Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (204)
Raspunsuri - Pagina 21
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 gabitzam, vai ce aventura cu bradul ....noi an de an am legat bradul. in 3 puncte...de calorifer, de clantza de la geam etc. Din motive pisicesti, ca Lucy se urca in el . Anul asta din motive financiare am luat unul mic. Dar ma bucur, ca aici incaperile is mai inalte si ma si vedeam cu juma de padure in camera. edit: -I-am zis sotului meu ca, dac#259; nu îmi cumpara o rochie noua, ies goala pe strada, sa vad#259; lumea ca nu am cu ce sa ma îmbrac! -Si ce a zis? -Daca tot iesi, cumpara-mi si mie doua beri! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
[:)))][:)))]
Lori, belleane merci de raspunsuri...de fiecare data cand racesc parca e prima data...
Adriana_78 spune:
La multi ani Nadia, cu multa sanatate si fericire in familie!
Gabi, da mai, marti, 13 - ceasul rau , pacat de munca voastra si globulete
Laura, pt tuse seaca incearca multe ceaiuri expectorante (patlagina, muguri de pin), au efect sa stii, dar trebuie sa bea regulat, nu 2 lingurite
Si ca mi-am amintit: de ce te temi tu sa-i pui pe copii pe schiuri? ca ziceai ca sunt curajoasa, ca le pun pe fete pe schiuri -- sa stii ca astia mici sunt f mobili, ei daca iau o cazatura se ridica rapid (comparativ cu noi astia marii si greii - care daca dam cu fundul de pamant, se zguduie si nu ne mai miscam de acolo).
Astia mici prind mai repede la varsta asta (vezi si cu limbile straine ce usor le e lor), asa e si cu sportul -- au mai multa mobilitate si curaj - cand vad pici de 3 anisori ce frumos aluneca pe parite in Austria raman muta de incantare -- normal ca in timp incep sa faca diferentieri, si le place mai mult un sport, iar altul nu-i atrage, insa daca nu testeaza, nu au de unde sa stie --- eu zic ca fii mai deschisa si mai increzatoare, mai putin speriata
Adriana
Doloress spune:
La multi ani mamica puternica si curajoasa Nadia! Esti un exemplu pentru noi toate, esti un adevarat inger pazitor pentru fetita ta minunata! Te iubim si sper sa ai un an mult mai usor si mai fericit decat cel care a fost!
YLARI - multa putere, o sa fie totul bine, ai sa vezi! Sa vezi cum trece vremea si acusi o sa-ti lumineze viata inca o minune. Gandeste pozitiv, fi optimista!
Si Patrick deseneaza bonomi din aia, tot asa cocosati putin. Imi place ca il face pe taica-su maaare - ca semn distinctiv, parul in sus, il face pe Kevin, cel mai mic, il face pe el - mijlociu. Insa pe mine ma face mereu 4 cercuri una peste alta. Fara ochi, fara maini, fara picioare, nimic, 4 cercuri. Eu vad in asta semn ca trebuie sa slabesc.
Cadouri la gradi - o sa ducem si noi, intr-adevar la noi nu e musai, nu depinde de asta felul cum se poarta cu copilul. Eu pur si simplu vad in asta un semn de apreciere pentru munca lor si in plus, o parte din educatia lui Patrick, il invat sa daruiasca, sa se bucure sa faca daruri celor dragi. O sa facem impreuna (eu cu Patrick) biscuiti de Craciun sub forma de braduti, omuleti si stelute si o sa le punem in cutii frumoase. Apoi o sa facem o felicitare sub forma de magnet, mica asa, tot cu tema de Craciun, si tot impreuna, eventual cu poza lui.
Victoria_mami spune:
Adriana, Andreea, Stefany, multumesc.
Victoria tot asa deseneaza, bonomi, cu par muuuuult, de jur-imprejur. Ma innebuneste ca vrea par lung, sa-l lasam sa creasca. I-am promis ca nu o sa-i tai niciodata parul, decat daca ea zice ca e ok.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
cleo78 spune:
Aseara am prajiturit cu Mara - am facut pt sarbatoarea de la gradinita ei, am facut si una pt acasa, am si gatit. Obosit, copilul a mancat ditamai juma de farfurie de paste, si ... a adormit pe 2 scaune, cat m-am dus in bucatarie sa mai aduc neste cascaval la pastele cu sos.
A obosit de la facut des gateaux.
Pacat ca nu am facut poze - tre sa luam alti acumulatori,astia sunt obositi.
edit: si noi iarna trecuta am pus pe fifi pe schiuri. A fost magnific momentul. Speram sa ne mai permitem in curand.
Alysh spune:
Buna dimineataaaaa pe toate
Nu stiu de ce azi sunt f bine dispusa
Ah, da, stiu, am fost la coafor dimineata si arat si eu a om. Am un par tare dificil, subtiree si se electrizeazaaa
Am dus dimineata la gradi costumasul de om de zapada si abia astept ora 3 sa fug sa-l imbrac pe omuletul meu de zapada
Cam atat despre noi....Gabitzam, Cleo, nu ne faceti si noua un capitol nou? Va rugaaaam!
Luminel spune:
'neatza!
ALy, bafta inca o data
si sa-ti fie de bine! mi-am luat si eu un voucher la un salon, poate asa ajung sa ma tund, de voine de nevoie
Mie azi nu mi-a mers deloc bine pana la ora asta (la sv, cel putin) desi joia e ziua mea norocoasa
sper sa primesc vesti bune din germanica!!! azi e ziua decisiva pentru finantele lu' barbatu-meu
Nadia, cum petrecusi? ce-ai primit?
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
sa fie!
fetele, help cu ceva idei! trebuie sa iau un cadou unisex pe care sa-l pun sub bradul din birou si care va ajunge la unul din colegii mei (asa e "traditia" aici)! si nu stiu ce sa iau (ceva simbolic, nu foarte scump).
*
Merci anticipat!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj