Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (204)
Raspunsuri - Pagina 19
belleane spune:
Luminel: am vazut mesajul tau legat de operatia de polipi. Sa stii ca daca ii scoate clasic cu cauterizare dupa si toate alea nu cred ca se mai refac. Eu am facut pe timpuri si nici nu stiu daca m-au anesteziat,eram legata de scaun, a fost nasol sa vad ce scoteau aia din nasul meu, si acum mi se face rau la mirosul de pansament ars, dar probleme n-am mai avut niciodata, nu stiu nici ce probleme aveam inainte, nu-mi amintesc.Da chiar, e leita Cristiana.
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE Luminel: am vazut mesajul tau legat de operatia de polipi. Sa stii ca daca ii scoate clasic cu cauterizare dupa si toate alea nu cred ca se mai refac. Eu am facut pe timpuri si nici nu stiu daca m-au anesteziat,eram legata de scaun, a fost nasol sa vad ce scoteau aia din nasul meu, si acum mi se face rau la mirosul de pansament ars, dar probleme n-am mai avut niciodata, nu stiu nici ce probleme aveam inainte, nu-mi amintesc.Da chiar, e leita Cristiana. Te iubim, printesa Victoria!!! |
tematic: si eu am dat cu laser in nas.
Anestezia: un pic de xilina pulverizat local.
Prima perioada de timp a fost bine - impactul era magnific. Daca inainte ma trezeam de 2-3 ori pe noapte, cu nasul permanent infundat, fornaita continuu, muci non stop, si raceli dese si destul de puternice. Acum mi se pare ca s-au refacut putin, dar e si perioada de viroze si nu stiu daca sa dau vina pe asta ori nu.
Da, operatia e recomandata prea usor de unii medici. Inainte sa bag laser-ul, am fost la 4 orl-isti. Unul a vazut deviatie de sept si ma opera la Lasermed, orl-ist lui Belleane mi-a dat tratament local, sa incercam sa vedem inainte de a decide operatie, si punand in discutie si alergiile, ultimul dupa ce i-am scris lista de ce am luat, si vreo 2 retete in buzunar aduse ... a decis clar: incercam laser.
Pretul la laser nu a fost f. mare, tinand cont cat am dat pe medicamentele in anul anterior - zic ca faceam economie la bani daca faceam de dinainte .
exista evident si efecte negative - polipii au functia lor biologica, Dumnezeu i-a facut acolo cu un anumir rol. Cand raportul avantaje/probleme scade, atunci trebuie aplicat.
La unele pers. s-au mai imflamat din nou, dar probabilitatea e scazuta de refacere. In plus, perioada critica e la copii, au nas mic, polipii mari, ideea sa va depaneze acum de otite, infectii orl, etc etc. E atat de grav la voi?
Luminel spune:
mai, nu e grav, zic eu
adica de asta-primavara nu a mai facut otita, doar intr-o zi s-a plans de o ureche, i-am pus o data uniflox si gata! de racit, nu a mai racit, doar nasul ii ai curge din cand in cand (dar asta se intampla la toti cpoii iarna), de dormit doarme bine, nasul nu se infunda decat putin si mai rar (si atunci ii pun biorinil)!
oricum, am inteles ca operatia e mai bine sa se faca pe caldura, asa ca si de asta am amanat pentr ca nu am putut sa o facem asta-vara.
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luminel mai, nu e grav, zic eu adica de asta-primavara nu a mai facut otita, doar intr-o zi s-a plans de o ureche, i-am pus o data uniflox si gata! de racit, nu a mai racit, doar nasul ii ai curge din cand in cand (dar asta se intampla la toti cpoii iarna), de dormit doarme bine, nasul nu se infunda decat putin si mai rar (si atunci ii pun biorinil)! oricum, am inteles ca operatia e mai bine sa se faca pe caldura, asa ca si de asta am amanat pentr ca nu am putut sa o facem asta-vara. Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
si eu am facut interventia toamna, desi ideal e primavara.
In plus, un orl-ist mi-a explicat ca la unii copii se mai retrag, sau in timp copiii cresc, si polipii nu, deci devine din ce in ce mai bine.
