Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 8
Erina spune:
Cautam pozele de la intilnirea din gradina Botanica. Valentina ne-am cunoscut in relaitate si esti foarte frmoasa si calda. Asta ca replica la faptul ca ai zis ca ai lipsit la intilniri.
Ma bucur mult pentru rezultata. Ti s-a luat o piatra de pe inima. Numai bine si la buna revedere.
Pozele acelea nu le-am gasit, am dat in schimb peste astea de la prima intilnire a D&P http://good-times.webshots.com/album/568236860yGkGVY
Roxali spune:
Bine v-am gasit dulceturi si papanashii in JEANS!
am dat apa la soriei si eu
Vale m-am gandit enrom la voi...super veste aveti
Yaia felicitari si tie ptr cele -12...pai nenica nui usor, dar nu te lasa
ai dreptate in privinta S
Nici mie nu-mi functioneaza bine netul, cred de la centrala noua...pe fuga telegraf
alehiam spune:
Bine v-am gasit in casuta noua!
Valentina ma bucur de vestile minunate.. Doamne ajuta in continuare sa fie bine! Si da, ne-ai onorat cu prezenta cand au venit Piciulika si ne-am vazut in Gradina Botanica. Erina poze de la intalnire sunt arhivate pe mail (cele de la Radu)...
Robert inca acasa.... raceala din fiecare octombrie a lui. Probleme cu mersul la gradinita nu mai avem, ceea ce e linistitor. In rest cum il stiti: mic si plin de caposenie... Uneori se mai bebeluseste si o imita pe Luiza .
Luiza a inceput si ea patrularea prin casa si agatarea pentru stat in picioare. Maine face 8 luni .... poimaine 1 an si eu trebuie sa incep munca. Pe de o parte de abia astept, pe de alta nici nu vreau sa-mi imaginez ce o sa fie...
Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)
Roxana_G spune:
Bre, dar nostalgice sunt doamnele!
Noroc ca sunt eu mai practica. Ce se mai poate face in weekend cu Vreun teatru, o opera, un muzeu? Tot omor la Antipa?
Eu am maine program smotru in bucataria noua care va fi finalizata diseara. Maine trebuie spalat tot, si pus la loc. Asa ca trebuie sa livrez copiii cu tatal pe undeva. La fel duminica dimineata as vrea un program ceva, ca altfel ni se urca in cap.
Sabina spune:
Valentina
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
alinkav spune:
Vale, bravo pentru vestile bune!!!!
Si bravo Alexandrei!Dansul e un sport exceptional!La ce club activati?Are partener?Pe cand primul concurs?
carpatina spune:
Valentina... parca si mie mi s-a luat o piatra de pe inima.. d'apoi tie!
Ma bucur de bucuria vostra, sa fiti sanatosi si voiosi!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)