Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 4
SabinaY. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carpatina SabinaY, minunat bento-ul.... oare cum era ala la care te gandisesi? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
A avut succes bento-ul! Mai ales cand a fost admirat de toata lumea, se umflase Erika-n pene...
Eu mi-as fi dorit sa-l fac pe www.edita.jp/chara-ben/image/chara-ben8663/10089360987.jpg" target="_blank"> acesta .
SabinaY. spune:
citat din mesajul lui Yaia Cele care va uitati in urma, daca vedeti anul trecut pe vremea asta una ca mine ce cantarea 84kg, eu eram! Anul asta tot pe 1 noiembrie cantaresc 72kg. 12kg intr-un an zic ca e ok, dar cate mai am de pierdut...Sa bem sa ne veselim pana una alta! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Asa, asa, ce lacrimi! E motiv de sarnatoare, sa bem, sa bem!
(Ai slabit excelent, bravo tie!)
Roxana_G spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Tu esti invitata la petrecerea mea de casa noua, ca si eu tot pusa pe petrecut sunt |
Iuhuuuu!
Ce-mi dai de mancare?
carpatina spune:
citat din mesajul lui SabinaY. A avut succes bento-ul! Mai ales cand a fost admirat de toata lumea, se umflase Erika-n pene... Eu mi-as fi dorit sa-l fac pe www.edita.jp/chara-ben/image/chara-ben8663/10089360987.jpg" target="_blank"> acesta . |
Mah, poate-s nepriceputa in aprecieri .. da' al tau mi s-a parut mai frumos!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Erina, da' tu cum de nu ne-ai gasit cat erai insarcinata cu Daria?
=====================
luy spune:
Mi-am propus sa fiu mai activa in casuta cea noua
SabinaY, ma tot uit la minunatiile acelea... Exista instrumente speciale pt asa ceva ? Sau pur si simplu prin mult exercitiu dobandesti abilitatea si imaginatia de a realiza un astfel de bento ?
Esti norocoasa ca ai avut ocazia de a cunoaste cultura japoneza. Mi-a placut 'Iertati-ma ca nu sunt japonez', mi-a dezvaluit cateva franturi dintr-o lume aparte. Multumesc inca o data, Erina !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
carpatina spune:
salut Luy, inteleg ca e mai bine Irina?
=====================
Erina spune:
Carpatina, vara aceea am fost foarte ocupata cu o amenajare si cu readaptatul la viata din Romanai plus ca si tata avusese infarctul exact cind ne-am intors din Japonia asa ca nu prea am avut chef de stata pe Internet.
Erina spune:
Suntem bine, va citesc cu mult drag. Copiii sunt pe afara cu tati asa ca am un mic ragaz.
Au sosit!!!
Roxana_G spune:
Offf, zi grea la birou, nu prea am apucat sa chefuiesc pe aici cu Yaia.
Dar raportam ca am facut vaccin azi. Nici un efect advers pana acum. Iar Andrei nu a scos un sunet, nici macar un oftat. Pur si simplu nu s-a miscat si a zis ca nu doare. Curajosul meu!
Si nu e doar curajos, ci mare desenator. Nu e prea clar ce reprezinta desenele, pare impresionist ca sora-sa, dar dintr-o data a facut si el pasiune pentru aceasta activitate. Maine daca ma lasa sa respir la munca va pun si dovezile.
Vesti ok si de domnisoara, nu a plans, a fost bine la vaccin, dar are o reactie locala. A fost minunat la scoala, si la scobitul dovlecilor, si la targ. Surpriza a fost un dans pe Thriller de MJ, parada costumelor si ...placinta de dovleac. Maine poze si de acolo cu micuta vrajitoare.
Sa aveti o seara frumoasa!
PS Azi e ziua nr 1 pentru bona nr. 1