Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (203)
Raspunsuri - Pagina 11
Lorich spune:
LUMi, suna ff bine, dar e la muncaaaa...tarta aia e dementiala (cu praz si ciuperci, bine ca ai pus link, ca pierdusem, nu mai stiam de unde o lausem)...restul..o s ale vizitem imediat! si spor la treaba!! O sa pocneasca neste burti!
NADIA ce tare! Ce asocieri face mintea aia a ei!
ESME sarumana, cand ai tu timp, nu e mare graba, daca nu e timp...o s afac o reteta pe care o am deja salvata, tot de-a ta...sanatate multa si multumim pt interventie, stiu si eu ca pe net zboara multeeee...numa soacra-mea ma bombardeaza zilnic cu 5 mailuiri despre cancer, sanatate, miracole...
Alex@Sara spune:
Hop si eu,in 2 timpi si 3 miscari,sa ii dau cateva idei tizei mele ,pentru masa de la scarbici:
carnaciori de bere,inveliti in foietaj cumparat si bagati la cuptor..iti ia 15 minute pentru a inveli cam jumate de kg de carnaciori(nu stiu cate persoane sunteti,dar astia sunt mici si multi-adica carnaciorii de bere si zic ca jumate de kg e arhisuficient).
ficatei dati intr-un clocot/doua,apoi scursi,sare putina/piper,inveliti intr-o felie subtire de Bacon(il feliezi in magazin,cat mai subtirel sa se poata rula frumos pe ficatei,,prnzi cu cate o scobitoare si dati la cuptor in tava pe hartie de copt,pana se rumeneste frumusel baconul.Timp efectiv de lucru,cam 15-20 minute plus cam 20-25 minutele la cuptor
Icre(de cumparat gata facute sau facute de tine),servite pe cate o feliuta de lamaie-10 minute si ai umplut cateva platouri
cascaval taiat cubuletel,infipt intr-o scobitoare si cate un "mot" o boaba de strugure
bagheta taiata felii,prajita,unsa cu putin unt si cate un mot de somon afumat
mai am idei,mai revin,dara cum am putintica treaba
Sunt maestra in pregatiri mega rapide,ca in ultimii ani,cu toate ocaziile deosebite din familion,eu singura singurica am pregatit toate mesele
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara Hop si eu,in 2 timpi si 3 miscari,sa ii dau cateva idei tizei mele ,pentru masa de la scarbici: carnaciori de bere,inveliti in foietaj cumparat si bagati la cuptor..iti ia 15 minute pentru a inveli cam jumate de kg de carnaciori(nu stiu cate persoane sunteti,dar astia sunt mici si multi-adica carnaciorii de bere si zic ca jumate de kg e arhisuficient). ficatei dati intr-un clocot/doua,apoi scursi,sare putina/piper,inveliti intr-o felie subtire de Bacon(il feliezi in magazin,cat mai subtirel sa se poata rula frumos pe ficatei,,prnzi cu cate o scobitoare si dati la cuptor in tava pe hartie de copt,pana se rumeneste frumusel baconul.Timp efectiv de lucru,cam 15-20 minute plus cam 20-25 minutele la cuptor Icre(de cumparat gata facute sau facute de tine),servite pe cate o feliuta de lamaie-10 minute si ai umplut cateva platouri cascaval taiat cubuletel,infipt intr-o scobitoare si cate un "mot" o boaba de strugure bagheta taiata felii,prajita,unsa cu putin unt si cate un mot de somon afumat mai am idei,mai revin,dara cum am putintica treaba Sunt maestra in pregatiri mega rapide,ca in ultimii ani,cu toate ocaziile deosebite din familion,eu singura singurica am pregatit toate mesele Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 Merita sa bagati un ochi .... |
super idei!!
uite, astea in loc de salata beuf - sunt mai repede de facut.
Simonix spune:
Esme - ce ma bucur ca te vaz Si mie imi e dor, si de tine, si de blondutza ta - poate ne zarim weekendul asta pe duminica? va facem o vizita, sau voi noua?
Ce frumos le-ai scris despre dulce - fix asa simt si eu :D fara a fo evident asa de informata ca tine - deci tu mi-ai adus si partea aia mai documentata. Oricum eu am facut tiramisu cu speculoos (si fara cafea, of course :D vezi ce m-am specializat??) si a mancat baiatul aseara si a dormit fara probleme. Ma rog, asta referitor la agitatie.
Si fata vrea racheta? ca al meu numai asta viseaza. Noi nu am luat de la Lego, inca mi se pare mic pt Lego - uite ce am luat noi:
http://www.amazon.fr/Imaginext-P4237-V%C3%A9hicule-Miniature-Navette/dp/B001W1R0KE
Al meu e mereu cu capul in "planete"
Ah, si sanatate multa, imi pare rau ca v-a lovit bronsita asta
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Doloress spune:
La multi ani ANDRADA, scuze pentru intarzaiere!!! Sa fii fericita si iubita!
LUMI - suna bine meniul tau, dar atata munca....cand o sa ai timp sa le faci pe toate?
Si ultima discutie memorabila cu Patrick (nu mai sunt perle, sunt discutii de-acum)
Ieri ne uitam la Alba ca Zapada. Si am ajuns la partea unde vrajitoarea cade de pe stanca si moare. Patrickul meu cica: NU se poate asa ceva!
Eu - de ce? El cica : Foarte urat, foarte foarte urat... Chiar daca era rea, nu trebuia sa moara. O duceau la politie si gata. EU - Dar nu au omorat-o piticii, a cazut ea de pe stanca. Patrick - pai daca n-ar fi urmarit-o, nu mai cadea. Foarte urat!
Apoi continua in aceeasi idee, Stii ceva, nu e frumos sa omori, nici macar monstrii, lasa-i si pe ei sa traiasca.
Am ramas si eu tare placut impresionata. Astea au fost mereu cuvintele mele, dar nu credeam ca patrund pana la el, nu parea la prima vedere. Si iata ca acum imi scoate aceleasi texte pe care i le spuneam eu acum ceva timp, cand avea o perioada de Spiderman si de omorat monstri.
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich NADIA ce tare! Ce asocieri face mintea aia a ei! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
Pai Granny e cea mai batrana persoana pe care o cunoaste Victoria... asa ca asociaza batranetea cu Granny.
LUMI, Granny e Mosh! Si de Craciun si in afara lui. (Zic asa, in soapta, ca ea ne-a platit si 'mini-vacanta' la Niagara. Cand ne-am intors, a zis sa luam banii din contul ei, si nu era un dolar-doi, e scump rau acolo, de aia nici nu mergem foarte des. Da' acu' daca tot a platit ea, mai putem merge o tura, si platim noi. Dupa Craciun, evident, ca Daddy e super-ocupat, nici gand sa mai lipseasca 2 zile de la servici.)
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685
stefany_p spune:
Salutare la fete!
Ma bucur sa va regasesc voioase si vorbarete precum va stiu. V-am recuperat putin, am vazut ca unii mananca dulciuri mai mult ca altii, ca va pregatiti de mos, ca aveti imaginatie. Noi de sf Nicolae o sa punem doar dulciuri iar grosul de Craciun , inca n-am luat nimic dar timp mai e... in general le lasam pe ultima suta de metri ca atunci cica avem mai mult timp la dispozitie..si mai multa dispozitie, ce-i drept. Imaginatie noi nu avem deloc. Eu sunt foarte cu picioarele pe pamant, activitatile noastre au mereu un scop, de gasit , facut, construit, colorat, numarat ceva. Barbat-miu e cu masinile, mereu contruiesc parcari, fac curse, vin pompierii, ambulanta...deci cam plat la noi din punctul asta de vedere.
La dulciuri.. ii dam , cred ca zilnic mananca cate ceva dulce dar aici includ si dulceata, mierea sau cerealele care au destul de mult zahar. In rest ou kinder si bomboane M&M, cam astea-s dulciurile noastre. In casa nu fac deloc dulce ca l-as manca singura si nu e cazul.
E o perioada tare frumoasa, deja nu mai sunt probleme cu mancarea, ii place la gradinita, ii plac copiii, se joaca, comunica, pune intrebari.De vorbit amesteca franceza cu romana, uneori nici noi nu pricepem ce vrea dar in general ne intelegem de minune
Desiree, cum e la Niagara in perioada sarbatorilor? Ne-ar tenta sa tragem o fuga ori dupa Craciun ori de revelion.Cum e vremea de obicei? Ai ce face pe acolo iarna?....Am facut odata chiftele cu dovleac, le-a mancat bine Iustin, acum mananca binisor legumele din ciorba dar sa fie maruntite bine.
Cam asta-i pe la noi
Victoria_mami spune:
Stefany, in primul rand: faceti rezervarile la hotel din timp, altfel riscati sa ajungeti intr-un jeg unde am ajuns noi asta-vara de Victoria nici nu a vrut sa doarma acolo
De revelion e super-aglomerat, magazinele si restaurantele pe Clifotn Hill sunt deschise pana tarziu, dar e friiiiig rau (chiar daca nu ninge, trage un vant rece de la rau si cascada de te zapaceste. E ok, daca poti sta noaptea la artificii in frigul ala. In rest... mai intreaba-ma si daca pot, iti raspund.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
Victoria_mami spune:
Stefany, incearca si lasagna, Victoria a mancat-o tare bine. Nici nu se simt legumele deloc. Sunt pasta.
_
VICTORIA