Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Azi parca s-a intamplat ceva, am aruncat de cate ori am putut cate un ochi pe aici....simt aceleasi emotii pe care le simteam cand intram sa citesc cine a mai nascut un papanash sau o dulcetica la odisee sau cum au mai crescut si ce fac papanashi la scutece. Ma bucur ca aceata noua etapa ne-a reunit, macar sufleteste in aceste zile si sper sa ne vedem cum ziceati voi si la soacre.

Bernix, unde si cand intentionati sa mergeti. Noi vrem dupa revelion, da de stire ...sunt amatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix
Yaia, esti mortala cu "Soacre dulci sau acre". Musai vreau sa ne intalnim si in etapa asta!

Ai grija ce-ti doresti ca se poate implini!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Va regasesc pe toate in lacrimi de emotie si ma simt oarecum ciudat pentru ca nu ma simt plina de melancolie, ci de sperante si de vise pentru copiii mei. Ma uit cu drag in urma, dar mai am inca atata iubire de daruit incat nu pot sa nu ma intorc catre viitor.

Asa ca va salut si eu in noul capitol, cu multa buna dispozitie.

Tu esti invitata la petrecerea mea de casa noua, ca si eu tot pusa pe petrecut sunt...restul, cand or termina de pisat ochii!
Alooo, lasati plansul, ca ne-am mutat doar intr-o casa noua, nu s-a intamplat nimic rau. Si cui ii e dor de bebelusenie si schimbat scutece, sa se bage la BB2, BB3, BB4...

Mergi la inceput

Dragelor, ta-na-nam! E motiv de petrecut. Lasati emotiile si plansul si butoaiele cu regrete, haideti sa dam cep butoaielor cu .

http://www.youtube.com/watch?v=co6WMzDOh1o&ob=av2e

Sa inceapa petrecerea!

Mergi la inceput

Cele care va uitati in urma, daca vedeti anul trecut pe vremea asta una ca mine ce cantarea 84kg, eu eram! Anul asta tot pe 1 noiembrie cantaresc 72kg. 12kg intr-un an zic ca e ok, dar cate mai am de pierdut...Sa bem sa ne veselim pana una alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

eu incep cu un banc

De ce-i e greu unei blonde sa-l scrie pe 11 ?
Pentru ca nu stie cu care 1 sa inceapa

Carpatina multumim

Ma duc sa-mi iau minunatul de la gradi .
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara !

Imi place sa vad ca s-a animat atmosfera, sper sa gaseasca drumul catre noua casuta toate mamicile
Eu o iau iarasi de la coada la cap cu raspunsurile, v-am spus ca stau prost cu tinerea de minte
ceamica, pe tine o sa te punem responsabila cu buna-dispozitie Pregateste cate un banc bun pt fiecare zi mohorata de iarna, da ?
Yaia, Rox, ce plans, ce butoi cu melancolie ? Eu vad numai motive de bucurie ... Suntem aici un grup minunat si sper sa ramanem asa
Multumim pt linkul catre montaj, carpatina
M-am emotionat sa-i revad pe dragii nostri copii la 1 an : Eliza mica ( baietel ) care nu statea o clipa locului, pe Erika fara plete si pe mamica ei care parca avea 16 ani in filmulet, pe Tudor cel dulce care nu avea chef de filmare, dar si scufundator iscusit, precum si pe mamica lui , trandafirasul dulce si motzat ( avea mami o obsesie cu clamitele si codita in varful capului ) si pe duamna noastra draga , pe Robert si Sonia, pe Vlad si Ramonarosca din Qatar...

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Yaia, felicitari pentru kilogramele pierdute ! Mi se pare o mare realizare, nu numai pentru numarul lor, dar si pentru faptul ca ai reusit o asemenea performanta adoptand o atitudine echilibrata. Bravo tie ! Iti doresc ca la anul sa ajungi la greutatea care te face sa te simti excelent

bernix, si mie mi-ar placea la munte cu voi. De Revelion mi se pare mai complicat ( si mai costisitor ), dar prin ianuarie-februarie, daca suntem sanatosi, nu refuzam provocarea.
Nu ne povestesti putin si despre Ana-balerina ? Cum ii place ? Continuati lectiile ?

Andries, mortali baietii tai Imi pare rau ca nu ati ajuns la party nici anul acesta... La anul e musai sa veniti, da ? Propun inca de acum sa facem petrecerea la inceputul lui septembrie, inainte sa inceapa sezonul de raceli.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

.... Daca e loc in casuta, tare- as vrea sa stau si eu... Pupu puuuu. Pu pu puuuu, tare- as vrea sa stau si eu....

Bun gasit, mamici minunate!
Sa fie intr- un ceas bun si sa avem parte numai de bucurii si impliniri din partea scumpilor nostri copilasi!
Va imbratisez cu mare drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Papanasho... unde-s montajele (tale) de alta data?

Premiul "cheseaua cu dulceata" pentru www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7243b85a690ee84ea7392d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> asta !

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Pfff, ce mici erau, of doamne! Cum e posibil sa fi uitat?! Deabia devenisera bipezi si noi eram tare mandre.

Mergi la inceput