Sfatul batranelor (9)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Vai tanti sa vezi la noapte discretie: vant din sud, zapada, ploi...de toate...ca io-s iar cu morcovu' (da' ala, stiti voi unde ) ca nu circula maine vapoarele. Si avem planul A sa mergem cu totii la Kalmar maine, eu sa dau examenul sambata si sa petrecem cu totii we acolo.

Planul B este ca daca vaporul nu merge maine, eu iau avion catre Stockholm si de acolo catre Kalmar(da...nu exista direct ) ca sa ajung la examen. Avioanele astea nu prea au treba cu vantul, numai daca chiar e vreme nasoala...plan C nu am decat ca stau acasa si pierd examenul . Nu ma gandesc la el.

Mergi la inceput

gusta si eu zic sa mergi la medic, nu se uita el la zebra. Doar ce are, daca ai cazut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Vai tanti sa vezi la noapte discretie: vant din sud, zapada, ploi...de toate...ca io-s iar cu morcovu' (da' ala, stiti voi unde )

Mihaela, daca e si iepure dupa morcov, e de bine: s-a publicat recent o reteta de preparat iepurele la Bucatarie.

O sa fie bine, vapoarele vor circula si tu vei lua examenul cu nota buna. Am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

mihaela_s, mie mi-era lene sa ma scol si sa iau tramvaiul ca sa ajung la scoala. Tu: vaporul sau avionul. As zice dar de fapt in sinea mea stiu ca e . Bafta, sa fie planul A!

Mergi la inceput

gusta, fa-te bine ca urmeaza Mos Craciun, stii tu

Mergi la inceput

Am gasit la Ikea o www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/70204452/" target="_blank"> decoratiune capra care se vinde cu destul de mult succes. Are vreo semnificatie speciala capara de Craciun pentru tarile nordice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

cel putin are pt tarile mai sudice. si nu de craciun, ci de anul nou.
(si de fapt nu i-a dat, ci i-a luat, si nu era o masina, ci o bicicleta... scuzati, aberez)

"Inainte de Craciun, cativa locuitori dintr-un mic oras din Suedia, Gavle, fac o capra din paie, potrivit traditiei din zona. Astfel, cea mai mare astfel de creatie a masurat aproape 15 metri in inaltime si peste sapte metri in lungime, cantarind putin peste trei tone. Cu toate acestea, dupa fiecare Craciun, caprele din pai sunt arse." (asta-i resursa web in romana despre caprele suedeze de craciun)

http://en.wikipedia.org/wiki/Yule_Goat

Mergi la inceput

Ioana, avantajul sa stai pe o insula. Azi prietena mea din Kalmar m-a intrebat cate minute facem cu vaporul. Cand i-am zis ca...trei ore...nu mai stia ce sa zica. Ea credea ca e ca si cand treci podul .

cora, nu stiam de obicei, cred ca e numai in zona Gävle. Dar e bine de stiut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tanti Z am fost la medic. Am medicamente si ceva unguente si fara mop.Numai ca de la pastile sunt un pic cam asa ,cica daca nu trece luni inapoi si daca e mai rau la spital in weekend. exact ce imi lipsa ,da ma fac eu bine.Acum imi pare rau ca am zebrele numai pe stanga ca eu vreau si pe dreapta.

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Bravo, Gusta! Uite-asa scapa omul de mop! Mai, ai grija ce iti doresti, ca parca vad ca cere olandezul camasa curata si iti faci dungi si pe dreapta!

Sa stii ca acum, daca ai dungi, esti Marty Asa il cheama pe "zebrul" din Madagascar

Mergi la inceput