Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 5
Erina spune:
Acum. Singura cu amindoi. David tragea tare de monitor iar eu ii spun: Nu David, nu trage, lasa-l. Apare Daria costumata calare pe masinuta lui: Mami ai nevoie de ajutor?
Ieri. Mami am avut o problema la gradinita. Edi m-a lovit la picior. Sa ii spui: te rog nu mai face asa ma doare.
Ea: no, this bad boy!
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luy Yaia, felicitari pentru kilogramele pierdute ! Mi se pare o mare realizare, nu numai pentru numarul lor, dar si pentru faptul ca ai reusit o asemenea performanta adoptand o atitudine echilibrata. Bravo tie ! Iti doresc ca la anul sa ajungi la greutatea care te face sa te simti excelent |
Mersi! Azi am sarbatorit cu popcorn si ciocolata. Dar nu am exagerat. Nu ma las pana nu ajung sa incap intr-o fusta care imi place mult, ca nu vreau sa o las mostenire Alexiei...inca!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happiness_4_us Bun gasit, mamici minunate! Sa fie intr- un ceas bun si sa avem parte numai de bucurii si impliniri din partea scumpilor nostri copilasi! Va imbratisez cu mare drag! |
Cum mai sunteti? Si pe unde? Hai si cu povesti!
Yaia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui SabinaY.
Asa, asa, ce lacrimi! E motiv de sarnatoare, sa bem, sa bem! (Ai slabit excelent, bravo tie!) _ "Mogalnete" in Tara Soarelui Rasare Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |
Mersi mult!
Yaia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Roxana_G
Iuhuuuu! Ce-mi dai de mancare? Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Esti la dieta sau nu? Pardon, ce dieta, ca tu esti piele si os!
Yaia spune:
Buuun, se pare ca ati iesit din butoi si v-ati ascuns toate dupa ce ati vazut creatiile Sabinei japoneze. Si eu ma simt ca o tanti de la tara ce gateste tocanite cand ma uit la bentourile Sabinei. Ma consolez doar ca si tocanita e apreciata de Ego daca e facuta bine.
Eu: Tudor, te iubesc!
El: Da.
cecilia L spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui SabinaY.
A avut succes bento-ul! Mai ales cand a fost admirat de toata lumea, se umflase Erika-n pene... Eu mi-as fi dorit sa-l fac pe www.edita.jp/chara-ben/image/chara-ben8663/10089360987.jpg" target="_blank"> acesta . _ "Mogalnete" in Tara Soarelui Rasare Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |
super....cata pricepere si imaginatie
cecilia L spune:
Am intrat sa va salut, sa vad cum ati petrecut.....ma asteptam sa gasesc terminat primul capitol din noua casuta...dar nu este prea tarziu
luy spune:
Of, iar imi face figuri cablul de retea, cum il atinge cineva cum raman fara net. Si cum in jurul meu misuna 2 copii plini de energie, nu-i de mirare ca tocmai am pierdut un mesaj
Va trebui sa trimit mai multe mesaje scurte, nu am nervi sa scriu mult si sa pierd iar
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
luy spune:
Nu am cazut in butoiul cu melancolie, dar zilele acestea mi-am amintit cu mare drag de multele noastre intalniri cu papanashii. Si in seara aceasta am gasit si dovezi
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )