Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (203)
Raspunsuri - Pagina 10
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luminel Aly, imi pare rau de noaptea alba! eu nu m-am trezit de multe ori dar am avut niste vise asa de aiurea si solicitante ca m-am trezit obosita deja! Si eu am stat ieri de la 7 la 9 afara cu Cristi! ne-am jucat de-a Alba ca Zapada (ea) si piticul (eu); de-a vecinele (eram fiecare suite in cate o casuta in parc); de-a serviciul (eu ii spuneam ce vreau si ea se ducea la sv si-mi aducea)...a fost frumos desi inghetasem la un moment dat! apropo de sv, si eu trebuia sa renegociez salariul dupa 3 luni; ei as, crezi ca a mai zis cineva ceva? Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
luminel, felicitari dupa seara impreuna!
Lilly, noi in fr/engl mai vb intre noi . Si in fr nu ne mai merge, ca incepe sa priceapa.
Noi aseara am avut o seara minunata - cam asa e cand tati nu e acasa. Ne jucam, vorbim, ma paruie, se cocoatza in spatele meu daca ma asez pe canapea (cred ca ii permit si eu cam multe), si cand e obosita vine cu capul in bratele mele.
Am vb de Saint Nicolas, care o sa vina prin semineu si o sa ii aduca cadouri. I-am propus sa ii scriem, sa ne aduca plastelina, si a fost incantata, in seara asta nu ne videm, dar miine seara mai luam discutia despre Saint Nicolas, la care o sa ii facem fursecuri sa manance si el saracul, si sa ii zic ca o sa ii punem si soseta pt Robert.
Inca ma agit sa cumpar niste sosete mari, frumos decorate, dar nicio shansa pe aici (ce saracie, frate ), asa ca ma gandesc sa caut fedru rosu si verde sa ii fac eu sosete decorative. Altfel, sa vezi cum intindem noi sosetele noastre ....care este.
Alysh spune:
Ei,LUMI, iata ca tre' sa zicem noi daca nu zic ei. Si chiar asa te amana. Of, ce mi-as dori o afacere proprie. Am avut mereu cate o idee, apoi m-am lasat pagubasa Ce frumoas te-ai jucat cu Cristi! Eu n-am nici o sansa sa ma joc cu ei in parc, pt ca alearga ca bezmeticii, ma termina. Stef e asa relaxat, stabilim ca fiecare sa se ocupe de un copil si eu nu pot, ma uit dupa amandoi, imi face capul precum girofarul , sunt de groaza lumii. Cred ca ma imbolnavesc de nervii capului, vb lui Lorich
va pup, ca tre sa inchid acush
Luminel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
luminel, felicitari dupa seara impreuna! Noi aseara am avut o seara minunata - cam asa e cand tati nu e acasa. Ne jucam, vorbim, ma paruie, se cocoatza in spatele meu daca ma asez pe canapea (cred ca ii permit si eu cam multe), si cand e obosita vine cu capul in bratele mele. Am vb de Saint Nicolas, care o sa vina prin semineu si o sa ii aduca cadouri. I-am propus sa ii scriem, sa ne aduca plastelina, si a fost incantata, in seara asta nu ne videm, dar miine seara mai luam discutia despre Saint Nicolas, la care o sa ii facem fursecuri sa manance si el saracul, si sa ii zic ca o sa ii punem si soseta pt Robert. Inca ma agit sa cumpar niste sosete mari, frumos decorate, dar nicio shansa pe aici (ce saracie, frate ), asa ca ma gandesc sa caut fedru rosu si verde sa ii fac eu sosete decorative. Altfel, sa vezi cum intindem noi sosetele noastre ....care este. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
merci, merci lunea e ziua noastra, cand o iau eu d la cresa, ca frate-sau nu poate
m-am fortat sa ma pun la mintea ei si cred ca mi-a reusit
ce seara frumoasa ati avut si voi! Cristi nu stie de mos Nicolae, azi/maine o sa incerc sa-i explic si ei cum sta treaba, sa-mi
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
Aly, bafta sa primesti marirea!
eu din prea mult bun simt (care numai deservicii imi aduce) nu am mai zis nimic, ca ma mustra constiinta ca nu sunt tot timpul ocupata si nici mare profit nu aduc; dar asta e specificul, nu depinde de mine!
asta e contractul cu clientul.
offf, ca proasta mai sunt!
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
belleane spune:
Eu am intrebat-o pe Elena si mi-a zis cat se poate de ferm ca ea vrea ciocolata, nu a zis nimic de jucarii, papusi etc. Pe Ana nici nu o intreb si vreau sa si ocolesc partea cu scrisoarea pentru ca sigur nu va coicide cu ceea ce am cumparat deja noi. Parca vad ca ar vrea o noua papusa barbie sau Disney.
Simonix spune:
Vine moshuuu in curand :) Cred ca la noi va veni in weekend, duminica dimineata, sa poata profita de cadou. In mod normal moshu vine miercuri parca, dar va dati seama - scoala cupilul, vede racheta si ... mla scoala - pai e corect ? Asa ca devansam oleaca pe Saint Nicolas si o sa vina duminica, o sa ii fac niste mufini ceva :)
Si Robert face diferenta intre Saint Nicolas-ul belgo/olandez si Mos Craciun. Stie ca sunt doi - despre St Nicolaul lor stie chiar mai multe decat mine, lucreaza la el la scoala: i-au facut toiagul , barba si chapeau-ul. Ieri imi zicea ca St Nicolas are picioare lungi, sa umble sa duca cadouri pe la pitici.
Deocamdata am doar un cadou pregatit si sper sa ajung azi sa mai iau - problema e ca aici magazinele inchid la 6 si alea de jucarii se cam golesc zilele astea. Anul trecut cu doua zile inainte de St Nicu era PUSTIU in magazinele de jucarii - deci sper sa nu raman fara marfa. In weekend am incercat sa ajungem la un magazin si din pacate am ajuns acolo la 5 jumate - la 6 inchideau - sa lesin, fratilooorrr, cand au oamenii astia timp sa cumpere cadoaie, nu pricep. caci stiti ca duminica toate sunt inchise deci nu mai in timpul programului in saptamana... iar sambata iote ca am avut trebuir si am ramas fara jucarii. In fine ...
Eu o sa ii mai iau ceva de la playmobil, o tabla de desenat (din aia cu doua fetze, una magnetica si una de creta) si niste nimicuri ceva... Am si cartile puse deoparte de la targ si in weekendul asta mai fac odata targul de carte (by the way, Cleo, sa mergem amandoua).
Cleo- Sosete colorate - pune-l pe Victor sa se uite mai, voi aveti un mare avantaj si nu il folositi Io l-as alerga pe om de ar fi vai de capul lui... Pt jucarii m-as uita online pe site-urile de jucarii si i-as da comanda. Iar cu sosete - sa se duca la Georges Henri ca acolo e si Blokker si sunt multe magazine pe strada aia.
Alysh - ce nopti ai si tu ... Bine, si eu sunt cam calare cu fiumiu - cam jumatate din noapte o petrec cu el, uenori ma duc la el fara sa ma cheme E mai mare si sa vezi cum ma ia in brate, stau cu spatele la el, el e lipit de mine, ma ia de mijloc si eu il tin de manuta :) Si asa adormim. Acum, nu e tocmai odihnitor pentru mine, ca dorm asa, iepureste, dar imi place. Vaz ca incep sa dorm cam 6 ore pe noapte, tot reduc numarul de ore... Nu imi e somn seara si adorm foarte greu, dupa 12 juma, 1, apoi ma mai scoala si Robert pe la 3, 4 si dupa aia nu prea e somn adevarat. Dar in genere vad ca nu se resimte ziua.
Lori - sanatate. Si la Robert a trecut f repede conjunctivita, cu picaturi, tin minte ca facusem si eu de la el. La noi la scoala s-a ameliorat situatia, la fel si la dans, tii minte ca de la o vreme incepuse sa planga diminetile sau la dans ... Am vorbit cu el si imi zicea ca il dor urechile de la muzica tare la dans - am vorbit cu Madama de fatza cu el si am rugat-o sa dea mai incet si a vazut ca se poate asa. Eu mereu vorbesc cu madamele de fatza cu el cand imi zice ca il deranjeaza ceva / cineva si vad ca are in redere in mine, ca imi spune mai multe si acum ma roaga uneori sa il ajut.
Insa acusha ar trebui sa il invat sa se descurce si singur, sa aleaga solutia: vorbit cu mami sau direct cu madama. E: Mami, ma poti ajuta? Gaby ma deranjeaza la somn (la scoala) - face zgomote. Eu: pai si i-ai zis la Madama? El: nu, ti-am zis tie Eu: Pai mami te poate ajuta, sigur ca pot vorbi cu Madama, dar nu crezi ca ar fi mai bine sa vorbesti tu cu ea? Eu nu te pot ajuta atunci cand face Gaby zgomot - deci tu trebuie sa rezolvi.
Si vad ca merge, mi-au zis madamele ca s-a deschis foarte mult si sper ca isi gestioneaza mai bine micile conflicte care il frustrau. Dar na, el a trebuit sa fie un pic impins, a avut nevoie sa ma vada pe mine ca iau initiativa si ca am grija de el chiar daca sunt departe, ca ma asigur ca madamele sunt "cuminti"
Fug la munci !
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
belleane spune:
Doloress:am uitat ieri sa-ti spun sa te uiti dupa consola xbox cu kinetix, e mai evoluata, are grafica mai buna. Consola wii eu am de vreo 4 ani, deci e alta generatie. Am vazut o demonstratie si mi se pare bestiala asta cu kinetix .
Victoria_mami spune:
Sa va spun o perluta de-a Victoriei: soacra-mea e alba in cap, alba-alba, nici macar gri! Ma intrebase Victoria daca Santa e batran. Si zic Daaaaaaa, ebatran, batran tare, ca... Si sare Victoria: ca Granny? M-a bufnit rasul! Si i-am zis Nu, mult mai batran ca Granny! E batran ca timpul! Si apoi i-am explicat ca Santa ii ducea si la Granny cadouri cand Granny era o fetita mica.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685
aldaesme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE aici e despre iubitul zahar: http://www.financiarul.ro/2011/11/05/lectia-de-sanatate-care-este-combustibilul-preferat-al-celulelor-canceroase/ |
Bineinteles ca precum spunea si Adriana fara foc nu iese fum si doar stim toti ca un aport important de zahar in organism numa bine nu face insa...
Astea cu cancerul si zaharul sunt mituri care circula pe net de ceva ani iar domnul doctor cu tot respectul pentru studiile, ca o mana de altii prin Romania, exploateaza la maxim sursele astea bazandu-se pe dorinta populatiei de a gasii o cauza certa a cancerului, in acest caz. Imi pare rau sa spun dar pentru mine dansul nu prezimnta nici un fel de credibilitate fiindca nu am gasit nici un articol stiitific publicat de dansul intr-un jurnal medical international unde, cum stiu bine unii, trebuie sa treci de un scrutin serios si sa vii cu fapte concrete ca sa fii publicat (peer review). Da, da stiu ca sunt mereu toma necredinciosul, dar daca ar fi cum zice dansul am fi serios toti inglodati in cancer ca vrea si eu sa stiu care e omul ala, in afara de diabetici, care vrand navrand nu baga mai mult de o lingurita de zahar pe zi.
Evident nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, imi spuneam doar punctul de vedere, pentru o trecere in vedere relativ simplista a miturilor legate de cancer va ofer www.uwhealth.org/news/cancer-myth-busting/13581" target="_blank">aici un articol datand din 2008 (in termeni stiitifici acu o suta de ani) in care deja se cunoaste minunatul mit, unul mai recent www.cancer.net/patient/All About Cancer/Cancer.Net Feature Articles/Cancer Basics/Cancer Myths" target="_blank">aici.
Cum bine spunea cineva oricum viata este singura boala incurabila, mai bine traiesc in echilibru, si asta inseamna ca mananc din toate (alea care imi plac ca melci nu ma va face nimeni niciodata sa mananc) decat sa ma feresc de 9/10 din bunatatile lumii ca sa aflu peste vreo doi ani dintr-o sursa din asta credibila ca defapt am ales calea cea proasta.
Aceasta a fost strict parerea mea strict legata de articol.
Si acu'sa va spun...tocmai iesim si noi dintr-o bronsita, de doi ani nu am mai avut nimic care sa nu treaca in doi timp si trei miscari. Evident brosnita noastra s-a lasat cu antibiotic, aerosoli la mijloc de noapte cate doua ceasuri numai ca sa reusim sa facem copilul sa respire acceptabil, olita folosita pe post de galeata de vomitat din cauza tusei...ce mai, tot tacamul. Bine ca a trecut. Cel mai dificil a fost sa ii tot repetam ca nu putem sa o ducem la bazin ca e bolnava. Copila oricum are simtul umorului...in zilele d emers la bazin in jurul orei d ebazin se dadea sanatoasa tun, desi tusea de tremura casa dar dimineata cand ar fi fost de mers la scoala imi zicea cu zambetul pe buze ca ea e bolnava si deci trebuie sa ramana cu mine acasa.
Lory incerc in seara asta sa iti scriu cateva retete pe fb, acum nu stiu daca am timp.
Simonix cumva tu ai pierdut lupta Ma intrebaa Lorelei aseara : "Mami, unde e Bogdan" "Care Bogdan?" "Tati lui Robert" "Acasa la el, cred" "Atunci e si Robert acolo" "Cred ca e si Robert acolo si cred ca e si Simona" raspuns de copil "Simona nu conteaza"...Deci nu stiu ce i-ai facut, ca acu'vreo doua nopti in agitarea ei v-a si visat...Te rog frumos fii si tu mai gentila in timpul noptii Te tzuc tare, mi-e dor de tine!
Am produs si prima rochie a sezonului de data asta la croseta, nu o pun pe net ca vreau sa fie tinuta ei la petrecerea Belgo Olandeza si deci nu vreau sa stric...surpriza
Si da, si Lorelei mananca zilnic dulciuri, nici macar nu am mare control asupra, fiindca la scoala primesc desert, doua zile pe saptamana e o chestie dulce...budinca, iaurt cu fructe, etc, in rest fructe, evidnet nu acre. Acasa cere uneori jeleuri asa ca i-am luat cei mai mici ursuleti din lume ca sa nu fie prea mult si evident in fiecare uikend sunt biscuiti sau prajitura, plus dimineti cu cereale in lapte (si da majoritatea contin si zahar) sa nu mai vorbim de sucul cel putin o cana pe zi. ea insa bea ceaiul complect neindulcit nu ca asta ar fi senzational
Va pup pe toate, multa sanatate unde e nevoie si o zi superba in continuare,
Esme
Later edit:
Ca tot e vorba de cadouri eu o tot intreb si ea eludeaza raspunsul, am smuls de la ea una alta dar nu ramane niciodata pe aceleasi dorinte on plus, cred ca am zapacit-o la cap ca sambata s-a uitat asa candid la mine si mi-a spus :"Stii ce, mai bine sa nu aduca nimic!" Cum asta nu s eva intampla ma voi baza pe ce a spus pana acum...masina de spalat "de jucarie mami, ca din aia adevarata am deja" , calcator, tot de jucarie si din acelasi motiv ca cel de mai sus, racheta (probabil de la lego), "acuarele mami, uite ca se termina", Papusi Matroska ca are o prietena de-a ei si alea par singurele papusi care ii plac momentan...acasa, in vizita ii plac toate papusile altora, laborator de chimie "sa facem experimente" ca astea ii plac!
Luminel spune:
Nadia, pai faceti-o pe buni Mos
fetelor, dupa multa gandire si cautat pe net, m-am hotarat la urmatorul meniu pt ziua mea:
salata boeuf
salata de vinete
zacusca
tarta asta
friptura de pui + porc cu ciuperci pane si asta ca garnitura
tiramisu si prejitura asta
what do you think?
acu' sa vad si cand le fac pe toate in afar de zacusca; pe asta o am