Sfatul batranelor (9)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tanti ala sunt Marty .Poate sa ceara si mama la camasa si pe tata si pe ce vrea el , acuma dureri numai am dar sunt asa de ametita si se invarte tot cu mine,parca am baut.

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Vai tanti sa vezi la noapte discretie: vant din sud, zapada, ploi...de toate...ca io-s iar cu morcovu' (da' ala, stiti voi unde )

Mihaela, daca e si iepure dupa morcov, e de bine: s-a publicat recent o reteta de preparat iepurele la Bucatarie.

O sa fie bine, vapoarele vor circula si tu vei lua examenul cu nota buna. Am zis!

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

Tanti ...iepurele daca l-as avea, ar fi asta mica in culmea fericirii. Nici vorba de reteta de gatit .

Sa fie cum spui, ca nu le zici rau!

Mergi la inceput

gusta , trec ele toate. Bine ca ai fost la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

salutare batranelor doar ce-am descalecat de pe canapea. m-am mutat pe scaun, sper sa-mi fie mai bine. sa tusesc mai putin adica.
barbatul a gatit ptr copii, in baza mea mureau de foame.

gusta, bine ca n-ai nimik rupt. vezi sa nu-ti mai vina idei de urcat-coborat scarile. ramai la parter o vreme.

mihaela, o sa treci cu bine examenul. vanturile si furtunile se vor imprastia in toata Europa.

Tanti, bine ai revenit.

ma duc n-apoi in scutece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sara buna
plodu are otita imi vine sa-mi iau campii si altceva nimic

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ema nasol.Multa sanatate la pui.

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

sara buna
plodu are otita imi vine sa-mi iau campii si altceva nimic

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

sanatate tuturor bolnaviorilor!

uuuf, bine ca s-a terminat ziua de azi - adica de ieri, ca de o ora-i deja azi, care sper sa fie mai bun decat ieri (mai rau ar fi doar daca m-ar calca tramvaiul sau ar pica avionul cu mine cu tot).

a inceput aiurea de dimineata, cand am reusit (mi se intampla cam o data pe luna) sa opresc alarmele la ambele telefoane. asa ca m-am trezit de la mama natura la 9.35 (o mama natura care are totusi constiinta, ca mama natura pe care-o folosesc in week-enduri e tare indulgenta si ma trezeste pe la pranz ).

asa ca am sarit brusc din pat, faza care-mi displace total si care e suficienta ca sa-mi intoarca ziua pe dos.

eh, de data asta n-a fost suficienta. am ajuns la birou si-au inceput problemele. una dupa alta. cea mai nasoala a fost c-am descoperit o greseala la banii cu care-i platim pe medicii cu care colaboram, asa ca tura asta tre' sa li-i luam inapoi. partea buna a fost c-am realizat ca n-am fost singura blonda, au gresit si colegii mei. macar eu am descoperit greseala, ei stateau linistiti. piticul asta mi-a stat pe creier pana acum juma' de ora, cand am trimis tabelul corectat, dupa ce l-am verificat de o mie de ori pe calculator si in minte, ca sa nu mai gresesc inca o data.

daca asta nu era suficient, autoritatile noastre medicale, care alta data intarzie cu 2 luni emiterea unei aprobari necesara intr-un studiu clinic, s-au trezit taman acum s-o dea in avans cu vreo 3 saptamani. adica azi. ne-a socat pe toti. eu a trebuit sa incropesc la repezeala un raport si sa iau parte la un pui de teleconferinta - la 3 si 7 minute dupa-masa ma convingeau ca-i musai, oricat le explicam eu ca la 3 si 20 imi chemasem taxiul sa ma duca la aeroport, unde aveam "a plane to catch". am facut-o si pe asta.

drumul pana la aeroport mi l-am petrecut la telefon. autobuzele la/de la avion included

am ajuns la Timisoara - orasul meu de suflet, si-am zis c-ar fi cazul sa ma relaxez nitel. am iesit la o plimbare pana-n Piata Unirii, care m-a dezamagit cu putinele decoratiuni pe care le are - ma asteptam sa arate mai festiv. dupa care m-am dus sa mananc la un restaurant italienesc. cic-am comandat carpaccio. in meniu aveau doua chestii - carpaccio cu parmezan si busuioc, si pastrama de vita cu rucola si nu mai stiu de care branza. deci eu alesesem prima varianta. cand mi-a pus farfuria in fata, surpriza! frunze de rucola. nu ca nu-mi plac, dar nu comandasem asa ceva. mi-au trebuit vreo 5 minute sa-i explic chelneritei, cu meniu-n fata, ca am cerut altceva. ok, a dus-o la bucatarie, si tare am impresia ca a dat la o parte rucola, a pus busuioc si-atat. carnea aia arata la fel - si nu semana nici a carpaccio, nici a pastrama. in fine, am mancat-o. si era sa ma inec cu vinul la faza care "made my evening" ca sa zic asa: donsoara a reusit sa verse un pahar cu bere pe italianul de la masa alaturata i l-a turnat frumos de la ceafa-n jos, de cred ca i-a ajuns pana-n chiloti dupa care a inceput sa-l stearga cu doua servete de bucatarie (nu, nu in chiloti ) in timp ce tot restaurantul se prapadea de ras am zis mersi ca nu mi-a facut-o mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'NEATZA!

ce fac babele?

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu bolesc, iar. S-au nimerit toate prost si nu am avut cum sa ajung azi sa-mi iau un exudat din gat. O sa ma duc luni si pana atunci probabil imi va trece, ca sunt asa de vreo 3 zile deja. Dar va trebui sa caut neparat pe cineva dispus sa ma taie ca nu mai suport! sa-mi taie amigdalele adica.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput