Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Esti la dieta sau nu? Pardon, ce dieta, ca tu esti piele si os!

Nu e valabila niciuna din cele 2 parti. M-am si ingrasat si evident asta pentru ca nu sunt la dieta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna fetelor!
Multumesc si eu carpatinei pentru avansare!
Chiar daca nu am fost mai mereu prezenta si am lipsit la toate intalnirile cu voi, va simt aproape de sufletul meu.
Multumesc si pentru incurajarile voastre!
Nu ma consider o super-mama, daca as fi avut ajutor cu siguranta l-as fi folosit, insa in situatia data ma mobilizez si iese treaba. Sunt convinsa ca oricare dintre voi ar face la fel.
Acum ne-am linistit si noi, mai ales eu. Ieri am aflat rezltatul biopsiei: nu a iesit nimic!
Doctorita nu a apucat sa-mi spuna prea multe la telefon fiind foarte ocupata cu niste proiecte, dar ce ma interesa in mod expres am aflat. Vom merge saptamana viitoare la o reevaluare si atunci voi afla mai multe amanunte.
Andrei este ok acum, a revenit la programul lui obisnuit, maine vom merge la vaccin si tot maine are prima sedinta la logoped. Sunt tare curioasa sa aflu amanuntele de dupa.
Alex a facut si ea vaccinul la scoala si nu a avut reactii adverse. A fost tare curajoasa, nu a plans deloc, ceea ce nu pot spune despre frate-su. Deja imi imaginez circul de maine.
In rest noi suntem bine, acum. Trece repede ziua la noi, copii cu job-urile lor, apoi fiecare cu activitatile extrascolare.

Alina, felicitari lui Alex si la cat mai multe cupe castigate!
Si noi suntem pe drumul cel bun. Alex a avansat, acum are trei antrenamente pe saptamana si in ianuaruie pleaca in cantomanent la Breaza. Andrei recupereaza binisoar antrenamentele lipsa, insa nu am asteptari prea mari de la el, avand in vedere prin cate a trecut.

Luiza, multa sanatate Irinucai si refacere cat mai rapida! ochioasei!

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

intru pe fuga, trebuie sa plec la gradi, avem ora deschisa.
Valentina, sunt extrem de fericita de vestile tale bune, chiar daca nu cred ca am fost in stare sa spun ceva de incurajare, am fost cu sufletul si gandul la puiul tau si la tine.Nimic altceva nu conteaza, decat ca e sanatos ! Doamne-ajuta !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Salutam si noi generatia in blugi!

Asa mi-a placut noua noastra casuta, drept pentru care ii multumesc si eu Carpatinei,

Vale, nespus ma bucura vestile tale!Asa, da!

Evident ca am sorbit fiecare poza si montajul super al Simonei!Pe care o salut ma bucur de prezenta ei!

Si eu sunt cu sufletul plin de bucurie cand ma uit la fetele mele. Stiu sigur ca ne vom bucura de clipe la fel de magice si de-acum incolo!

Va sarut cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Buna seara !

Imi place sa vad ca s-a animat atmosfera, sper sa gaseasca drumul catre noua casuta toate mamicile
....
Multumim pt linkul catre montaj, carpatina
M-am emotionat sa-i revad pe dragii nostri copii la 1 an : Eliza mica ( baietel ) care nu statea o clipa locului, pe Erika fara plete si pe mamica ei care parca avea 16 ani in filmulet, pe Tudor cel dulce care nu avea chef de filmare, dar si scufundator iscusit, precum si pe mamica lui , trandafirasul dulce si motzat ( avea mami o obsesie cu clamitele si codita in varful capului ) si pe duamna noastra draga , pe Robert si Sonia, pe Vlad si Ramonarosca din Qatar...

Intr-adevar, frumoasa trecere, frumoase amintiri :)....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.
Ziceai de pletele Erikai. In ultimele luni au crescut foarte mult. Chiar nu stiu ce sa fac. Eu vreau sa il mai tai putin, Erika nici sa nu auda. Vine iarna, doar uscatul parului ei dureaza mai mult de 30 minute...

chiar vroiam sa te intreb cum reusesti sa o usuci (Are un par superbbbb!). Eliza il are scurt rau, si tot n-are rabare sa il usuc destul de bine cu fönul .

Mergi la inceput

Vali ma bucura enorm vestile bune . Sanatate multa si ai grija de tine / de voi.

Mergi la inceput

Apropos de pozele pe care le-a aratat Luiza, cele cu prichindei de acum 2-3 ani.
Cand ii arat Elizei poze cu ea mica, spune ca acolo-i Daniel. Ca ea n-a fost asa mica niciodata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vale, asta este intr-adevar o super veste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Valentina, sunt atat de fericita pentru voi ! Si eu ca si papanash... m-am gandit de multe ori la voi zilele astea si am asteptat sa ne dai o veste buna
Doamne ajuta sa va mearga bine de acum incolo !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput