Sfatul batranelor (9)
Ridica mainile, Maurice! E mai distractiv daca ridici mainile!
(King Julien-Madagascar)
Raspunsuri
Tanti Zavaidoc spune:
La multi ani sarbatoritelor, la multi ani pentru Ayanna lui Lady, laaaa muuuuuulti aaaaaani!
Si spor la ce faceti fiecare... Am fugit la ale mele, serioase si neigienice
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap merluciu? |
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Mersi, da, asta e!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
viviana spune:
Noroc cu voi!
Am uitat ca azi e sfantul Andrei.
Acum am inteles de ce mama s-a dus cu tort la nepoata-mea si la cumnata-miu.
La multi ani!
Ah, Corap mi-ai luat-o inainte cu Merluciul. Asta-i tare bun la saramura.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
mihaela_s spune:
viviana e foarte gustos 2 in 1 pastrav-somon, la noi din asta gasim, nu colorat ca flamingo. Dar e pastrav somonizat, mutra e de pastrav . Ala urat de-l vazusi tu o fi fost invers...somon patravizat?
Eu mi-am suflat in varza azi, am dus-o in garaj si miroase demential. mai ca imi vine sa las balta toate interesele si sa pun de sarmale, sa fac brad....
corap spune:
eu tocmai am mancat un senvis oribil. si dup-aia am fost invitata la andreii de pe etaj. unde n-am putut manca nimic bun din cauza ca mancasem oribilul inainte
kariguld spune:
azi e sarbatoare?
La multi ani sfintelor Andree si andrei!
m-am inscris la concediu medical, azi trebuie sa iau aprobare si de la sot.
Viviana, da, capcane ptr pisici. babacii mei traiesc intr-un sat din Elvetia. cateva vecine au pisici in dotare, iar mos G nu le suporta cand le vede pe mosia lui. zice ca nu-s educate deloc, ce cauta in curtea/gradina altuia? nu pot sa stea pe domeniul lor? asta vara a venit frate'so la el. nu stiu dupa care regula matematica au construit ei o capcana cu sarma subtire intinsa prin iarba, cand trece pisica sa-si prinda picioarele acolo. numa ca pisicile au fost mai destepte decat ei
emanouela spune:
wow....da ce de treaba are mos G
deci....cu ce am sa cer ma incadrez exact in topic
pe 2 e ziua fratelui meu care implineste 30 ani si n-am idee de cadou asa ca cer de la voi sfaturi
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
JuliaSM spune:
Kari...te invidiez! Ce motive bune ai tu ca sa vizitezi Elvetia...
Ema, depinde... de om si de capital.Ce hobby are si cat vrei sa strici tu pentru pielea lui?
emanouela spune:
de stricat stric, ca un frate am....ca hobby....pescuitul dar are scule sa de si la altii si nu m-as baga eu sa iau ca habar nu am si e si cu mofturi....ai nu, aia nu, ailalta parca da dar mai bine nu....vezi ce misiune grea am
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail