Sfatul batranelor (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

eu stau la tara intre vaci, pe mine nu ma faci geloasa

bufleo, am una si mai tare ca a ta. pe la 3,5 ani mandra mea mare a fost operata pt o hernie minora. dupa operatie trebuia sa mergem la control, asta intr-o seara. deci luam mandra de la cresa (fusese la gradi toata dimineata si o recuperasera ei) si ne ducem cu ea direct la doctor. controlul implica evident dat lenjeria jos, pentru ca locul cu pricina era un pic ascuns ca sa zic asa.

in timp ce asteptam la dr, gagica vrea la baie. cand ii dau chiloteii jos ma ingrozesc: nu numai ca erau patati cu ceva maroniu, insa acel maroniu era inca acolo, in cantitate suficienta pentru a fi raschetat cu hartia igienica. saracu copil facuse nr. 2 pe la scoala si probabil ca nu fusese nici o juf pe faza sa ii reabiliteze "onoarea".

dupe care am intrat la dr in cabinet

no comments further

Bai, nu aveti dreptate - copilul tau venea direct de la cresa, dar al meu venea DE ACASA ...cum sa scoti nene un copil din casa cu o gaura cat pumnul in ciorapi ...zau asa ! ! !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

In legatura cu locuitul, eu sunt undeva pe la mijloc - adica imi place la oras, sa vin, sa profit de avantajele lui (magazine, teatre, restaurant) dar vreau sa dorm la liniste. De aceea noi locui de fapt la tara, dar la 30 min de Manhattan ...realitatea este ca nu ne ducem des acolo, dar numai ideea ca ma pot duce oricand este un confort psihic extraordinar ...si de aceea nu am nici un cos pe fatza (sic !)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pai in bucuresti nici eu n-am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

da' io nu stau la tzara, stau la oras . Numai ca nu stau in centru, ci la periferie, desi fac numai 10 min cu masina. E drept ca nu avem mall-uri dar nu sunt deloc fan. Imi satisfac placerea de mall de cateva ori pe an si ma declar satisfacuta. Da...fiica-mea adolescenta sufera din cauza asta...:)). Magazine frumoase insa sunt, cinematografe, sali de concerte, teatru. Nu este opera. Dar se vizioneaza in direct Metropolitan New York, intr-o sala de cinema. :)

E un oras mic, aerisit, ca toate orasele suedeze de altfel. Chiar si Stockholmul e aerisit comparativ cu metropole europene. Dar pentru mine e aglomerat .

edit: fotografiile sunt din centul vechi care e patrimoniu UNESCO, vechi din evul mediu. sec.11-13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Acu' vreo 3 ani de 1 decembrie ma duc io pe la soru-mea.
Inainte de plecare o vad pe fii-mea cu ciorapii rupti, asa, pana pe la jumatea calcaiului. O trimit sa si-i schimbe. A mosmondit ea ce-a mosmondit in camera si a venit victorioasa: "Gata, mami!"
Acolo, de plictiseala s-a dus in vizita la o vecina, in varsta.

Nu va spun ca vecina aia a descaltat-o, i-a vazut ciorapii aia ferfenititi si a venit si mi-a dat o pereche de ciorapi nou-nouti cadou de Mos Nicolae:
"Ii cumparasem pentru nepoata mea, da' fata ta are mai mare nevoie de ei"

Am intrebat-o si eu ce-a fost in capul ei de nu si-a schimbat ciorapii si a mai si mintit: "Pai, am stiut ca nu ma controlezi, de-aia nu i-am schimbat"

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Eu va invit sa luati o gura de aer pe insula unde traiesc, sunt sigura ca va trec toate grijile si necazurile, mai ales ca azi e soare!
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150398395921216.352034.248842681215&type=1

http://vorbele.wordpress.com/" target="_blank"> pur si simplu...

http://salmi-foto.blogspot.com/" target="_blank"> Hobby

http://salmi-ladrum.blogspot.com/" target="_blank"> calator de profesie

Pai Mihaela vino tu mai intii aici si pe urma hotarim unde invitam fetele nu?
Ce ti face pisu??
Da repede ca vineri seara plec cu vaporul spre pireas apoi 2 zile de condus prin Elada si BG ca sa ajungem si dupa 2 hoteluri in Campina ca omu meu nu vrea sa mi deranjeze familia din Bucuresti...
Asa mi vine cite odata....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

eu stau la tara intre vaci, pe mine nu ma faci geloasa

Dau niste capre cretane pe vacile tale ...dar asta pina in 15 ian cind vin pt una luna cu omu' la Be la familionu lui ...dar noi mai hoti(cititi va rog idioiti) stam nene la gite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

carmaw, pai eu am fost pe la voi :). In peninsula, placut tare, mai vreau! Eu de asta fac reclama, ca pe aici stiu sigur ca nu a fost nimeni!

Nu am chef aaaaaazi...va suna cunoscut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

si eu la fel: stau la tara insa la distanta mica de orase turistice si de mare. in mai putin de jumatate de ora de masina sunt in balamuc :). la noi in sat e liniste si siguranta, liniste - cam vorba bine, caci fata vecinilor ne biberizeaza cu consecventa, zi de vara pana'n seara si zi de iarna pe'ntuneric. in general cand duc fetele la culcare ne bubuie peretele

carmaw, pentru numai o luna nu stiu ce altceva puteati inchiria, si daca vreau sa fac schimb cu tine, e din cauza vremii. asta vara consideram serios sa plec unde vad cu ochii ... soarele

edit: pe asta o stiti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

carmaw, pai eu am fost pe la voi :). In peninsula, placut tare, mai vreau! Eu de asta fac reclama, ca pe aici stiu sigur ca nu a fost nimeni!

Nu am chef aaaaaazi...va suna cunoscut?

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie

Daca da DD poate prin anul 2013 fac si eu o croaziera in antartica..;da cine stie???

Mergi la inceput