Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (204)
Raspunsuri - Pagina 18
Reallaura spune:
Ylari chiar e genial desenul, arta moderna
Interesanta si explicatia lui Simo, frate, toate lucrurile au nume pe lumea asta??
Alysh acum am citit despre resto indian, sa va fie de bine. Noi adoram indianul si libanezul...vezi, aici nu semanam...ah, ce arome la indian, ce combinatii de gusturi si tocanita aia dencare zici tu cu sos din migdale pisate... ce consistenta!
Adriana mare lucru sa te ajute mama atat. E imi dau seama acum, ca ne-am mutat langa mama pana si faptul ca o ia pe linca zece minute,paa dau cu mopul, e o usurare...pana dadeam eu cu mopul ea se balacea deja de 3 ori in mizerie si trebuia sa o spal...maaare lucru. Ai faptul ca malimb cu Sis mereu, nu mai sunt si gura.. Nu mai zic,
Luminel spune:
'neatza!
multam' de cafea Cleo!
si...
LA MULTI ANI DRAGA NOASTRA NADIA!
SA FII FERICITA, IUBITA, LINISTITA, IAR ANUL VIITOR SA-TI ADUCA CEA MAI MARE BUCURIE: VICTORIA VICTORIEI ASUPRA BOLII!!!
TE IUBIM! VA IUBIM!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
si ca sa aiba Aly ce viziona la cafea (apropo, pe unde umbliii).... mai multe poze cu Cristi:
https://picasaweb.google.com/102255526787434928600/December102011?authuser=0&feat=directlink
Lumi si http://community.webshots.com/user/lumitdr/albums/most-recent" target="_blank">zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">http://www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
Ylari, incearca sa te linistesti, draga mea! stresul nu face bine! gandirea pozitiva sa stii ca chiar functioneaza! sunteti sanatosi, acum din nou impreuna, va ganditi sa demarati proiectul casei voastre (care va doresc sa se concretizeze cat mai repede!), concentreza-te asupra lucrurilor astora, care nu sunt de lepadat!
te imbratisez!
Simonix, Cristi e clar dreptace, desi cand era mai mica parea stangace.
Ea cu desenul e in urma rau, da rau de tot
mai, nici aici nu-ti impune cineva sa le dai la cresa/gradi/scoala...dar eu ma simt mai bine daca stiu ca le-am dat ceva
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
Neata
Lumi scumpa mai e!! Si Doamne ce-ti seamanaaa, bine eu nu -l stiu pe tati, dar te vsd pe tine in ea.
La multi ani Nadia!!! Cu multa sanatate, bucurii, liniste si tot ce iti mai doresti!!!
Luminel spune:
merci, Lori! asa zice toata lumea, ca seamana cu mine
uitasem un lucru important:
La multe lunitze, Ana Isabela, pui frumos cu ochii negri!
cleo78 spune:
la multi multi ani, Nadia, sa fiti sanatosi si fericiti si impliniti toti 3! sa fiti la fel de uniti ca pana acum, si sa va dea Dumnezeu prieteni in jur la fel ca voi!
pupaturi