Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (203)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

BELLE - da, este zumba pe wii, uite aici :
http://www.amazon.ca/Majesco-096427016946-Zumba-Fitness/dp/B00485CRO0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1322490924&sr=8-1

Si eu am citit ca zaharul e cam daunator si nu prea aduce nimic bun sanatatii. Al meu e ca si Cristiana, nu vrea nimic facut in casa, bun, numai prostii cumparate, colorate in fel si chip, jeleuri din alea ca iti iau ochii. II fac budica din avocado, cacao, miere de albine, e exact ca budinca de ciocolata de prin supermarket, nu pune gura, biscuiti cu ciocolata, prajituri, tarte cu fructe, le mananc eu pe toate ca asa ma fac de 100 de kile. Sotul are inceput de diabet si a renuntat definiyiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Cu imunitatea - eu cred ca cea importanta chestie e gena. Si apoi colectivitatea. Si apoi varsta :D In rest, bolile grave pot afecta. Dulcele poate afecta, dar probabil daca persoana respectiva nu mananca decat zahar de dimi pana seara, la modul asta Bine, nu am studii si evident ca asta e doar parerea mea.

La fel, rezistenta la dulce conteaza. Si lui Robert pot sa ii dau ciocolata si in 10 minute doarme. Si eu ii mai dau o bucata mica mica inainte de masa uneori cand i se pune pata rau si nu am chef de cearta - si asta il calmeaza, isi ia bucata, apoi mananca restul de masa si la final primeste restul de ciocolata. Eu ii dau dulce si cand nu cere, ca "surpriza" - ce fericire pe capul lui La fel si el, vine si ne da noua din ce dulce mananca el, sa ne faca "surpriza" :)

Chestiile dubioase din dulciurile cumparate - ce sa zic, acum sigur ne trebuie si din astea o doza, ca doar asa se adapteaza corpul omenesc, nu? Daca il tin doar pe chestii bio si facute in casa / in ograda etc - la un moment dat tot scapa in lume, unde nu mai are tot ce ii dadeam eu. Deci na, strategii de adaptare

Lori, light nu beau nici eu. De fapt suc bem fff rar, noi acasa avem doar apa si ceai Uneori ne mai rasfatzam pe la vreo ocazie, dar light nu beu nici de frica Si de indulcit nu indulcesc nimic, iar daca trebuie - zahar clasic. A propos de asta al meu bea sucul de la lamaie asa, ca pe apa simplu. Nu stiu cum poate .... In schimb se stramba daca linge lamaia - cica il inteapa ! Iar pestele, il ineaca in lamaie.

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

despre dulciuri: Andrada, ne dai si tu ceva dulce? .

Eu la stres, oboseala, am pofta de dulce. Si la menstruatie . De ex., de ceva timp mananc aproape in fiecare zi ceva dulce la munca (de aia m-am si ingrasat).
Dulce la copil....noi dam...1-2 ori pe sapt. Maxim. Daca fac...ca in ultimul timp nu mai apuc sa fac. In plus, mai primeste uneori croassant, sau o gauffre. Desertul copilului e la gradinita - aia ii dau. Cand e acasa, nici atat nu primeste. Nu luam, nu dam. Si s-a obisnuit asa. Noi nu i-am dat pt ca noi suntem paranoici cu dintii, dar se pare ca nu prea are legatura cu ce manannca, ci mostenirea genetica e totul. A ajuns copilul aici la gradi si vine si ne zice ca a mancat maioneza rece roz, si peste ceva zile, ca a mancat maioneza neagra. Atat de vai de capul lui copil e.
Atat ca pe ea o agita si ceva dulce, deci noi nu dam ciocolata - doar daca primeste pe la altii. Atat ca pretul platit e mare, trece de pragul de oboseala si miorlaie apoi necontrolat. O sa mai incercam peste ceva timp, cand o sa uit io experientele triste.

Legatura cu imunitatea, nu stiu ce sa zic. O amica medic mi-a zis ca toate acele mici raceli ale mele din perioada de alaptat, mi-au ridicat imunitatea mea si s-a dus si la copil. Si cred ca asa e, dar comparand cu cei de aici, e un copil cu rezistenta peste medie. Si tot ea zicea ca copiii nascuti prematur sunt mai sensibili, sa ma bucur ca s-a nascut dupa termen (ea si-a programat cezariana in sapt 40, dupa termen, avand intelegerea cu dr-ul ei sa incerce sa faca cezariana la cald).

de baut, bem doar apa si lapte. Ceaiuri bem cand e jale mare (adica de menta, sau cu miere si lamiie, dupa caz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Luminel – da, Irina din CFR este cadoul pentru Melisa (nepotica)- eu m-am jucat 15-20 minute cu ea. Are o tablita conecatat cu cifre, toate literele si figure. Daca apesi manuta stanga te invata, daca apesi manuta dreapta trebuie sa ii raspunzi la intrebari. Mie mi-a placut foarte tare…

in 29+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza! mai, pe pagina doi?!?! rusine sa ne fie!

first of all, ieri am fost o scroafa am scris de atatea ori si am uitat de fiecare data sa-i zic Andradei La multi ani! Asa ca, draga mea, cu scuzele de rigoare, iti urez La amulti ani si numai bine in viata!

Nu stiu daca e vreo legatura intre dulciuri (rafinate) si imunitate, tind sa cred ca nu prea mare; dar totusi nici bine nu cred ca fac prea multe dulciuri; eu de asta ma strese un pic; dar nici sa i le refuz nu pot, efectiv nu ma tin nervii
Acum.... om vedea ; deocamdata vad ca nu are probleme cu dintii si nici de racit nu mai raceste asa usor!

Daca-l mosteneste pe taica-meu, sunt linistita: el a mancat toata viata "zahar pe paine" si nu are probleme cu dantura si nici nu se imbolnaveste usor
Deci, Simonix, iti dau dreptate, factorul ereditar e cel mai important!

Nicole, meci frumos! Mi-a facut si ie cu ochiul papusa asta

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata. Lumi, nu dai si tu o cafea? Ca eu pana acum cautai o imagine cu o cafea apetisanta www.flickr.com/photos/sprout_photo/332741725/lightbox/" target="_blank">Serviti va rog

Revin si eu cu povesti cat de repede. Pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Buna dimineata. Lumi, nu dai si tu o cafea? Ca eu pana acum cautai o imagine cu o cafea apetisanta www.flickr.com/photos/sprout_photo/332741725/lightbox/" target="_blank">Serviti va rog

Revin si eu cu povesti cat de repede. Pup

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

nu mai dau, te las pe tine, ca eu nu ma pricep sa dau cafea atat de apetisanta

ta astept!!!!

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

mersi de cafeu.

Alysuuuu zi mami, ne putem gasi sa-ti dau hainute?Ca am spalat, dar pana nu zici DA nu ma bag sa le si calc..bleahhh...as vrea sa pun si niste jucarii, dar desi am tone, parca ba se joaca Ana, ba Robert...is defecta, oricum, te rog sa-mi spui cum facem.

aaa..PS Cristi poate ajung si la o statie/gura d emetrou, dar dupa anumite ore.

Hai fetelor ca ieri mi-ati palcut!! A fost ceva activitate, hai ca se poate!! Acum 3, 4 ani era o forfota pe aiciiii

Mergi la inceput

Lori, cum te mai simti? cum merge gradi?

Mergi la inceput