Sfatul batranelor (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Kari, tu cu mancarea, eu cu ceea ce se intampla cu mancarea in stomac, intestin si mai departe. A fost pauza in program, am fugit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Mihaela, daca imi dai un pahar de lapte pe stomacul gol iti explic eu cu cronometrul in mana tot traseul :). Nici nu ia mult, maxim 25 de minute dupa ceas.

Eu am venit in pauza cu cumparaturile sa vad ce a intreprins NOUA mea femeie la curatenie. Well, cum am ochifor'at de soacra si stiu unde sa ma uit, bilantul nu e prea pozitiv pt ea: podeaua din baie e cum am lasat-o, nespalata si neaspirata pe la colturi, toaleta din baie pare curata insa daca te uiti critic vezi ca nu a atins-o si in a niscaiva detalii. Pozitiv pt ea e ca a spalat 2 geamuri care devenisera opace si, ma rog, aspectul general e de curat. Nu ca ar fi fost prea jeg inainte, tocmai asta e capcana in care pica tipele care imi fac curat, unele chestii nu le mai fac caci din avion arata bine :))

Asta e, mai bine ca nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

mihaela, spor la invatat.

a venit un curier de la firma noastra. mi-a trimis seful un cos de fructe. acum sincer, ar trebui sa ma ingrijorez, sau... sa-i dau un telefon cu multumire.
deja am dat gata trei mandarine, sunt la a patra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

is cu 2 beri la bord, non alcool, asa ca nu garantez pt ceea ce scriu
bafta la invatat si examene....tanti cred ca-i pe felie ca nu ne-a vizitat de cateva zile.
maiiiii, eu am fost fooooooooooooaaaaaaarrrrrrttttttteeeee cuminte, pe bune....si n-a venit mosul....deci eu nu pot decat sa trag o singura concluzie, mosului nu-i plac fetele foarte cuminti. e, promit ca anul viitor sa nu mai fiu asa cuminte

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fata hai..du-te la somn...macar io-s si insomniaca..urmaresc Fringe...si bantui..maine, adica azi, oricum la 08.00 sunt in picioare!

Las-o pe Dahri..a citit prea multe romane de S.Brown si acum le testeaza ca Diaconescu..pe babele insomniace si pliurde precum noi.

Io una nu cred o iota din ce tot scuipa fata aia pe acolo..

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

fata hai..du-te la somn...macar io-s si insomniaca..urmaresc Fringe...si bantui..maine, adica azi, oricum la 08.00 sunt in picioare!

Las-o pe Dahri..a citit prea multe romane de S.Brown si acum le testeaza ca Diaconescu..pe babele insomniace si pliurde precum noi.

Io una nu cred o iota din ce tot scuipa fata aia pe acolo..

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

fata haiiiii....n-am somn, te-am cautat si pe FB. o sa ma culc mai acusica ca vad ca s-a mai linistit, ca era agitat rau. dar cine crede? eu din start am zis ca fabuleaza, dar se aprinde de-i zici ceva si-mi place 'flambata'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Fabuleaza...da' care-i scopu'?

defapt is mai multe..nu le spun pe toate..ca voi supara cateva capete luminate

insa principalu'...are un comportament deviant..sadic si face teste "pe soriceii de pe forum".disgratios.

31+
Citat:

Mergi la inceput

de ce ti s-ar parea ca o persoana ca ea ar avea un scop anume???? de fapt, cred ca e lipsa de atentie, e singura cuc si inventeaza.....stii cand eram mici si ne imaginam palate de clestar cu feti frumosi??? e, asa se imagineaza si ea o super femeie care rupe inimi, 'calca tot ce-i iese in picioare', cred ca i s-o fi pus pata pe unul insurat cu copil si si-l doreste cu atata disperare incat isi tese o poveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Mai da voi de ce nu dormiti?
Ha??
Eu una nu mai am somn de la 3....mama ei de noapte...a fost meci grecii cu englejii... barbatemiu a demolat casa( si eu pe el)... ca se auzea in toata zona
Acum caut un serial usor optimist de gacici....aveti vre un link si pt mine?
Azi suntem haihui trebuie sa aranjez cu Postasul sa mi trimita scrisorile,sa fac plati(multe) cumparaturi.
Va pup ...pe curajoasele din fata calculatorului si pe fetele care dorm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Scriu si eu repede ...sunt suparata pe colegul, adica ne-am putin certat. Pe scurt, avea fata programare la doctor la 7:45 P.M. si cum am treaba la serviciu, ma gandeam ca poate ajung sa o duc eu acolo - ei bine, am plecat la 6:30 de la birou si am intrat frate intr-un trafic pentru ca un bou cu un harb de masina s-a gandit sa intzepeneasca in mijlocul drumului ..si astia nu muta 1 cm masina de acolo, asa ca s-a inchis o banda, mai si ploua, varza s-a facut totul. Si desigur ca il sunt pe Dn Buflea sa ii comunic ca sunt in trafic si nu ajung - puah ! a luat foc, ca nu am plecat suficient de repede, ca fac special, ca el ii duce dimineata, ii ia dupa amiaza si ca intinde coarda la serviciu, ca are de lucru (?) .. bullshit, de fapt nu avea chef sa se care cu 2 copii dupa el la doctor.
Dupa ce l-am ascultat bolborosind la telefon, nu m-am mai dus direct acasa, m-am dus la direct la doctor, ca sa-l scap de povara ...
Sa va spun cum arata Flavia mea, frumusete de fetita, in vizita la doctor - avea bluza de dimineata care acum era toata patata de oarece culori, fustitza tot de dimineata, ciorapii de dimineata care aveau mare gaura - bai, dar o gaura de intra pumnul pe acol si in picioare avea Crocsi (care sunt papucii de casa). Era ciufulita, ii curgeau mucii .. va spun, arata ca un pui de tzigan. Fetelor, sincer, oare numai al meu e asa ? El nu se uita cum iese din casa cu copilul ala, ca el personal nu avea nici o gaura in pantalon si nici ciufulit si jegos nu era ... mi-a fost o rusine de doctorul ala ... noi parintii eram aranjati de business si copiii erau adunati de pe maidan.

In fine, nu am mai spus nimic - ca si asa l-am ascultat vociferand la telefon ...damn it !

Mergi la inceput