Daca mai aveti vreo infectie urata orl, mai vedeti atunci o parere de orl-ist.
gabitzam spune:
La multi ani cu mult drag pentru Nadia, mamica cea curajoasa! Sa fii sanatoasa si tu si mai ales Vicotria, si sa te bucuri de ea si de familia voastra frumoasa!
Alysh spune:
La multi ani draga noastra Nadia, mamica frumoasa, curajoasa si devotata! Te admir f tare si iti doresc noroc si sanatate tie, Victoriei si sotului tau, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
gabitzam spune:
Noi am facut bradul aseara, dar cu ceva peripetii. Bradul este foarte mare si frumos, mai inalt decat camera de a trebuit taiat din varf. Nu era el foarte stabil, a mesterit Costi ceva pe la suport si in final a stat drept.Am pus colinde, l-am impodobit, copilasii au participat cu entuziasm si bucurie manifestata extrem de galagios. I-am facut poze, toata lumea fericita, ne-am dus la culcare. De-abia eram in pat de 5 minute cand se aude un buffffff. Si in 2 secunde vine Raducu si da usa de perete " Mamiiiiii, n-ai vazut asa ceva, a cazut badrutuuuuuu". Cu o disperare in ochi de groaza lumii, nu stiam daca sa rad sau sa-l iau in brate sa-l pup. Cazuse minunea de brad, in sufragerie erau gramada globuri sparte, ornamente, ce mai, dezastru. Mi-a parut rau de globurile de sticla, pe care le cumparasem in excursia de la Curtea de Arges. Nu s-au spart toate, dar unele care erau f.f. frumoase s-au dus, le mai am doar in poze.
Asa ca azinoapte dupa 11 stateam sa dam cu aspiratorul si sa refacem bradul. L-a ancorat Costi de o masa, azi se duce sa ia un suport mai vanjos.
Na, daca si noi ne-am apucat de brad intr-o marti, 13
Alysh spune:
Hello scumpele,
Am avut trebute mai intense pe aici de ieri pana mai adineauri. V-am citit dar parca nu mai stiu nimic. O fi varsta?
ref la cadouri: pt ingrijitoare am pus intr-o punga de cadou: un set de pahare (obisnuite, ieftine), o sticla de vin, un pachet de cafea, o esarfa
pt doamne: un set de lenjerie de pat f dragut, o cutie de bomboane, o esarfa
Lumi, multumesc ca ne-ai tot urat bafta si eu am tot uitat sa-ti raspund. Merci, saru'mana Nu reusesc sa vad poze nici cu Cris, nici cu Victoria, nu stiu ce se intampla
Laurita, scumpa, ce linistita te simt de cand ai ramas acasa. Ce bine ca poti! Eu sunt o mama rea si ador sa vin la servici Oricum abia astept si eu vacanta sa stau cu piticontii mai mult. Ah, cat despre indian, libanez, poate n-am nimerit noi bine, nu stiu. Vrem sa incercam un corean cu prima ocazie.
Victoria_mami spune:
Fetelor, va multumesc mult de tot ptr. urari! Sunteti minunate.
Lumi, multumesc ptr. cadou m-am desfatat cu pozele Cristianei de dimineata.
Cat despre polipi, daca sunt mari trebuiesc scosi. Pe langa ce a spus Cleo, e posibil sa-i sparga timpanul si sa ramana fara auz. Nu-ti spun sa te sperii. Sora mea a lucrat la ORL multi ani si de-aia stiu. In plus, fetita unei foste vecine din ro a ramas surda (era mica, avea vreo 11-12 ani, nu mai stiu si era cu aparat de auzit din cauza polipilor. Deci, nu e de jucat. Totul e sa gasesti un medic care sa-ti inspire incredere.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Victoria_mami spune:
Gabitza, imi pare rau de bradutzul vostru. Al meu e suportul rupt de vreo 2 ani... dar nu-mi amintesc vreodata sa cumpar altul, asa ca sta in sufragerie cu paper towel sub picior, sa-l echilibrez...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia