E scump?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ma bucur f f mult ca s-a terminat totul cu bine, recuperare rapida!
Rall, la ce spital? Sanatate bunicului.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Spitalul Judetean Galati.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katya

Da, Anda, asa e, oamenii ii invata pe alti oameni cu datul, pe urma tot ei critica.Sint subiecte la care se pling toti ca medicii fac si dreg, iau si cer, pe urma la alte subiecte doar vezi ca se consulta cit sa dea...si datul asta are si nume, am vazut ca in sanatate se cheama 'cotizatie' sau 'tarif', in invatamint 'atentii', pe la economioce s-o zice de-a dreptul 'spaga'.

Aveti medicii pe care vi-i meritati.

Katya, tu inavatata cu sistemul de aici, integra si morala, ce ai face daca ar fi cineva din familia ta in spital? Eu tot asa gandesc, in principiu, dar cand a fost mama in spital, am strans cureaua pe unde s-a putut (eram inca in ro, deci acum 11 ani) si am platit si noi 'tarife' si 'cotizatii'. La fel as face daca ar mai fi cazul. Ca te gandesti sa-i fie copilului tau bine, nu te mai gandesti la ce e si ce nu e moral, etic, frumos, omeneste, etc... astea-s subiecte 'de cafea' cand familia ti-e sanatoasa si poti sa faci morala altora.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ch_dana

"Aveti medicii pe care vi-i meritati"....

Katya, eu iti urez sa ai mama cu fractura de col femural si mana la Floreasca si sa dea chirurgul ortoped ochii peste cap, ca un HS (hip screw) e 250 EUR si nu se gaseste etc etc etc...apoi , dupa ce apar banii, sa devina brusc binevoitor, sa ii taie ghipsul de la mana si sa o opereze, ca "nu i-a placut cum i s-a pus ghipsul"...

Pana nu treci printr-o astfel de situatie, e usor sa dai verdicte.
_

Rufus, multa sanatate fetitei ! Si scuze de off-topic, dar uneori ma apuca nebunia cand vad ce nerealisti sunt unii...

Dana & Amelia (21.06.2011)

Ii urezi? Urat din partea ta. Eu nu as ura asa ceva nici dusmanilor... daramite unei fete de pe un forum pe care nici nu o cunosc. Nu-s nici eu 100% de acord cu ce a zis ea, dar de aici pana la a-i 'ura de bine' in felul asta, e cale lunga.

RUFUS, TORA multa sanatate fetei.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katya
...

Si de ce sa nu recunosc, am dar steluta si pt ca nu ma asteptam ca Rufus sa puna asa subiect....

De ce? Crezi tu ca daca Rufus apare aici ca un om echilibrat si cu bun simt nu-si iubeste copilul la fel ca oricare altul? Sau crezi ca Rufus ar vrea sa dea el un exemplu de etica pe pielea propriului copil?

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Matzaila_81, ai dreptate, nu poti risca, si dai, ca asta e.... inteleg f bine
Daaaa... si asta e alta "mafie", dincolo de spaga grasa la medic, este mica mafie a asistentelor si infirmierelor: 5 lei un pahar cu apa, 10 lei perfuzia, 10 lei pansatul, cum ati avut voi cazul mamei tale 10 lei intorsul pe partea stanga, 10 lei intorsul pe partea cealalta, etc. Sume mici in aparenta, dar adunate per zi, per ture, se aduna...
Si da, pentru cei dragi, faci orice, intr-adevar.... si daca ingrijirea lor depinde de datul acestor atentii, le dai ce naiba sa faci. Mai tragic este cand nu dispui de acei bani si n-ai de unde

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Monica, lamureste-ma, te rog frumos: tu ce spui mai sus sunt exemple pur si simplu sau chiar se da la asistente (ele asteapta) de cate ori vin langa pat???

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Desiree,integra si morala nu-s fiindca traiesc in sistemul de-aici, asa sint eu de felul meu, in oricare sistem.

Ce as face daca cineva din familia mea ar fi in spital? Daca ar fi tratat cum scriu fetele de-aici, cred ca as vedea rosu inaintea ochilor , m-ar apuca tremuratul si mi-ar veni sa dau de pamint cu toate asistentele. Iar daca n-as avea buton pe care sa apas, as avea gura.Nu vad cum imaginea sfisietoare a durerii celui drag m-ar face sa bag mina-n buzunar si sa dau, sa ofer,mi-e imposibil sa ma imaginez facind asta. Si nimanui nu-i place scandalul, te asigur ca ar avea efect, s-ar crea un precedent, ceilalti bolnavi ar prinde si ei curaj, ceva ceva s-ar schimba.

E-adevarat ca vorbesc in termeni ipotetici pt ca intr-adevar, n-am fost niciodata bolnava, nici copiii sau sotul,incit sa stea vreunul in spital vreodata. Iar daca as face asa ,adica sa dau, macar cind as lua biletul de externare tot as spune :pungaselor si hoatelor, va reclam.

Daca n-as gasi decit un dr si ala nu m-ar trata fara bani, ce-as putea sa fac decit sa dau? N-o sa fac martiraj si sa ma las netratata daca n-am incotro.Dar cum se gasesc mai multi doctori, n-as da decit de placere, cum am vazut ca si pe-aici lumea da de drag, de ex de Craciun -cosuri mari cu bomboane sau vin sau flori -sau la sf unei perioade cind te-ai vazut mai des cu dr etc.

Iar pe Ch-dana eu una NU sint suparata, dar deloc deloc, ca am inteles ce-a vrut sa spuna, si-mi pare rau ca nu i-am spus, deci nu trebuia s-o certi tu.

Cu steluta data sb lui Rufus...pai din cite sb de felul asta cu doctori si sistem am citit, am vazut ca lumea e dezamgita ca nu Se schimba nimic si nu SE face nimic, cine-o fi SE, nu stiu.

Cam asta.Si inca am fost draguta ca ti-am raspuns, Desiree, dat fiind ca eu ti-am mai raspuns la un subiect cind ai pus o intrebare, si n-ai zis niciun multumesc, am raspuns aici in pr rind pt ceilalti, ocazie cu care repet sa treaca peste ce-am zis daca par si sint cu pluta, noapte buna!

Mergi la inceput

Katya, eu nu-mi amintesc sa ne mai fi intalnit la alt subiect... nu zic ca nu, doar ca eu nu-mi amintesc. Asta cu "multumitul" ptr. ca te-ai obosit sa-mi raspunzi... ce sa zic, poate sunt eu mai nepoliticoasa, dar mi se pare exagerata. Ar fi pe-aici pagini intregi cu mesaje de multumire... las' ca iti trimit un cos de bomboane de Craciun Honestly!

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Am exagerat, e-adevarat, scuze. Bomboane-as minca, dar sa mai slabesc si eu, mai bine nu-mi trimite.

Mergi la inceput

Katya, daca gasesc, iti trimit un cos maaaare cu bomboane de dieta daca nu, iti trimit un brat mare de , macar virtuale. (Si multumesc ca mi-ai raspuns.)

_

VICTORIA

Mergi la inceput