Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (203)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

nasol si nasol :(

Eu is mai bine decat ieri, dar tot slabita, pus ca nu-mi revin cu burta acu', iar Robert...nu a mers luni din cauza conjunctivitei si azi a fost potop, plans, urnit cu greu din casa, plans acolo, stat ta-su cu el... si uite asa ma pune si pe mine in cur, ca ma invart prin casa fara chef de nimic.

Daaar...e bine ca-mi beau cu voi...

aaaa..una buna, as zice amuzant, daca nu e socant si scary - ieri am lasat-o pe Ana in dormitor, era pe acolo isi facea de lucru si am profitat sa ma duc sa intind rufele in baqlcon (ca altfel e si ea direct in balcon cu mine) si in timp ce intindeam rufe aud veselie mare dinspre dormitor. Merg s avad ce e si ce gasesc? Ana se catarase in patutul lui robert, era in picioare, cu mainile de perete, e un Mickey Mouse lipit acolo si sarea cat putea de tare in picoare si radea de mama focului. Am zburat din usa pana la ea...nu vreau sa ma gandesc cum s-ar fi putut lovi...ca patutul are si scandura de aia de protectie, s anu cada Robert din pat...brrrr...tre s-o pazesc ca pe butelie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Neatza.
Eu mai greu pe-aici ca mi s-a stricat laptopul si trebuie sa vad daca se rezolva cu un simplu instalat de windows sau e mai grav si mi-e frica ca toate pozele is acolo si nu nam backup la ele si am mai patit o data sa pierd toate pozele.Of, of, nu ma invat minte.

lorich ai facut calendarul advent? Eu am inceput ieri si parca lucrez cu 2 maini stangi, dar sper sa-l termin in timp util si sa si pun cate ceva prin cutiute.Eu m-am gandit la bombonele, ciocolatele, agrafe colorate, abtibilduri micute.
Si la noi la gardi este ceva actiune de strans jucarii si am incercat ieri sa aleg o jucarie ca sa o dam, dar Julia sarea imediat ca nuuu, ca e a ei ca se joaca cu ea, etc, asa ca o las balta anul asta ca oricum va veni din spate si Victor sa se joace cu ele, ai apoi cand is prea mari pt ele o sa le scoatem cu un camion din casa .

alysh multumim pt cafea.

Saptamana trecuta a venit Julia si ne-a zis ca la serbare va fi ingeras si eu am inceput sa vorbesc cu tati si sa comentez ca trebe sa-i facem rost de costum de ingeras si pacat ca nu e craciunita ca oricum va avea costumas dinala ca am comandat pt amandoi.A doua zi vine de la gradi "mami, eu o sa fiu craciunita" si cand am descusut-o a zis ca i-a spus educatoarei ca nu mai vrea ingeras ca vrea craciunita.Era sa-mi pice fata si mi-a parut rau de ce-am facut si trebuie sa ma abtin sa mai comentez unele chestii de fata cu ea.Voi reusiti sa nu vorbiti fata de ai vostri anumite lucruri sau va mai scapati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani Andreea/Andrada! Sa te bucuri de fam si cei dragi!

Bellenne, multumim pt. articole -- eu zic ca ceva ceva e adevarat in ele, fara foc nu iese fum si de aceea imi si dau de gandit astfel de studii

De zahar mai auzisem cat de "bun" e pt. sanatate si de bomboanele/jeleurile colorate frumos cu fel de fel de coloranti "minunati" la fel.
Noi bem apa si ceaiuri neindulcite la fel si lapte neindulcit

Si eu le dau dulciuri fetelor, ca nu se poate altfel - mai mergem la o zi de nastere, mai un tort, mai un baton de cioco, insa incerc totusi sa nu fie prea des si nu in cant. mari.
Eu mananc de ex. dulciuri multe, ca imi plac, insa feelingul meu de mama imi spune ca nu e bine sa le dau copiilor la fel de multe -- asa simt eu ca e bine pt ele, nu pot explica exact de ce si cum

Normal ca dulciurile sunt bucuria copiilor si de aceea eu nu le-as putea priva de dulciuri, insa citind si auzind si despre partea rea din dulciuri, incerc sa fiu undeva la mijloc, sa nu exagerez (sa fie totul echilibrat, nici prea mult, dar nici deloc)

Apropo de gene, mostenire genetica -- la noi e problema cu colesterolul, si dulciurile din comert sunt interzise in astfel de cazuri; la fel la pers. care au reflux gastric dulciurile irita mucoasa si provoaca reflux

Deci intrebarea: ce poate sa faca rau un dulce, doua sau noua pe zi ? --- poate face rau, exista cazuri cand poate face rau, nu ne dau seama insa pe moment (pt. ca depinde de mai multi factori - gene, mediu, alte boli mai stiu eu ce), si tocmai pt. ca nu putem sti cum va reactiona organismul in viitor si ce simptome va dezvolta - eu optez pt. moderatie

Nicole, din Carrefour e papusa asta? Irina o cheama? Cat costa? si ce mai face? Merci!

Adriana

Edit:
Lilly, pai fa un backup la poze, e pacat sa pierdeti atatea amintiri frumoase
Ref la intrebarea ta: eu nu reusesc -- vorbesc de multe ori chestii nepotrivite pt. urechile lor de fata cu ele si bine-nteles ca ele baga imediat la cap, si reproduc mai departe la fel de serios, ca cine le aude, se minuneaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

nasol si nasol :(

Eu is mai bine decat ieri, dar tot slabita, pus ca nu-mi revin cu burta acu', iar Robert...nu a mers luni din cauza conjunctivitei si azi a fost potop, plans, urnit cu greu din casa, plans acolo, stat ta-su cu el... si uite asa ma pune si pe mine in cur, ca ma invart prin casa fara chef de nimic.

Daaar...e bine ca-mi beau cu voi...

aaaa..una buna, as zice amuzant, daca nu e socant si scary - ieri am lasat-o pe Ana in dormitor, era pe acolo isi facea de lucru si am profitat sa ma duc sa intind rufele in baqlcon (ca altfel e si ea direct in balcon cu mine) si in timp ce intindeam rufe aud veselie mare dinspre dormitor. Merg s avad ce e si ce gasesc? Ana se catarase in patutul lui robert, era in picioare, cu mainile de perete, e un Mickey Mouse lipit acolo si sarea cat putea de tare in picoare si radea de mama focului. Am zburat din usa pana la ea...nu vreau sa ma gandesc cum s-ar fi putut lovi...ca patutul are si scandura de aia de protectie, s anu cada Robert din pat...brrrr...tre s-o pazesc ca pe butelie.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

Lori, bataita!!! noua nu ne-ai spus de conjuctivita cozonacului! sper ca i-a trecut!

patul lui Robert e asa inalt de te-ai speriat? si criti se catara pe toate cele cand era mica; si nici acum nu sta locului; parca e maimutza!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

si eu am uitat ieri sa spun Andradei !!! Sa fii sanatoasa, fericita alaturi de cei dragi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

LUMI..nu mai da, nu ma batea, nu ma omoraaaaa!!!
da, s-a trez cu o conjuctiv horror, nu putea sa-si deschida ochiul cyu mana; tobrex e miracol, e 90% vindecat acum.

LILY am facut primul etaj, tot nu stiu cum voi face cu "manerele" ..nu am chef sa cos 24 nasturi si nici nu-i am..vad eu ce improvizez, tu cum faci?

AR\DRIANA dulciurile cumparate sunt fff concentarte in zahar, au tone de zahar, sirop de glucoza si alte 10 feluri de zahar..sunt adev bombe, de asta prefer sa fac eu; dar nici nu ma feresc acum ca de bau-bau, vb ta, mai papa vreun kinder sau o felie d etort. Cu efectele pe termen lung sau scurt, cred ca depinde de materialul copilului, poate s anu aiba nimic sau poate sa faca ce e mai rau. Faza e ca pe langa tone de zahar, astea cump au si tone de colorant, conservant, potentiatori de aroma...deci...aaa si-n Ro nu le controleaza nimeni concentratiile acestor e-uri..deci...cum ne e norocu

Mergi la inceput

A venit aseara si studioul de design, nu e la fel ca in poza de pe site, nu l-am desfacut, dar sper sa fie acelasi lucru.

Si eu ar trebui sa le mai iau ceva dar nu stiu ce, oricum din experienta mea papusile inteligente, cantarete, vorbitoare nu prea au avut succesul scontat. Cred ca le iau niste costumatii de printese, zane ca toata ziua se schimba.

Mergi la inceput

Lorich: mai poti pune in loc de nasturi un snurulet lipit pe dos si desupra lipita o hartiuta sa nu se vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello,

Am o tona de lucru si tb neaparat sa termin lucrarea pana maine la ora 16 cel mai tarziu. CA seara am musafiri, nu pot sta peste program.

Dar nu ma pot abtine sa nu scriu, ce vreti, sunt dependenta

La mine noapte alba, efectiv. Am fost aseara doua ore cu ei in parc. Ajuns acasa, dat de mancare, spalat, schimbat. Eu si Luca in dormitor. Adorm. Aprinde lumina. Sting lumina, pus la loc in pat. Adorm a 2-a oara, hop sare pe mine si face precum calul. Il pun la loc, iar adorm. Hop, se da jos din pat si striga "apaaaaaaa", ii dau apa...ei si am adormit cred, fara exagerare de 30 de ori si de 30 de ori m-a trezit. Si m-au apucat nabadaile, a venit repede tati, care era cu Vla din sufra si m-a inlocuit.

Vlad baiat cuminte, dar peste noapte nu stiu ce a visat si s-a catarat non stop pe mine. Simteam ca innebunesc

Boon, vin la job, azi era zi mare, vroiam sa-i amintesc sefului ca mi-a promis o schimbare a sumei din salariu si mi-a zis sec ca "nu poate acum, din ianuarie, nu mai e mult, doar o luna". Doar o luna tataitza, dar eu ies pe minus in toata povestea asta. ma costa transport + mancare cateva milioane bune in plus, iar salariu e cat era indemnizatia. Slabut tare. Hmm, m-am enervat, acum mi-a mai trecut, sper sa se tina de cuvant, altfel tre sa ma reorientez.

Ma intorc la oile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Aly, imi pare rau de noaptea alba! eu nu m-am trezit de multe ori dar am avut niste vise asa de aiurea si solicitante ca m-am trezit obosita deja!
Si eu am stat ieri de la 7 la 9 afara cu Cristi! ne-am jucat de-a Alba ca Zapada (ea) si piticul (eu); de-a vecinele (eram fiecare suite in cate o casuta in parc); de-a serviciul (eu ii spuneam ce vreau si ea se ducea la sv si-mi aducea)...a fost frumos desi inghetasem la un moment dat!

apropo de sv, si eu trebuia sa renegociez salariul dupa 3 luni; ei as, crezi ca a mai zis cineva ceva?

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput