Sfatul batranelor (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

BUFLEA...daca el era barbat si nu era doctorita...stie ca dinsii .... vin de pe o alta planeta!
Nu te mai necajii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buflea.....stai calma, si al meu tot cam asa arata cand il scoate bunica'sa.....muci nu are ca si-i sterge cu maneca, nu stiu unde a invatat....dar in schimba.....copy - paste cu mici diferente ca e baiat....si eu ma flambez de numa....si-i zic...replica vine....lasa-l ca doar nu-l insori acu

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu va invit sa luati o gura de aer pe insula unde traiesc, sunt sigura ca va trec toate grijile si necazurile, mai ales ca azi e soare!
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150398395921216.352034.248842681215&type=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

dap. e misto. ce m-ai ofticat. (cu toate ca nu m-as muta, de fapt, intr-un orasel asa linistit. poate la pensie )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu nu as da linistea de aici pentru nimic in lume! Cand ma duc in Kalmar, ma zapaceste aglomeratia si zgomotul, desi nu e deloc un oras aglomerat. Iar vara aici...plecam :). Vin turistii si e furnicar! Uneori nu gasesti loc pe plaja, atatia sunt! Abia asteptam sa se faca octombrie sa se rareasca :). Si pana in iunie, respiram .

In plus, pentru copii e un loc ideal unde sa ii cresti. Fara pericole, asta valoreaza mai mult decat orice.

Te-am convins?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

eu stau la tara intre vaci, pe mine nu ma faci geloasa

bufleo, am una si mai tare ca a ta. pe la 3,5 ani mandra mea mare a fost operata pt o hernie minora. dupa operatie trebuia sa mergem la control, asta intr-o seara. deci luam mandra de la cresa (fusese la gradi toata dimineata si o recuperasera ei) si ne ducem cu ea direct la doctor. controlul implica evident dat lenjeria jos, pentru ca locul cu pricina era un pic ascuns ca sa zic asa.

in timp ce asteptam la dr, gagica vrea la baie. cand ii dau chiloteii jos ma ingrozesc: nu numai ca erau patati cu ceva maroniu, insa acel maroniu era inca acolo, in cantitate suficienta pentru a fi raschetat cu hartia igienica. saracu copil facuse nr. 2 pe la scoala si probabil ca nu fusese nici o juf pe faza sa ii reabiliteze "onoarea".

dupe care am intrat la dr in cabinet

no comments further

Mergi la inceput

eu cand stau doua zile la maica-mea la tara ma ofilesc de tot ... adica ma imbolnavesc, imi piere culoarea din obraji... de-astea

cred ca-s dependenta de esapamente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

'neata

buflea, care-i baiul? nemtii umbla la costum si cop'chii lor parca-s adunati de pe garla. in special aia de 4-5-6 ani.

corap, nu-ti mai prieste aerul curat?

ema, sanatate la prichindel. ai de la mine un brat de .

m-am intrebat de multe ori cum am trait in capitala romaneasca? cum de n-am murit sufocata? daca inca scriu aici, e dovada ca m-am adaptat.

fetele studioase, spor la invatat si bafta la examene.

mancare de cartofi cu ciuperci am facut. plus snitzele. ploua, asa ca planurile de fugit in oras vor suferi amanare.

Mergi la inceput

dap, cam asa ceva - daca merg cateva zile la munte ma umplu de cosuri (banuiesc ca incepe dezintoxicarea).
in concedii merg in mari aglomerari urbane (ca sa ma esprim asa).
i'm a city girl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

kari...sarumana! si de flori si de urari
eu nu pot in capitala, pt mine e un haos total, un ritm alert, naucitor....brrrr, na, daca mi-s moldoveancaaaa

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput