Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (203)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Lumi, ca tot zici ca Victoria e perfecta: Nici ea nu are imaginatie. Trebuie sa incep eu jocul, sau copiaza ea de la desene, de la tv. Tot ce fac aia in desene facem si noi. Dar nimic inventat de ea.
Si legat de curatenie, etc. ce facem impreuna, e chestie de obisnuinta. Le facem impreuna din prima zi. Tu il ai pe baiat sa te ajute sa o scoata la plimbare cat faci tu curat, eu nu am pe nimeni, si uite asa ne-am obisnuit sa le facem pe toate impreuna; mai mult de nevoie.

LA MULTI ANI ANDRADA!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

Doloress zilele trecute chiar ma gandeam si eu la un wii...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Moaaama, aici nimeni nu aduce nimik de ziua lui. Eventual personajul sarbatorit scoate colegii la un pahar de ceva la pranz (se precizeaza ca se ofera doar paharul respectiv, nu pranz sau altele). Drept e ca nici cadoaie nu se iau, cand am incercat sa organizez ceva pentru un coleg s-au uitat tare ciudat la mine.

Succesuri Luminelule - oricum, sfatul meu ar fi sa cumperi ceva, nu sa stai tu sa muncesti...

Si cu intarziatul - mai, de unde pana unde un copil care are mai putina imaginatie e intarziat ??? Adica inteleg daca nu vorbeste, daca nu merge Dar totusi, ce treaba are imaginatia cu intarziatul/ajunsul la timp (a propos, ajuns unde??)? Bon, io cred asa: cam toti au imaginatie, de-aia sunt copii. Ei cauta sa inteleaga ce e in jur si asa isi explica chestii, inventand. Uneori parintii ii stimuleaza sau chiar suprastimuleaza Alteori si parintii sunt mai terre à terre, sau nu au timp - asta ce inseamna, ca si parintii aia sunt "intarziati"? Oricum, singura ti-ai raspuns in postarile precedente. E vorba de timpul impreuna, de cum sunteti voi construiti, de cum aveti timp si rabdare.

Oricum nici cu excesul de imaginatie nu e de gluma, ca in toate, trebuie gasit un anume echilibru. Eu de exemplu am impresia ca al meu o da in panta aia a sensibilitatii extreme. E frumos sa ne cufundam in lumea aia a lui doar ca ... sa vedem cum ne adaptam si la asta de afara. Ma rog, eu o sa il ajut, doar asta e rolul meu. Dar deja il vad ca ii e mai greu parca decat altor copii. In plus, eu una intru in jocul lui, dar altii nu, si am impresia ca la scoala este oleaca izolat din cauza asta. Bine, e inca mic, o sa vedem mai incolo.

Inca o chestie la el - ma simte neneeee... deci suntem unul oglinda celuilalt. Si asta nu e neaparat bine, pentru ca ii rapeste o chestie, o anumita inocenta, o lipsa de griji, o oarecare indiferenta pe care ar trebui sa o aiba ca pitic de 3 ani jumate. E ingrijorat cand nu ma simt bine, nu poate dormi daca eu sunt agitata, suparata, orice stres am eu se vede pe el. Asta eu zic ca e cam mana in mana cu imaginatia...

Dulciuri - voi vorbiti serios? Dati la copii dulce doar de 2 ori pe saptamana??? Ma rog, aproximativ, of course Deci al meu mananca dulce la fiecare masa aproape. Dupa masa avem desert. Nu se poate fara. Ca desert - iaurt colorat, de baut sau prajituri facute de moi. Nu evit ciocolata, desi seara recunosc ca ii bag la inaintare alte chestii, gen muffini, chec, creme fara cioco. La scoala stiu sigur ca au desert la pranz (de la fructe pana la prajituri - stiu ca fructele nu le mananca mereu ) Acasa fructe mancam intre mese, insa niciodata ca desrt, ca nu le primeste. Pt el desert = dulce de dulce (creme, cioco, praji). Ce nu ii dau: chestii super artificiale, gen jeleu, bomboane, chestii super colorate si bizare.

Ce sa zic, si eu sunt la fel ca el Intru in fibrilatiuni daca nu am dulce la fiecare masa. Oricum, eu pe al meu nu il vad super agitat de la dulce. Sa vedem mai incolo.

Lori - sanatate multa

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simonix mersi, mersi!
Si eu ii dau dulce, sincer nu mi se pare ca fac vreo chestie rea, ca gresesc. Doar ca eu trebuie sa fiu atenta cum i le dau, nu ii dau daca refuza mancarea ce i se da, nu-i dau cioco seara, Robert cred ca primeste zilnic cate ceva, cam 80% facute de mine. Sincer, n-or fi dulciurile pt copii? Sunt pt adulti? Sunt pt burtile, suncile, cururile si aripile noastre?? Bineinteles, moderatia e cheia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Doloress: si Elenei ii place wii, ii place sa pescuiasca, sa calareasca vaci. La tenis si bowling ii trebuie ajutor. Eu abia cu cea mare reusesc sa joc in 2, si chiar si asa plange cand castig numai eu. Exista zumba pe wii? Ma gandeam sa-mi iau o pusca sa ma joc dimineata in loc sa dorm.

Mergi la inceput

Probabil ca o sa ma certati, da' eu tot va zic: Victoria mananca dulciuri oricand si oricat vrea ea! Ca poate sa manance cioco si apoi sa manance masa principala, fara nici o problema si nici nu e agitata. V-am mai spus ca eu o incurajez sa manance cioco inainte de culcare (nu de nebuna, asta chiar am introdus-o din cauze de hipoglicemie), dar in rest, mananca si jeleuri cand le vrea si cat vrea, si ciocolata, prajituri nu vrea ea, dar i le-as da si pe alea daca le-ar cere. Eu dulce nu fac nimic in casa, ca nu ma pricep, asa ca la noi tot e cumparat. Acum, certati-ma.

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lorich: am citit niste chestii despre dulciuri si sistemul imunitar care m-au pus tare pe ganduri. Nu mai zic ce am citit despre aspartam ca eu obisnuiam sa beau zilnic cate un suc dietetic. Acu de cand nu mai beau sunt in sevraj, nu ma pot mobiliza,nu ma pot trezi, sunt vraiste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Multam de idei fetelor! E stresant intr-adevar, dar de atatea ori am mancat pe saturate la aniversarile colegilor, ca mi-e jena sa nu duc nimic (chiar daca ziua mea cade sambata); pe de alta parte, de atatea ori am si dat pentru colegi, ca ar fi cazul sa si primesc inapoi, nu?

Lori, sanatate! nasoale rau crizele de bila!

Cu dulciurile, Cristi daca ar manca chestii facute de mine ar fi ok, dar ea vrea cumparate si nu una doua...noua daca se poate!!!

ma duc sa mananc! mi-am mai revenit cu stomacul

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Lorich: am citit niste chestii despre dulciuri si sistemul imunitar care m-au pus tare pe ganduri. Nu mai zic ce am citit despre aspartam ca eu obisnuiam sa beau zilnic cate un suc dietetic. Acu de cand nu mai beau sunt in sevraj, nu ma pot mobiliza,nu ma pot trezi, sunt vraiste.

Te iubim, printesa Victoria!!!

ce ai citit?
eu oricum nu cred ca o bucata de pandispan sau un barni cumparat / zi afecteaza ceva, cumva...

despre indulcitorii artificiali am citi si eu - sunt adevarati cancerei, nu mai beau nimic "light" chiar de beau o tona de zahar. Aaaa..si o chestie tare- cica corpul nostru se ingrasa si cu light, ca se afce ceva, o pacaleala la nivelul creierului...

Mergi la inceput
Mergi la inceput