Sfatul batranelor (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Buna seara! Trec si eu pe la voi, cam pe fuga. Mai am putin si ma eliberez de sarcini scolaresti-nu pentru mult timp, insa.

Vestea cea mare si buna e ca ningeeeeeeeeee!!!
Cam apoasa zapada, ca e destul de cald, dar totusi, NINGE! O sa avem zapada de Craciun, ura!

Am reusit printre picaturi sa igienizez oarecum casa si sa pun niscaiva becuri colorate si globuri pe ici-pe colo. Arata festiv

Zilele astea trebuie sa ma duc sa caut un cadou pentru fiu-meu. I-am cumparat un set de cuburi de lemn pentru construit, dar colegul de apartament zice ca nu e suficient, mai trebuie si o masina, ceva...

Cred ca i-l cumpar pe Bucsa, ala din Cars

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

si eu la fel: stau la tara insa la distanta mica de orase turistice si de mare. in mai putin de jumatate de ora de masina sunt in balamuc :). la noi in sat e liniste si siguranta, liniste - cam vorba bine, caci fata vecinilor ne biberizeaza cu consecventa, zi de vara pana'n seara si zi de iarna pe'ntuneric. in general cand duc fetele la culcare ne bubuie peretele

carmaw, pentru numai o luna nu stiu ce altceva puteati inchiria, si daca vreau sa fac schimb cu tine, e din cauza vremii. asta vara consideram serios sa plec unde vad cu ochii ... soarele

edit: pe asta o stiti?

Vacanta cu Laura in Romania

Pai gata facem schimb ...dar tu stii greaca ??ca o sa ai o problema....eu cu franceza suntem amici de la 5 anisori indepartati
Puteam sa mergem la familie ca au case imense in reg dif
Toti ne au invitat dar am un capos in dotare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

iubita, la mine se vorbeste olandeza. daca am reusit sa invat chestia asta sunt convinsa ca pentru greaca nu imi trebuie mai mult de o "sesiune"

edit - faza cu sesiunea se refera la bancul cu studentul roman si limba japoneza:

Un student roman e intrebat:

- Cat timp credeti ca va ia sa invatati limba japoneza?
- E examen sau colocviu?
- Examen
- Pai daca e examen cam o saptamana, daca e colocviu il dau si maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

carmaw daca te duci in Antarctica, atunci nu ma vizitezi . Ca te duci la Polul Sud. Nu de alta.

Oricum, eu nu stau nici la Polul Nord, la noi se face plaja si baie in mare vara, e insula turistica. Si seamana cu insulele grecesti, doar ca nu sunt casele ca pe acolo. Dar peisajele da . Si avem oi in loc de capre. Si veniti pe insula Fårö unde e inmormantat Ingmar Bergman, e fascinanta!

Tanti, la noi a nins ieri. Degeaba. Azi avem 4 grade. Nah ieri era unul. Pana la Craciun poate ninge si topi in fiecare zi .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

iubita, la mine se vorbeste olandeza. daca am reusit sa invat chestia asta sunt convinsa ca pentru greaca nu imi trebuie mai mult de o "sesiune"

edit - faza cu sesiunea se refera la bancul cu studentul roman si limba japoneza:

Un student roman e intrebat:

- Cat timp credeti ca va ia sa invatati limba japoneza?
- E examen sau colocviu?
- Examen
- Pai daca e examen cam o saptamana, daca e colocviu il dau si maine!

Vacanta cu Laura in Romania

E tare bancul...deci stai in frumoasa regiune flamanda.
Am priceput nu mi fac griji...pai vino sa ti dau cheile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

carmaw daca te duci in Antarctica, atunci nu ma vizitezi . Ca te duci la Polul Sud. Nu de alta.

Oricum, eu nu stau nici la Polul Nord, la noi se face plaja si baie in mare vara, e insula turistica. Si seamana cu insulele grecesti, doar ca nu sunt casele ca pe acolo. Dar peisajele da . Si avem oi in loc de capre. Si veniti pe insula Fårö unde e inmormantat Ingmar Bergman, e fascinanta!

Tanti, la noi a nins ieri. Degeaba. Azi avem 4 grade. Nah ieri era unul. Pana la Craciun poate ninge si topi in fiecare zi .

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie

dom le is ZERO la geografie...
am o vara care face croaziere acolo si mi a umplut capul....oricum la tine e deosebit!!
Cum nu aveam' nimic' de facut miine al meu a organizat o masa la lacul Kurma cu o fam de francezi ce si au luat casa aici...Cred ca deschidem o asociatie

Mergi la inceput

o mica atentie...
http://www.youtube.com/watch?v=ZoHGBZNKf_M&feature=share

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

carmaw am uitat sa spun de pisic. E bine, multumesc. Al tau/a ta?
Vineri plecam cu totii pana duminica de acasa, ne petrecem we-ul pe continent, in orasul studentiei mele . Asa ca il lasam in grija vecinilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

pai in bucuresti nici eu n-am

Corap, ne aburesti ... mai bine da-ne numele si adresa salonului de cosmetica pe care il folosesti (ia ca scosei si o rima cu ocazia asta) ...si spune-ne ca la oras sunt cosmeticienele mai pricepute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Deci va rog io nu glumiti cu bubele, ca eu sunt ca in liceu Deci nu-mi era de-ajuns ca am puncte negre tot la fiecare por dar mai sunt si plina de cosuri.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput