Sfatul batranelor (9)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Alra cand vrei sa ne conversam in olandeza.

Am lipsit ca am folosit mopul prea mult.Luni am cazut de pe scara cu cosul de rufe in mana .M-am bucurat cand am ajuns jos ca nu imi mai clatinau dinti in gura.La cosul de rufe nu am dat drumul din mana sa ma apuc de bara ,nu l-am tinut strans.urmarile sunt cam asa partea dorsala vanata in dungi si azi am observat ca si carcasa(spatele) e cu zebrele 2 la numar.

Asa ca sa imi scuzati absenta.

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

mihaela...eu am fost pe la voi...am petrecut mai mult timp in regiunea Goteborg. mai exact koungsbacka, parca.....oricum mi se incalceau amigdalele si se incalcesc si acu cand ma chinui sa pronunt vreun orasel de pe acolo. mie mi-a placut teribil, podul de la Malmo m-a cucerit definitiv.....si mai e o chestie pe care n-am s-o uit in veci, intr-o dimineata ....spre pranz de fapt am iesit cu fata la care am stat, statea intr-un cartier micut, langa padure, cartier de case, toate ca-n povesti.....si ne-am intalnit c-o caprioara, frumoasa, cu botul de catifea.....era atat de aproape si atat de blanda, am vrut sa o mangai dar a sunat telefonul fetei si s-a speriat caprioara

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

la noi a tunat si-a fulgerat ca in lunile de vara. a si nins putin, de fapt a fost cam piatra, nu ninsoare. baaarr, vine sfarsitul lumii.

gusta, cum ai reusit performanta? esti bine, nu ti-ai rupt nimik?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

mihaela...eu am fost pe la voi...am petrecut mai mult timp in regiunea Goteborg. mai exact koungsbacka, parca.....oricum mi se incalceau amigdalele si se incalcesc si acu cand ma chinui sa pronunt vreun orasel de pe acolo. mie mi-a placut teribil, podul de la Malmo m-a cucerit definitiv.....si mai e o chestie pe care n-am s-o uit in veci, intr-o dimineata ....spre pranz de fapt am iesit cu fata la care am stat, statea intr-un cartier micut, langa padure, cartier de case, toate ca-n povesti.....si ne-am intalnit c-o caprioara, frumoasa, cu botul de catifea.....era atat de aproape si atat de blanda, am vrut sa o mangai dar a sunat telefonul fetei si s-a speriat caprioara

Eu ma refeream strict la insula , dar e frumos si in rest. Cu caprioarele toata lumea se mira, sunt si in Stockholm. Noi avem aici aproape de casa iepuri(multi de tot) si vulpi(astea nu prea se apropie, dar am vazut). Si arici, multi. De pasari nu mai vorbesc. Ador primavara cand ne trezesc la ora 3-4 cand se lumineaza . Colorate, mici si mari, eu nu le cunosc dar sunt cica pitigoi, sticleti, prihori, ciocanitori si una albastra pe care o stiu numai in engleza: blue tit. Dar si diminetile in care imi beau cafeaua pe terasa in ciripit de pasarele, si nicio alta galagie. Strada e la vreo 50 m, trec putine masini, numai cei care locuiesc pe aici. Cateodata am impresia ca sunt in rai. Nu ca sa ajunge vreodata acolo, asa ca macar aici sa ma simt asa .

Mai am doua zile de invatat, abia astept sa treaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

gusta....ai incercat sa te deghizezi in zebra???? gluma, gluma...esti bine? intreaga?? cred ca doare ca draq, offff. important e cosul cu rufe, a ramas intact, nu??? ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Vezi, Gusta? Asa se intampla cand trebaluiesti!

Si ca sa stii de la mine: te-a ajuns blestemul camasii olandezului! Ca prea te-ai rasculat contra camasii nespalate e bietului om!

Dar spune, erau curate rufele din cos? Cred ca nu, de vreme ce coborai cu ele

Atentie sporita, deci: blestemul camasii/mopului e implacabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Gusta, ca sa o citez pe fi-mea: goed gedaan meisje!

Ma doare mana de mor. Am facut un milion de chestii azi pentru scoala fetelor. Am de facut niste activitati acasa, de facut poze, colaje, de povestit (in olandeza, v-ati prins) activitatile mimozelor si de lipit in caietu clasii. Azi am rezolvat una, duminica e randu aleilalte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Deci va rog io nu glumiti cu bubele, ca eu sunt ca in liceu Deci nu-mi era de-ajuns ca am puncte negre tot la fiecare por dar mai sunt si plina de cosuri.

Nebunatico, te-au atacat hormonii ... baga repede o depilare pe ici pe colo prin partie esentiale si ataca si tu mai departe ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza .

O cafea neagra pentru toata lumea.

Doare a naibii la coaste si mana stanga nu o pot ridica prea mult.
Ema cosul e intact ,cine stie daca il mai folosesc eu.
Tanti Z nu ma mai zic nimic de camasa omului il las cu ea o spal o calc fara discuti.Rufele le duceam la spalat.
Kariguld sper sa nu imi fi rupt nimic ca eu ma medic nu ma duc asa dungata.
Alra mare dreptate mai are copilul tau.

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Buna, gospodinelor! Sau gaspadinelor-pe ruseste.

Aruncati si la mine niste chef, ca am impresia ca a aruncat Mihaela samanta de lene spre mine si a batut vantul dinspre Kalmar in dimineata asta, de s-a prins asa bine.

Aici e recisor si soare, zapada s-a dus si eu sunt nemultumita din cauza asta. Sa vedeti chestie, in Suedia totul e foarte discret. Acum doua nopti a nins noaptea, pe furis

Gusta, eu zic sa mergi totusi la un medic, dungata sau nedungata, ca daca ti-ai fisurat vreo coasta o sa te mai doara inca mult timp. Un medic ti-ar da niste analgezice mai eficiente. Sau in Olanda nu e nevoie de reteta pentru analgezicele mai puternice?

Mergi la inceput