E scump?

E scump? | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Fata mea cea mare e internatala Floreasca pentru operatie de apendicita. Asa, din senin.
Nu suntem pregatiti nicicum...
Totusi, daca v-ati operat neamurile de curand, cat costa operatia asta? (medic, anestezist, tot tacamul)
Multumesc

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Rufus, in primul rand sanatate fetei si recuperare rapida.
Eu l-am operat in aprilie pe Luca de hernie inghinala, la G Alexandrescu- tarifele au fost: 150 lei anestezist si 150 euro medic chirurg
Nu stiu cat te-am ajutat, dar ptr apendicita, fara complicatii, banuiesc ca este ok 100 euro maxim 500 ron?????Sau si mai putin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Fata mea cea mare e internatala Floreasca pentru operatie de apendicita. Asa, din senin.
Nu suntem pregatiti nicicum...
Totusi, daca v-ati operat neamurile de curand, cat costa operatia asta? (medic, anestezist, tot tacamul)
Multumesc

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

uof...insanatosire grabnica !
Nu stiu preturile - dar oricum, ia si pt asistente. De fapt, eu ti-as recomanda sa vezi o asistenta care se va ocupa de fata, si intreab-o direct, cat sa pregatesti ca esti fara job, de ex..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

La pb similara cu Lulu 300 anestezist, 500 la chirurg. Stiu ca la Floreasca sunt mai lacomi. Cel mai bine ar fi sa intrebi ori la asistenta, ori la cei din salon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Rufus, la mine doctorii nu au luat nimic cand am avut-o pe mama acolo. Ne-au tapat insa asistentele. 10-15 lei la fiecare tura sau nu-i schimbau sonda sau ii faceau o injectie de o terminau de durere.
Si eu cred ca in total ar trebui sa dati maxim 100 euro.

+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Multa sanatate fetitei !
Sincer, preturile spune de voi mi se par exagerat de mari pentru un copil .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Tocmai ca e vb de copil. Pt mine mi s-ar fi parut mari.Oricum pana la urma dai cat te lasa portofelul si/sau inima. unii cer de la obraz, altii asteapta sa vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamat spune:

sotul meu a facut pneumotorax spontan. a mers la urgenta la floreasca. nimeni nu a vrut sa ii ia nici un ban. dr care l a operat, asistentele, nimeni.

noi eram stresati pt ca de doua luni nu mai avea asigurarile platite de firma [atunci am aflat]. pana la urma am platit asigurarea din urma si atat. nu am dat nici un ban in plus.

ce am aflat atunci e ca, la urgente, primele 3 zile sunt gratuite. ce depaseste 3 zile, numai costurile de 'regim hotelier', loc, mancare,stuff, sunt in jur de 200 de lei pe zi.

la sfatul unei prietene am mers si am stat de vorba cu asistenta sefa care ne-a spus absolut tot de ce aveam nevoie dpdv al asigurarilor.

repet, in afara de asta, nimeni din personalul medical nu a pretins sau primit nimic.

insanatosire grabnica!

edit sa adaug: e vorba de sectia de urgente a spitalului floreasca. in rest stiu ca nu e la fel [nu exista zile gratuite, costurile sunt altele]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Rufus, multa sanatate fetei!!!

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Da, pentru ca e vorba de copi mi se pare exagerat sa discutam de asemenea tarife. Stiti cat de multi parinti nu au banii astia pentru o operatie ? Si ei ce fac ?
Unii traiesc din 500 de lei pe luna sau si mai putin la tara...ei ce fac ? Si noi i-am invatat asa pe medici si asistente...dar asta e discutie veche , lunga si fara finalitate din pacate.
Nu am mai avut demult nevoie de medici prin spitale, de aia ma mira tarifele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Da, Anda, asa e, oamenii ii invata pe alti oameni cu datul, pe urma tot ei critica.Sint subiecte la care se pling toti ca medicii fac si dreg, iau si cer, pe urma la alte subiecte doar vezi ca se consulta cit sa dea...si datul asta are si nume, am vazut ca in sanatate se cheama 'cotizatie' sau 'tarif', in invatamint 'atentii', pe la economioce s-o zice de-a dreptul 'spaga'.

Aveti medicii pe care vi-i meritati.

Mergi la inceput