Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Bun gasit dragi mamici in noua noastra casuta!
Multumim mult Carpatina pentru amenajarea caasutei.

Am citit si eu cu mare emotie postarile voastre din acest capitol si astept cu placere sa ne impartasim bucuriile in aceasta noua etapa.

Eu am inceput de ieri jobul si prima zi a fost mai obositoare, tai fiind plecat la Sibiu, dar de azi sper ca ne-am intrat in ritm. Copiii sunt bine, sunt cuminte, Antonia picteaza si Filip distruge castelel create de ea mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Rox, de fiecare data citesc cu placere postarile tale . Astept poze cu desenele lui Andrei si cu activitatile interesante ale Alexandrei . Mult succes cu bona, sper sa nu continui seria 'a 2-a zi cu bona nr.2', ' a 3-a zi cu bona nr.3' ...

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mandarinutza, reacomodare usoara la job !

carpatina, multumesc de intrebare . Irina e mai bine, intr-adevar, dar inca pe tratament, aerosoli cu Ventolin si Flixotide de 3 ori pe zi si sirop Eurespal pt fluidificarea secretiilor. Vineri mergem iar la control. Pe Maria o tin acasa desi nu mai are nimic, mi-e frica sa nu aduca de la gradi vreun varcolac de virus si sa-l prinda Iri - ar aparea complicatii pe care sigur nu le doresc. Asa ca incerc sa le fac fata singura, pana azi a fost bunica de la Constanta la noi, sa ne ajute.
Maria e cea mai fericita ca sta acasa, am tinut-o de aproape o luna, inca de dinainte de aniversarea lui Mihnea

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Buna seara!
Hop si noi aruncam scutecele si ne luam o pereche noua de jeans! Va pupam si va uram sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Luiza multumim pentru remember. Woww ce mici si frumosi erau.

Nu stiam zona si nici restaurantul insa in curind aveam sa ma mut f aproape si sa devina o destinatie obinuita in care de fiecare data imi aminteam de intilnire.

Aaa si ce buburuza rotunjoara era Daria si cind ma gindesc ca mereu am considerat-o slaba...iar acum David e chiar mai putin rotund.

Luiza sper sa se refaca complet fetele. La Maria trebuie sa platesti chiar daca nu merge?

Roxana, astept si eu cu nerbdare pozele. Ce DVD-uri luai in seara asta din Diverta?

Yaia felicitari. A punctat foarte bine Luiza.

Mandarinuta, sa ai zile usoare la job fara prea multe ginduri la Filip.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

A avut succes bento-ul! Mai ales cand a fost admirat de toata lumea, se umflase Erika-n pene...

Eu mi-as fi dorit sa-l fac pe www.edita.jp/chara-ben/image/chara-ben8663/10089360987.jpg" target="_blank"> acesta .

Mah, poate-s nepriceputa in aprecieri .. da' al tau mi s-a parut mai frumos!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Multumesc Carpatinule!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Mi-am propus sa fiu mai activa in casuta cea noua

SabinaY, ma tot uit la minunatiile acelea... Exista instrumente speciale pt asa ceva ? Sau pur si simplu prin mult exercitiu dobandesti abilitatea si imaginatia de a realiza un astfel de bento ?
Esti norocoasa ca ai avut ocazia de a cunoaste cultura japoneza. Mi-a placut 'Iertati-ma ca nu sunt japonez', mi-a dezvaluit cateva franturi dintr-o lume aparte. Multumesc inca o data, Erina !

Stati ca mi se pare ca s-a produs o confuzie, poza din linkul de mai sus nu e facuta de mine. Ziceam ca as fi vrut sa il fac pe acela.
Eu una duc lipsa de imaginatie, eu caut poze si incerc sa copiez, adica plagiat se numeste si asta. Instrumente sunt de tot felul, de la forme de taiat, pana la produse gata preparate, doar sa le pui in cutie.
Eu pentru ca n-am avut nici forme si nici instrumente de taiat. Am taiat cu foarfeca, si foitele de alge, sunca si ce a mai fost nevoie. :)

Ma bucur ca ti-a placut cartea. Contrar asteptarilor celor de la editura, cartea s-a vandut in 1000 exemplare in cinci luni. Deja s-a suplimentat tirajul existent.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Buuun, se pare ca ati iesit din butoi si v-ati ascuns toate dupa ce ati vazut creatiile Sabinei japoneze. Si eu ma simt ca o tanti de la tara ce gateste tocanite cand ma uit la bentourile Sabinei. Ma consolez doar ca si tocanita e apreciata de Ego daca e facuta bine.

Eu: Tudor, te iubesc!
El: Da.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Spui asta nestiind ce mananca drept cina, in ultima vreme familionu'. Atata pot zice: saracii, cat de buni sunt cu mine...

Tudor e barbat adevarat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Nu am cazut in butoiul cu melancolie, dar zilele acestea mi-am amintit cu mare drag de multele noastre intalniri cu papanashii. Si in seara aceasta am gasit si dovezi

Oh, cat de dulci erau!

Ziceai de pletele Erikai. In ultimele luni au crescut foarte mult. Chiar nu stiu ce sa fac. Eu vreau sa il mai tai putin, Erika nici sa nu auda. Vine iarna, doar uscatul parului ei dureaza mai mult de 30 minute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

www.youtube.com/watch?v=sgRb_lfIZ6A&feature=artistob&playnext=1&list=TL9_ZvJZ83fFs" target="_blank">
James Morrison- I won"t let you go!

When it’s black,
Take a little time to hold yourself,
Take a little time to feel around,
Before it’s gone
You won’t let go, but you still keep on falling down.
Remember how you saved me now,
From all of my wrongs.
And if there’s love just feel it,
And if there’s life we’ll see it
This is no time to be alone, alone, yeah
I won’t let you go

Say those words, say those words like there’s nothing left.
Close your eyes and you might begin that there is some way out
Open up, open up your heart to me now
Let it all come pouring out,
There’s nothing I can’t take

And if there’s love just feel it,
And if there’s life we’ll see it
This is no time to be alone, alone, yeah
I won’t let you go

(Won’t let you go, won’t let you go)
And if your sky falling,
Just take my hand and hold it
You don’t have to be alone, alone, yeah