Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Acum. Singura cu amindoi. David tragea tare de monitor iar eu ii spun: Nu David, nu trage, lasa-l. Apare Daria costumata calare pe masinuta lui: Mami ai nevoie de ajutor?

Ieri. Mami am avut o problema la gradinita. Edi m-a lovit la picior. Sa ii spui: te rog nu mai face asa ma doare.

Ea: no, this bad boy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Yaia, felicitari pentru kilogramele pierdute ! Mi se pare o mare realizare, nu numai pentru numarul lor, dar si pentru faptul ca ai reusit o asemenea performanta adoptand o atitudine echilibrata. Bravo tie ! Iti doresc ca la anul sa ajungi la greutatea care te face sa te simti excelent

Mersi! Azi am sarbatorit cu popcorn si ciocolata. Dar nu am exagerat. Nu ma las pana nu ajung sa incap intr-o fusta care imi place mult, ca nu vreau sa o las mostenire Alexiei...inca!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Bun gasit, mamici minunate!
Sa fie intr- un ceas bun si sa avem parte numai de bucurii si impliniri din partea scumpilor nostri copilasi!
Va imbratisez cu mare drag!

Cum mai sunteti? Si pe unde? Hai si cu povesti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Cele care va uitati in urma, daca vedeti anul trecut pe vremea asta una ca mine ce cantarea 84kg, eu eram! Anul asta tot pe 1 noiembrie cantaresc 72kg. 12kg intr-un an zic ca e ok, dar cate mai am de pierdut...Sa bem sa ne veselim pana una alta!

Asa, asa, ce lacrimi! E motiv de sarnatoare, sa bem, sa bem!

(Ai slabit excelent, bravo tie!)

_

"Mogalnete" in Tara Soarelui Rasare

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mersi mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Asa ca va salut si eu in noul capitol, cu multa buna dispozitie.

Tu esti invitata la petrecerea mea de casa noua, ca si eu tot pusa pe petrecut sunt

Iuhuuuu!

Ce-mi dai de mancare?

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Esti la dieta sau nu? Pardon, ce dieta, ca tu esti piele si os!

Mergi la inceput

Buuun, se pare ca ati iesit din butoi si v-ati ascuns toate dupa ce ati vazut creatiile Sabinei japoneze. Si eu ma simt ca o tanti de la tara ce gateste tocanite cand ma uit la bentourile Sabinei. Ma consolez doar ca si tocanita e apreciata de Ego daca e facuta bine.

Eu: Tudor, te iubesc!
El: Da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

SabinaY, minunat bento-ul.... oare cum era ala la care te gandisesi?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

A avut succes bento-ul! Mai ales cand a fost admirat de toata lumea, se umflase Erika-n pene...

Eu mi-as fi dorit sa-l fac pe www.edita.jp/chara-ben/image/chara-ben8663/10089360987.jpg" target="_blank"> acesta .

_

"Mogalnete" in Tara Soarelui Rasare

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

super....cata pricepere si imaginatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am intrat sa va salut, sa vad cum ati petrecut.....ma asteptam sa gasesc terminat primul capitol din noua casuta...dar nu este prea tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Of, iar imi face figuri cablul de retea, cum il atinge cineva cum raman fara net. Si cum in jurul meu misuna 2 copii plini de energie, nu-i de mirare ca tocmai am pierdut un mesaj
Va trebui sa trimit mai multe mesaje scurte, nu am nervi sa scriu mult si sa pierd iar

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nu am cazut in butoiul cu melancolie, dar zilele acestea mi-am amintit cu mare drag de multele noastre intalniri cu papanashii. Si in seara aceasta am gasit si dovezi

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput