Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

SabinaY, minunat bento-ul.... oare cum era ala la care te gandisesi?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

A avut succes bento-ul! Mai ales cand a fost admirat de toata lumea, se umflase Erika-n pene...

Eu mi-as fi dorit sa-l fac pe www.edita.jp/chara-ben/image/chara-ben8663/10089360987.jpg" target="_blank"> acesta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Cele care va uitati in urma, daca vedeti anul trecut pe vremea asta una ca mine ce cantarea 84kg, eu eram! Anul asta tot pe 1 noiembrie cantaresc 72kg. 12kg intr-un an zic ca e ok, dar cate mai am de pierdut...Sa bem sa ne veselim pana una alta!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Asa, asa, ce lacrimi! E motiv de sarnatoare, sa bem, sa bem!

(Ai slabit excelent, bravo tie!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Asa ca va salut si eu in noul capitol, cu multa buna dispozitie.

Tu esti invitata la petrecerea mea de casa noua, ca si eu tot pusa pe petrecut sunt

Iuhuuuu!

Ce-mi dai de mancare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

A avut succes bento-ul! Mai ales cand a fost admirat de toata lumea, se umflase Erika-n pene...

Eu mi-as fi dorit sa-l fac pe www.edita.jp/chara-ben/image/chara-ben8663/10089360987.jpg" target="_blank"> acesta .

Mah, poate-s nepriceputa in aprecieri .. da' al tau mi s-a parut mai frumos!

=====================

Mergi la inceput

Erina, da' tu cum de nu ne-ai gasit cat erai insarcinata cu Daria?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mi-am propus sa fiu mai activa in casuta cea noua

SabinaY, ma tot uit la minunatiile acelea... Exista instrumente speciale pt asa ceva ? Sau pur si simplu prin mult exercitiu dobandesti abilitatea si imaginatia de a realiza un astfel de bento ?
Esti norocoasa ca ai avut ocazia de a cunoaste cultura japoneza. Mi-a placut 'Iertati-ma ca nu sunt japonez', mi-a dezvaluit cateva franturi dintr-o lume aparte. Multumesc inca o data, Erina !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

salut Luy, inteleg ca e mai bine Irina?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Carpatina, vara aceea am fost foarte ocupata cu o amenajare si cu readaptatul la viata din Romanai plus ca si tata avusese infarctul exact cind ne-am intors din Japonia asa ca nu prea am avut chef de stata pe Internet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Suntem bine, va citesc cu mult drag. Copiii sunt pe afara cu tati asa ca am un mic ragaz.

Au sosit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Offf, zi grea la birou, nu prea am apucat sa chefuiesc pe aici cu Yaia.

Dar raportam ca am facut vaccin azi. Nici un efect advers pana acum. Iar Andrei nu a scos un sunet, nici macar un oftat. Pur si simplu nu s-a miscat si a zis ca nu doare. Curajosul meu!

Si nu e doar curajos, ci mare desenator. Nu e prea clar ce reprezinta desenele, pare impresionist ca sora-sa, dar dintr-o data a facut si el pasiune pentru aceasta activitate. Maine daca ma lasa sa respir la munca va pun si dovezile.

Vesti ok si de domnisoara, nu a plans, a fost bine la vaccin, dar are o reactie locala. A fost minunat la scoala, si la scobitul dovlecilor, si la targ. Surpriza a fost un dans pe Thriller de MJ, parada costumelor si ...placinta de dovleac. Maine poze si de acolo cu micuta vrajitoare.

Sa aveti o seara frumoasa!

PS Azi e ziua nr 1 pentru bona nr. 1

Mergi la inceput