Sfatul batranelor (9)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

......ai curaj!

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu de curaj dau pe dinafara ci de disperare. In ultimele 6 luni am avut 4 infectii majore in gat. Cu febra, cu zacut, in pat, cu deshidratare si tot tacamul. Nu mai pot

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

-pai consulta un ORL-ist si un chirurg..poate totusi nu-i nevoie de hacuiala!brrrrrrrrrr

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ema, sanatate lui Darius.

Androix, sanatate si tie. stiu ca operatia nu-i complicata, aici in cateva ore esti 'napoi acasa. cred ca si in RO ar trbui sa fie la fel.

trebuie sa gasesc un voluntar sa faca mancare astazi. constat ca-i rau sa fii baba, ar fi mai bine sa ne intinerim si noi cu cativa ani, macar virtual

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

'neata' tinerelelor
sarumana de urari, e mai bine....doar ca mai si tuseste, eh, o scoatem noi la capat.
nici eu n-am chef de nic, dar trebe
Adroix....saatate, naspa durerea de gat, offfff.....si pe mine ma incearca dar finut
Kari...de gasesti voluntar, trimite-l si-n deplasare...poate vrea sa viziteze Romaia, are si ce vedea.....maine da drumu la luminite in Iasi, deci ti-l restitui luminat tot

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Kariguld daca gasesti unul trimite si la mine.Ca una bucata copil vrea bradul azi iar eu vreau sa ma intind pe jos.

Androix naspa ,multa sanatate.

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

fetelor, domnul voluntar e la somn acuma. si traieste tocmai in Australia. v-am spus ca am un amant in Australia? no, sa stiti ca tocmai acolo a emigrat omul. acum va inchipuiti si singure de ce tocmai acolo, de fata buna ce-am fost pe vremuri. fata buna- a se citi certata cu bucatareala, curatenia, etc. dupa ani si ani omul si-a dat seama ce-a pierdut, numai ca distanta asta e ucigatoare ptr noi doi. eu m-am resemnat si traiesc langa marea mea iubire care mopaie, bucatareste, executa tot ce-i spun.

in lipsa de voluntar, am apelat la resturile din frigider. copii au fost nemultumiti, dar le-am promis ca daca papa tot o sa vina mosul si la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Mianna, interesant o fost la tine.

Va invidiez, ca cel mai naspa e sa lucrezi de-acasa. Nicio actiune, nimic, nu tu o ocheada, o barfa la cafelutza de dimineata. Imi lipsesc astea!

Dimineata m-a anuntat fii-mea ca azi diriga a invoit-o de la ora 10, sa vina acasa impreuna cu un coleg si sa repete Jingle Bells la chitara - pentru serbarea de Craciun.

Nu era nicio mare chestie, insa am primit o lista cu instructiuni.
Ce nu trebuie sa fac:
- nu trebuie sa deschid usa, fericita si sa exclam cu zambet larg, tamp: "ai venit, ce bine imi pare, printesico".
- nu trebuie sa o imbratisez sau sa o sarut.
- de papucii portocalii nici nu poate fi vorba pentru ca nu sunt mamesti.
- sa nu cumva sa ma scap ca ea l-a poreclit "ursulet" (ca e mai rotunjor)
- sa-i fac curat in camera si sa adun chiloteii ei pusi la uscat in baie
- nu cumva sa uit sutienul meu la vedere in dormitorul meu, unde s-ar putea sa stea ei la PC-ul casei.

M-am conformat. M-am incaltat chiar cu cizme si am ascuns chilotii.
Ba chiar le-am facut si ceva de mancare pentru pranz: puiut la cuptor + cartofi suedezi.
A mancat "ursuletu'" de s-a spart! Si fericit cu burtica plina, i-a spus fii-mii ca are o mama tare dragutza! (Ca nici macar nu l-am descaltat si cand au ajuns ei ascultam chiar si muzica!)

I-am spus fii-mii: "Bine mai, rupicapro, chiar credeai ca as face ceva daunator imaginii tale?"

"Vai, mami ce mult te iubesc , ce mandra sunt de tine , tot timpul o sa-ti zic asa , trebuie sa ma asigur ca te porti stii tu ... bine.

Sanatate bolnaviorilor! Hai si de la mine

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Mianna, interesant o fost la tine.

si inca mai este.

acum stau in aeroportul din Timisoara, asteptand sa se gate "motivele operationale" pentru care avionul meu are intarziere de juma' de ora (deocamdata). asta dupa ce am inghitit lasagna cu noduri, cu laptopu-n fata, grabindu-ma sa fug la aeroport. adica grabindu-ma la modul ca ma rugam sa ma mai pot tine pana fac check-in-ul, ca nici la toaleta n-am mai apucat sa ma duc

ceea ce-mi aminteste ca in urma cu vreo 3 ani am mai avut parte de-o intarziere tot pe acest aeroport. mergeam la Florenta si schimbam avionul aici. si daca tot avea intarziere, am descgis laptopul, am intrat pe net... ok, anunta ca se apropie plecarea; ce ma gandesc io - stai sa mai fumez si-o tigara. ba chiar doua. dupa care aud anuntul in aeroport: "doamna M.B. (adica io) si domnul Luigi nu-mai-stiu-cum sa se prezinte de urgenta la poarta de imbarcare". repetat o data, de doua ori - dar na, controlul de securitate merge lent, chit ca le explicam ca io-s aia despre care se vorbeste la megafon. la un moment dat se pare ca pe Luigi l-au recuperat, ca ultimele 3 anunturi au fost doar cu "doamna M.B. sa se prezinte de urgenta la poarta de imbarcare"

daca mai forumesc mult am sanse sa-l aud iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

"Bine mai, rupicapro, chiar credeai ca as face ceva daunator imaginii tale?"

Ce-i asta?

Mergi la inceput