Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (204)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Gabitza, ce simpatica ai fost cu marti, 13 Nasol, oricum, cred ca pe mine ma apucau toate alea de nervi. Dar simpatic foc Raducu.

Si la noi e nene o galagie permanenta in casa, cred ca sunt vecinii siderati. Mai nou, Luca il bate pe Vlad cand il vede la mine in brate. Fetelor, nu va inchipuiti ce actor e piticul, e adorabil cum vine si zice un "meamaaaaaaa" , tb neaparat sa-l inregistrez. Ma asteptami nsa ca Vlad sa faca urat ca-l iau pe Luca in brate nu invers. Cine sa-i mai inteleaga pe copchiii astia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Oooof, Ilinca iar imi tuseste, abia doarme, mi-e ca o scoala tusea. Efectiv nu mai stiu ce sirop sa-i dau, cred catot Grintus, mi se pare mai natural si are efect. ca aerosoli pt tuse seaca, iar nu stiu...in afara de dexa...Fetele cu bebei mai mici, ce le mai dati?

gabitzule ce faza nasoala cu bradul, bine ca nu a cazut oe vreun copilas, da tot ma enervam f tare...
Ali scumpo, nu esti deloc mama rea, sa stii ca si mie imi place la serviciu, e mai usor decat acasa, dar imi tb un sv normal ceva :))
Bogdan bietul de el rasufla usurat ca nu mai e nevoie sa fuga de colo colo si sa aiba presiunea asta cu copiii.
Ca si Luc, si Ili e de-o gelozie rara, o sa o filmez cum se arunca la pamant cand crede ca intrec masura...adica daca indrazanesc sa il iau pe Mirci in brate sau asa ceva...dar ff teatral, e fetitza adevarata! Vreau sareusim sa ne vedem cu puii, toti. Neaparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Nadia

Gabi, chiar, cine v-a pus sa faceti bradul si marti si 13
acuma serios, cred ca te-ai speriat!!! sa cada ditamai magaoaia! bine ca nu s-a intamplat nimic! pacat de globulete!

Aly, astia mai mici sunt mai egoisti!

Laurita, sanatate Ilincutei! are tuse seaca? ce i-ai dat pana acum?

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Vreau si eu braaaad, sper ca duminica seara sa-l avem!!!! Si mai vreau sa ningaaaaa, nu mult, dar cat sa aiba si astia mici zapada, cat sutn eu in vacanta

Laurita si Luchinitza (asa ii spune Vlad) a tusit. I-am dat cateva zile mucosolvan si lui si lui Vlad ca si pe ast' mare l-a apucat tusea. Apoi i-am lasat sa behaie in voie, sa elimine porcariile din ei. Nu le-am mai dat nimic. si acum ii mai aud behaind. stiu ca aerosolii ar fi fost eficienti dar nu m-a lasat Stef.

Da, asa e cu jobul. La mine e normal, dar stii pb. Oare exista job cu bani multi si orar scurt?

Ah, da, si eu am zis ca-l filmez pe Luc. Dar nefiind obisnuita cu crizele eu raman asa, bouche bee cand il vad in ce hal face si uit sa mai iau camera.

Se simte c-am terminat treaba pe aici, nu? Doamne, sper sa nu ma citeasca vreun coleg/colega de la serviciu ca sigur isi da seama despre cine-i vb

Mergi la inceput

noua ni se pregateste ceva la sv

ne-a cerut sefa sa dam datele de nastere ale noastre si ale copiilor!

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ali sincer, nu cred ca sta nimeni sa ne citeasca ;) slava Domnului!
Mirci ii spune Ilincai Ilinchi...ce draguti sunt! Ili tuseste sec, nu pot sa-i dau mocosolvan...ooof
Lumi ce draguut, Mosul pentru Cristiana! Frumos din partea lor! Inca nu i-am dat nimic fetii, are tuse seaca, doar portocala stoarsa cu miere, ceai de cimbrisor si muguri de pin, vit c, propolis, balarii d-astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Laura:a mea a tusit sec acum are alta tonalitate, multe lichide ar trebui sa bea si uita-te in gatut.
Elena e smechera, ii dau sinupret il tine in gura si-l varsa in cana cu apa. Mi-am dat seama mai traziu de asta, acum o astept sa bea apa. Asa facea si la uleiul de oregano cred. Ii plac astea dulci, le savureaza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Lumi ce draguut, Mosul pentru Cristiana! Frumos din partea lor!

asa cred, sper sper sa nu fiu dezamagita!

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Inca nu i-am dat nimic fetii, are tuse seaca, doar portocala stoarsa cu miere, ceai de cimbrisor si muguri de pin, vit c, propolis, balarii d-astea...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Cristiana n-a prea avut tuse seaca, dar parca ultima oara (nicinu mai tin minte cand) i-a trecut cu sirop de patlagina sau cu stodal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabi horror, cred ca boceam cu aspiratorul in mana!! Saracutele globulete!

Lumi , sper sa fie un Mos bogat de la serviciu.

Sanatate puilor Ilincuta si Vlad, ca fapt divers, cred ca ultima oara ne-a ajutat Koflet, tot de plante, de la Hymalaia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

gabitzam, vai ce aventura cu bradul ....noi an de an am legat bradul. in 3 puncte...de calorifer, de clantza de la geam etc. Din motive pisicesti, ca Lucy se urca in el . Anul asta din motive financiare am luat unul mic. Dar ma bucur, ca aici incaperile is mai inalte si ma si vedeam cu juma de padure in camera.

edit:
-I-am zis sotului meu ca, dac#259; nu îmi cumpara o rochie noua, ies goala pe strada, sa vad#259; lumea ca nu am cu ce sa ma îmbrac!
-Si ce a zis?
-Daca tot iesi, cumpara-mi si mie doua beri!

Mergi la inceput