari, vezi ca tu pentru mine esti persoana cu cea mai fericita viata de serviciu, sa nu ma dezamagesti! Oricum, nimic nu e mai important, cum zice si Lorich decat familia si copii tai! Sunt sigura ca stii si tu, dar inevitabil, iti faci ganduri, griji etc. Imi pare rau de problemele cu gradi, eu am fost f multumita acolo la particulara si aici la stat sunt si mai incantata pentru ca Mirci e mai fericit
Cadouri la gradi, noi o sa dam bani in plic pentru ca soramea spune ca ele se bucura cel mai mult cand primesc banuti. La salariile pe care le au, nu e de mirare. Asa o fi, mi se pare jenant, dar ce sa facem_ Hm.
Vera, eu am folosit inutil Baraka. Cat timp i-ai dat si cate pastilute? ce mai faceti voi, Ilinca e bine? ce mai e pe la gradi?
Gata, va pup ca-mi vine baiatul si vreau sa fiu pregatita
Victoria_mami spune:
Victoria face tot cu dreapta, in schimb mouse-ul de la comp. il foloseste cu stanga! Cu dreapta nu poate
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
belleane spune:
Elena mananca jumatate cu stanga si jumatate cu dreapta. Adica cica oboseste si schimba mana. De fapt foloseste mainile la fel. Am avut impresia ca e stangace, dar era efectul de oglinda, ne vedea pe noi care stateam in fata ei la masa, ea statea pe o latura singura.
Victoria_mami spune:
Laurita, multumim. Si ca tot am inceput, vreu sa zic ca soacra-mea zice ca-s io snoaba, de-aia e si Victoria asa Adevarul e ca si la restaurant daca mergem si e 'naspa', e agitata, e maraita, nu vrea sa stea. Cu cat e mai cu 'fitze' restaurantul, cu atat e ea mai parca in lumea ei! Parca am nascut-o in restaurante de fitze! V-am mai zis ca nici la hotelu' ala naspa n-a vrut sa ramana asta-vara, am venit din Niagara la 10 seara. In schimb, cand am dat o caruta de bani pe hotel luna trecuta, zice ca ei ii place acolo, sa mai stam. Pai stam, mama, da' de unde mai scoatem sute de dolari ptr. inca o zi-doua??? Ha? Adevarul e ca asa a fost dintotdeauna, avea un anisor si un pic si am dus-o la un loc de joaca din-ala inauntru si nu a pus mana pe bucataria de jucarie, mi-a aratat ca e murdara si a plecat. Pai acu', de cand cu tratamentul si suntem super-atenti la tot ce e un pic murdar, e de groaza, nu pune mana pe nimic. La hotel ne-a intrebat daca e curata mocheta!!! sa poata sa-si dea papucii jos din picioare! Vai steaua mea! Si in casa daca e fir de praf mi-l arata! Da' nu oricum, ci asa, parca, cu repros! Na! M-am descarcat! Ce eram eu clean-freak, da' fie-mea ma intrece, cred ca e ca socrul meu care-si curata interiorul masinii cu betisoare de urechi si dupa ce-si calca pantalonii se suia pe scaun, sa nu-i umple de praf!!!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
YLARI spune:
Laura, Simonix mi-a dat niste explicatii referitoare la desenul facut de Eva, pe care il am eu la avatar acum. Eva l-a facut singura si mi l-a adus in bucatarie si am ramas masca ptr ca mie mi s-a parut genial. A zis ca e o fetita, lol. Simonix mi-a explicat ca se numesc bonhommes tetards si ca asa deseneaza copiii de varsta asta dar ca desenele vof evolua, cu timpul or sa apara si manutele si corpul, si chiar asa este, deja deseneaza degete si unhgii, evident foarte stilizate. Sunt doar niste linii cu puncte in capat.
Cu serviciul, am cateva personaje rele care m-au necajit, altfel sefii, programul, intelegerea e ok, altfel zburam demult, crede-ma, nu stateam sa inghit prostii. Pupici!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Adriana_78 spune:
Lilly, f. draguta mica Craciunita, f frumos vorbeste.
Si pe Cristiana cu unghii lungiiii am vazut-o
Belleane, am citit PM, nu aparea mesaj nou la mine, ai raspuns
Stefany, noi ducem o cutie cu bomboane de obicei, si asta numai de Craciun sau Paste
Ylari, imi pare rau ca educatoarea Evei are asa metode.
De ce ati mutat-o de la cealalta gradinita, ca nu mai stiu?
Din pacate nu cred ca exista un loc perfect, peste tot va fi ceva care nu ne va conveni sau nu va fi pe gustul nostru
Laura, sa stii ca la Viena nu e vacanta pt mine, vacanta e aici , unde e mama care ma ajuta enorm, copiii sunt pe la scoli/gradi, si nu calaresc non-stop canapelele de dim pana seara
noapte buna tuturor
Adriana
YLARI spune:
Adriana, cealalta gradinita s-a inchis asta vara, mi-au dat cu firma in cap... Nu reuseau sa mai aduca copiii, si nu se descurcau cu cheltuielile, au incercat sa gaseasca alta locatie dar erau 2 asociati si nu se intelegeau. Mi se pare incredibil fetelor ce oameni erau acolo si cata grija aveau de copii, cat de mult le iubeau copiii si pe educatoare si pe ingrijitoare care era minunata, o femeie de o bunatate incredibila si nu reuseau sa aduca copii noi! Of.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot